Slavenības
2022. gada 27. marts, 06:42

Fani nosauc hercogieni Ketrīnu par kopētāju un salīdzina ar Meganu

Jauns.lv

Hercogiene Ketrīna kritusi fanu nežēlastībā izvēlētā matu sakārtojuma dēļ. Vairāki norādījuši uz līdzībām ar Meganu, jo Ketrīna nekad (nekad!) agrāk nav redzēta ar absolūti taisniem, aiz auss atglaustiem matiem.

Vairāki britu karaļnama fani nosaukuši Kembridžas hercogieni Ketrīnu par Meganas Mārklas kopētāju. Tas viss tikai viena matu sakārtojuma dēļ, kādu hercogiene izvēlējusies vienam no saviesīgajiem pasākumiem Karību salu vizītes laikā!

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Belizas ģenerālgubernatora rīkoto vakara pieņemšanu

gallery icon
15

Kamēr vieni kritizē Ketrīnu, citi aizstāv Kembridžas hercogieni un lūdz izbeigt šo salīdzināšanu.

Fanu dedzīgās diskusijas aizsākušās pēc tam, kad hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklējuši Belizas ģenerālgubernatora rīkoto svinīgo vakara pieņemšanu.

Ketrīna svinīgajam pasākumam bija izvēlējusies mirdzošu rozā kleitu, ko darinājis britu zīmols “The Vampire’s Wife”, bet savus vijīgos kastaņbrūnos matus pirmo reizi iztaisnojusi pavisam taisnus. Viņa nekad iepriekš nebija redzēta izejam sabiedrībā ar galvas vidū izšķirtu celiņu un pavisam taisniem, aiz auss atglaustiem matiem.

foto: Vida Press
Saseksas hercogi 2020. gada un Kembridžas hercogi 2022. gadā.

Karaļnama fani raduši redzēt hercogienes matus ieveidotus lielās vijīgās lokās, kas brīvi krīt pāri pleciem vai savītus elegantās frizūrās, apmeklējot pieņemšanas, valsts banketus un citus nozīmīgus pasākumus.

Taisni mati nav ierasts matu sakārtojums britu karaliskās ģimenes sievietēm. Princese Anna un citas dāmas izvēlas uz augšu saņemtu matu frizūras, savukārt karaliene dod priekšroku īsiem un nevainojami ieveidotiem matiem. Īsus ieveidotus matus savulaik izvēlējās arī princese Diāna.

Hercogienes Ketrīnas matu sakārtojumu ar celiņu galvas vidū un cieši aiz ausīm aizliktām šķipsnām ir ļoti iecienījusi Megana Mārkla. Viena no reizēm, kad viņai redzēta šāda frizūra, ir datējama ar 2020. gadu, kad Megana kopā ar princis Hariju apmeklēja Mauntbatena mūzikas festivālu karaliskajā Albertholā.

Hercogiene Megana un princis Harijs bruņoto spēku orķestra koncertā Londonā 2020. gada 7. martā

gallery icon
11

Daudzi karaļnama fani uzreiz saskatījuši šo līdzību ar Meganas frizūru un sākuši kritizēt Ketrīnu.

Viens raksta: “Šī frizūra man atgādina Meganu. Vai tad Keita parasti neieloko matus? Man tas izskatās pēc kopēšanas.”

Cits piebilst: “Celiņš galvas vidū… nekad agrāk viņai nav bijis. #KeitaKopētāja. Šis ir zīmīgs notikums – Keitai Midltonei NEKAD nav bijuši taisni mati.”

foto: Stephen Lock/i-Images/Pool/Shutterstock/ Vida Press

Saseksas fanu mājaslapā, kam dots nosaukums “ArchiesServants” salīdzinātas abu karalisko dāmu fotogrāfijas un pierakstīts indīgs komentārs: “Pēc Diānas auskaru nēsāšanas 10 gadu garumā, viņa pievēršas Meganas stilam. Cikos ir “Kā izskatīties kā Meganai” nodarbības?”

Atbildē kāds pierakstījis: “Esmu šokēts. #KeitaKopētāja.”

Otrs piebalsojis: “Keita kopē atkal.”

Turpretī citi ir dusmīgi par šādiem pārmetumiem un aizstāv Ketrīnu. Kāds raksta: “Vai mēs varam izbeigt šo salīdzināšanu? Viens cilvēks nav vienīgais, kam pieder tiesības uz konkrētām lietām. Vēlos, kaut mēs to vienreiz izbeigtu.”

Cits papildinājis: “Kur gan jūs saskatāt to, ka viņas izskatās vienādi?”

Trešais piebildis: “Līdz šim nezināju, ka nevienam citam, izņemot Meganu, nekad agrāk nav bijuši taisni mati.”