Slavenības
2022. gada 31. marts, 06:37

Andris Bulis savu 40 gadu jubileju sagaidījis rentgena kabinetā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra zvaigzne Andris Bulis, ne reizi vien dēvēts par pašmāju seksīgāko aktieri un vispār vīrieti, sagaidījis savu 40. dzimšanas dienu. Žurnālam "Kas Jauns" viņš pastāstījis, kā tad jūtas, sasniedzis šo vecumu.

"Esmu lasījis internetā, esmu dzirdējis nostāstus, ka tieši šis skaitlis vīriešiem neesot svinamā diena, jo 40 esot sava simboliskā nozīme,” Bulis skaidro iemeslu, kāpēc savu 40. dzimšanas dienu izvēlējies nesvinēt.

“Mani 40 pienāca, apmeklējot rentgena kabinetu, jo bija jāveic muguras izmeklējumi. Tur viss kārtībā. Pēc tam dienas atlikusī daļa Dailes teātrī mēģinājumos, un vakarā izrāde "Trīs draugi". Kas var būt labāks dzimšana dienā, kā būt uz skatuves? Saņemt kolēģu sveicienus un skatītāju aplausus. Šī izrāde man ir ļoti tuva, un dzimšanas diena bija vairāk nekā izdevusies. Jā, pēc izrādes bija gan uzkodas, gan iemalkojām pa glāzei vīna kopā ar kolēģiem,” pastāsta jubilārs.

Seksīgais aktieris Andris Bulis pirms vairākiem gadiem

Aktieris Andris Bulis pirms 10 gadiem, kad viņam bija 25 gadi un viņš tika atzīts par seksīgāko vīrieti Latvijā.

gallery icon
34

Četrdesmit gadu vecais Andris pats sajūtot sevi daudz jaunāku esam, taču cipari pasē rāda ko citu… “Gribētu sev tos 35, un pie tā apstāties. Bet laiks ir nepielūdzams. Arī pašsajūta sakrīt ar to pases ciparu, jo vairs neesmu tik enerģijas pilns kā pirms dažiem gadiem. Ar prātu gribas skriet, apmeklēt futbola treniņus un nesties, bet fiziski ir jāpiebremzē. Tāpat jūtu sekas, kad ir filmēšanās nakts stundās un tiek mazāk gulēts. Samazinās darba kvalitāte nākamajā dienā. Grūtāk mācīties tekstus, ja neesmu izgulējies,” saka aktieris. Viņš šobrīd pievēršot uzmanību citām vērtībām un nosauc dažas no tām: “Rūpēties par tuvākajiem, pateikt līdzcilvēkiem paldies, novēlēt labu dienu, maksimāli daudz laika veltīt saviem bērniem un priecāties par ikdienišķām lietām.”

Andris Bulis maina domas par Centrāltirgu

gallery icon
36

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!