foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
“Ja viņš kaut dienu nedēļā mani mīlētu, es paliktu.” Daneviča atklāj, kādēļ pametusi deputātu Kaimiņu
Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča.
Slavenības
2022. gada 9. februāris, 11:46

“Ja viņš kaut dienu nedēļā mani mīlētu, es paliktu.” Daneviča atklāj, kādēļ pametusi deputātu Kaimiņu

Jauns.lv

Janvāra beigās vietnē “Twitter” Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča un Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš publiski risināja ģimenes nesaskaņas, aktrisei pārmetot deputātam par bērna atrašanās vietas neizpaušanu. Vēlāk notikumu komentēja pats Kaimiņš. Nu intervijā žurnālam “Ieva” Daneviča atklāj, kādēļ abu attiecības izjuka.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise stāsta, ka galvenais iemesls, kādēļ viņa pametusi deputātu, ir mīlestības trūkums.

“Ja viņš kaut dienu nedēļā mani mīlētu, es paliktu. Līdz mūža beigām,” teic Daneviča.

Viņa turpina: “Es zinu, ka tas nav labi, tas ir kā ar alkoholiķi, kad tu turpini viņu glābt un piesegt.

Es no viņa aizgāju ne jau tās milzīgās emocionālās vardarbības un manipulāciju dēļ. Tas vairāk ir stāsts par to milzīgo nemīlestību, kam esmu izgājusi cauri, un tas ir vēl trakāk.”

Aktrise arī atklāj, ka aiziešana no attiecībām nav bijusi vienkārša: “Man bija attiecības ar cilvēku, kurš lieliski prot atstāt labu iespaidu un meistarīgi manipulēt – tik augstā līmenī, ka man neticēja pat mana ģimene.”

Pirmo reizi Daneviča gribējusi pamest Kaimiņu, kad bija stāvoklī ar dēlu Kaupo, taču viņas vēlmē tika vainots hormonu uzplūdums, kas raksturīgs grūtniecībai. Otro reizi no attiecībām aktrise mēģinājusi aiziet pēc dēla piedzimšanas, taču “tad man tika pielīmēta pēcdzemdību depresija,” kā stāsta aktrise.

“Pēc tam sapratu – visu laiku gaidu, kad mani kāds glābs, bet man jātiek ārā pašai! Un mērķtiecīgi vienā brīdī sāku uz to iet,” stāsta Daneviča.

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un viņa dēls Kaupo pastaigā

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un viņa dēls Kaupo pastaigā.

gallery icon
7

Kā ziņots iepriekš, 31. janvāra vakarā soctīklā "Twitter" ievietotajā ierakstā Daneviča apgalvo, ka viņas dzīvesbiedrs paņēmis abu kopīgo dēlu, aizbraucis un nesniedz informāciju par viņa atrašanās vietu.

"Artuss paņēma dēlu, aizbrauca un atsakās izpaust, kā viņus var sasniegt. Kad satraucos un atkārtoti jautāju, saņemu uzbraucienu, ka esmu agresīva. Vai tas ir normāli? Ko jūs darītu šādā situācijā? Un, visbeidzot, vai cilvēks, kas vada CT komisiju, vispār pārzina cilvēktiesības?" tā "Twitter" ierakstā vēsta Dārta.

Drīz pēc Danevičas ieraksta parādīšanās situāciju no savas puses komentēja arī Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš:

"Man ir jākliedē publiski izskanējusī info - jā, mēs ar Dārtu dzīvojam atsevišķi un šobrīd esam noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par manām satikšanās iespējām ar dēlu. Absolūti nesaprotu šādus Dārtas tvīta motīvus, jo Dārta zina, ka mēs ar dēlu atrodamies manā deklarētajā dzīvesvietā.

Dēlu paņēmu šodien ap 17.30 no Dārtas. Saskaņā ar mūsu vienošanos - dēls pie manis ir līdz trešdienas rītam. Es mūsu privāto dzīvi neesmu tendēts publiski komentēt, tomēr diemžēl šobrīd esmu spiests to darīt, lai kliedētu aplami radīto iespaidu. 

Diemžēl mūsu puika ir vislielākais zaudētājs šajā visā nevajadzīgā publicitātē. Ar cieņu, Artuss."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Vakara gaitā diskusijai turpinoties, abu kopīgais dēls Kaupo tika nogādāts pie Danevičas.