foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - Uku un Leles jaunie piedzīvojumi un izcilas drāmas
Kadrs no filmas "Blūmu ģimenes stāsts".
TV
2022. gada 7. aprīlis, 16:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - Uku un Leles jaunie piedzīvojumi un izcilas drāmas

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet muzikālā raidījuma "Ukulele" jaunāko sezonu, biogrāfisku filmu "Uzvarētāju ģimene" un aizkustinošu drāmu "Blūmu ģimenes stāsts".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uku un Lele atkal klāt!

Bērnu iemīļotie dziedošie varoņi Uku, Lele un Dieziņš atgriežas ar muzikālā raidījuma "Ukulele" jaunāko sezonu, kas mazajiem pirmsskolas vecuma skatītājiem sagādās daudz skanīgu un krāsainu pārsteigumu.

Arī šosezon mazais Dieziņš turpinās brīnīties un uzdot jautājumus par pasauli sev apkārt: par bitēm, par spoguli, par ziloni, par papagaili, par ceļa satiksmes noteikumiem, mazgāšanos, zvaigznēm, torni, pirkstiem, atslēgām, klavierēm un daudz ko citu.

Uku (Uldis Siliņš) un Lele (Annijas Putniņa) Dieziņam un bērniem turpinās mācīt jaunas dziesmiņas: gan talantīgās komponistes un dziedātājas Lauras Polences speciāli "Ukulelei" radītas bērnu dziesmas ar latviešu autoru Edvarda Kuka, Janas Egles, Kārļa Vērdiņa, Ingas Mastiņas un Elizabetes Lukšo-Ražinskas vārdiem; gan arī jau tautā zināmas bērnu dziesmas, kuras aranžējis izcilais mūziķis Raimonds Petrauskis.

Kā top čempioni

Biogrāfiskā filma "Uzvarētāju ģimene" ("King Richard)" stāsta par visā pasaulē zināmajām tenisa zvaigznēm māsām Viljamsām un viņu tēvu.

Apbruņojies ar skaidru vīziju un dzelžainu plānu, Ričards Viljamss ir apņēmības pilns ierakstīt savas meitas Vīnusu un Serīnu vēsturē. Meitenes trenējas Kalifornijas nolaistajos tenisa kortos Komptonā gan lietū, gan saules svelmē, un viņas veido gan tēva nelokāmā apņēmība, gan mātes līdzsvarotā plānošana un asā intuīcija, kas ļauj pārspēt šķietami nepārvaramus šķēršļus un piepildīt no viņām gaidīto.

Filma, kurā galvenajā lomā ir Holivudas zvaigzne Vils Smits, šogad tika nominēta sešām "Oskara" balvām – tostarp kategorijās "Labākā filma", "Labākais aktieris" un "Labākais scenārijs". Un vienu balvu arī ieguva - Vils Smits tika atzīts par gada labāko aktieri!

foto: Publicitātes
Kadrs no filmas "Uzvarētāju ģimene".

Biogrāfisko drāmu skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Žagata, vārdā Pingvīns

Sema ir aktīvā dzīvesveida piekritēja, taču ģimenes ceļojumā pa Taizemi notiek nelaime – viņa nejauši nokrīt no balkona, savaino mugurkaulu un ir daļēji paralizēta.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Semas vīrs, trīs dēli un māte visādi mēģina palīdzēt un uzmundrināt Semu, jo viņa krīt smagā depresijā. Un tad pēkšņi mājās uzrodas ievainots žagatas mazulis, kuru ģimene nosauc par Pingvīnu.

Drāmu "Blūmu ģimenes stāsts" ("Penguin Bloom") ar Holivudas zvaigzni Naomi Votsu galvenajā lomā skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.