1dienas
19stundas
29minūtes
33sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Lepnais tētis Silvestrs Stallone tic, ka meita būs izcila modele. FOTO
Silvestra Stallones vidējā meita Sistina ir gatava, ka veidojot modeles karjeru, daudzi viņu sākotnēji uztvers tikai kā leģendārā kinoaktiera meitu. Taču lepnais tētis ir pārliecināts, ak meita būs lieliska modele.
Slavenības

Lepnais tētis Silvestrs Stallone tic, ka meita būs izcila modele. FOTO

Jauns.lv

Uz ekrāniem Silvestrs Stallone (68) ir sīksts un nelokāms. Taču tiklīdz runa ir par ģimeni – jaušama aktiera maigā daba. Nesen triju meitu tēvs savā „Instagram” blogā publiskojis attēlu ar meitu Sistinu, paužot cik ļoti ar viņu lepojas.

Lepnais tētis Silvestrs Stallone tic, ka meita būs...

Filmas „Rokijs” zvaigzne savā „Instagram” blogā ievietojis attēlu ar meitu Sistinu, kurai ir jau 16 gadu. Attēlu lepnais tētis parakstījis sekojošiem vārdiem: „Es ar savu meitu Sistinu, kura vēlas būt nopietna modele. Es ticu, ka tu to vari.”

Fotogrāfijā Stallones 16 gadus vecā meita pozē metāliskas krāsas mini kleitiņā, ar mezglā saņemtiem matiem un tumši akcentētām acīm. Kamēr meitene sapņaini raugās sānis, Silvestrs Stallone burtiski staro tēvišķā lepnumā, raugoties uz savu skaisto meitu.

Sistina šķiet sasniegusi tēva augumu, kas ir 1.78 m, lai gan iespējams, ka modele apāvusi kurpes uz ļoti augstiem papēžiem, kas attēlā nav redzams.

Nesenā intervijā žurnālam „Teen Vogue” Sistina apliecinājusi, ka, veidojot karjeru, esot gatava saskarties ar to, ka daudzi viņu uztvers kā leģendārā kinoaktiera meitu. „Man rūpīgi jāizvēlas tas, ko daru,” norāda topošā modele, citādi sabiedrība uz viņu rādīs ar pirkstu un kritizēs daudz skarbāk nekā cilvēku, kurš uzsācis karjeru, neesot slavenu vecāku atvase. „Dažreiz tev tikai gribas iziet sabiedrībā, nedomājot, vai izskaties savā vislabākajā formā,” teic Sistina. „Esmu pietiekami pieaugusi. Ja es vēlos būt kameru priekšā, es būšu. Ja nevēlos, palikšu malā.”

Aktieris ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām Sofiju, Sistinu un Skārletu filmas „The Expendables 3” pirmizrādes vakarā 2014. gada augustā.
Aktieris ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām Sofiju, Sistinu un Skārletu filmas „The Expendables 3” pirmizrādes vakarā 2014. gada augustā.

Sistina atklāti pateikusi, ka nevēlas sekot tēva pēdās un kļūt par aktrisi. „Es esmu briesmīga aktrise!” – atzīst Stallones meita. „Es neciešu skatīties uz sevi ekrānā, es izskatos smieklīgi!”

Sistinas mamma Dženifera Flavina (46) jau 18 gadus ir precējusies ar Silvestru Stalloni. Arī viņa savulaik bija modele un iepazīstinājusi meitu ar modeles karjeras gaišajām un tumšajām pusēm. „Viņa ir tāda kā mana sabiedrotā. Viņa ir parādījusi manas labās puses un sliktās, iemācījusi kā iet pa mēli un kā iejusties citā tēlā, uzvelkot konkrētu apģērbu.”

Dženifera Flavina ir Stallones trešā sieva. Pārim ir trīs kopīgas meitas. Sistina ir vecāka māsa Sofija (18) un jaunāka māsa Skārleta (12).

Silvestrs Stallone šobrīd strādā pie septītās filmas par Rokiju.

Silvestrs Stallone ļoti lepojas ar visām trim meitām – Sofiju, Sistinu un Skārleta. Sistina izrādījusi vēlmi kļūt par modeli, ko tētis ļoti atbalsta, apgalvojot, ka tic, ka meita būs izcila modele.

Silvestrs Stallone ar meitu Sistinu

Silvestrs Stallone ļoti lepojas ar visām trim meitām – Sofiju, Sistinu un Skārleta. Sistina izrādījusi vēlmi kļūt par modeli, ko ...

Silvestrs Stallone ar vecāko meitu Sofiju. Uz ekrāniem viņš ir sīksts un nelokāms. Taču tiklīdz runa ir par ģimeni – jaušama aktiera maigā daba. Stallone ir gādīgs un mīlošs tētis savām trim meitām.

Silvestrs Stallone ar vecāko meitu Sofiju

Silvestrs Stallone ar vecāko meitu Sofiju. Uz ekrāniem viņš ir sīksts un nelokāms. Taču tiklīdz runa ir par ģimeni – ...

Stallones jaunākā meita Skārleta Rouza garumā jau gandrīz panākusi tēti

Silvestra Stallones skaistās meitas

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press