Viena no skaistākajām sievietēm pasaulē pastāsta, ko domā par novecošanu
Supermodele Ella Makfersone tagad un astoņdesmitajos gados.
Slavenības
2015. gada 4. jūnijs, 12:50

Viena no skaistākajām sievietēm pasaulē pastāsta, ko domā par novecošanu

Jauns.lv

„Mani pazīst kā vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē... bet viena lieta ir, ja tev ir 20 gadu un kājas sākas no padusēm, pavisam cita – ja tev jau ir 51,” norādījusi daiļā austrāliešu supermodele Ella Makfersone.

Pateicoties lieliskajam augumam, slavas ziedu laikos Ella Makfersone izpelnījās iesauku „The Body” – „Ķermenis”. Taču neviens no mums nepaliek mūžīgi jauns un arī supermodelēm jāsaskaras ar netīkamo novecošanas procesu. Ella atzinusi, ka līdzīgi kā uz miljoniem sieviešu visā pasaulē, pieaugošais gadu skaits atstājis nelabvēlīgu ietekmi arī uz viņas pašapziņu. „Ir viena lieta, ja tev ir 20 gadu, kājas sākas no padusēm un āda ir skaista un tvirta... bet pavisam cita – ja tev jau ir 51,” sarunā ar TV programmas „Sunrise” veidotāju norādījusi supermodele. „Visbeidzot tu nonāc stadijā, kad saki ‘Mani pazīst kā vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē”, bet sajūties nedroša un par sevi nepārliecināta.”

„Gadiem ejot esmu sapratusi, ka patiesībā nav nozīmes tam, kā es izskatos,” norāda Makfersone. „Vissvarīgākais ir tas, kā es pati jūtos.”

„Es sāku vairāk stundu veltīt miegam, atpūsties nedaudz vairāk un rūpīgāk skatīties uz to, ko ēdu.... Sabalansēts uzturs spēj izmainīt visu. Es pirms tam nebiju pat īsti sapratusi, cik izmocīts bija mans ķermenis,” atzīst supermodele.

TV pārraides laikā Ella un TV pārraides vadītāja Sema Armitedža centās pagatavot veselīgu kokteilīti ar blendera „Nutribullet” palīdzību. Kad Armitedža pajautāja supermodelei, vai viņa ļaujas kārdinājumam un ēd arī kalorijām pārbagātus našķus, skaistule atbildēja: „Es nedomāju, ka tas ir nepiedienīgi. Jā, ēdu. Esmu kāra uz saldumiem.”

Makfersone bija ieradusies uz sarunu ar rīta programmas „Sunrise” veidotājiem, lai tajā pastāstītu par sevis izstrādāto uztura bagātinātāju „The Super Elixir”, kas esot pilnībā izmainījis viņas pašas dzīvi. Arī Makfersones kolēģe britu supermodele Keita Mosa iecienījusi austrālietes izstrādāto „The Super Elixir” vitamīnu un minerālvielu pulveri, ko Mosa visbiežāk pievienojot sulām.

Ella Makfersone piedzīvo nedienas ar blendera vāciņu


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press