"Artuss paņēma dēlu un aizbrauca." Ļaudis satrauc aktrises Danevičas "Twitter" ieraksts; situāciju komentē arī Kaimiņš
Slavenības
2022. gada 31. janvāris, 19:20

"Artuss paņēma dēlu un aizbrauca." Ļaudis satrauc aktrises Danevičas "Twitter" ieraksts; situāciju komentē arī Kaimiņš

Jauns.lv

Latviešu aktrise Dārta Daneviča pirmdienas, 31. janvāra, vakarā soctīklā "Twitter" padalījusies ar satraucošu vēsti, iespējams, mēģinot nelikumībās vainot sava bērna tēvu Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu. Daneviča ierakstā apgalvo, ka viņas dzīvesbiedrs paņēmis abu kopīgo dēlu, aizbraucis un nesniedz informāciju par viņa atrašanās vietu. Drīz vien esošo situāciju publiski komentēja arī pats Artuss Kaimiņš.

Par dēla Kaupo nākšanu pasaulē pāris paziņoja 2021. gada 22. martā.

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un viņa dēls Kaupo pastaigā

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un viņa dēls Kaupo pastaigā.

gallery icon
7

"Artuss paņēma dēlu, aizbrauca un atsakās izpaust, kā viņus var sasniegt. Kad satraucos un atkārtoti jautāju, saņemu uzbraucienu, ka esmu agresīva. Vai tas ir normāli? Ko jūs darītu šādā situācijā? Un, visbeidzot, vai cilvēks, kas vada CT komisiju, vispār pārzina cilvēktiesības?" tā "Twitter" ierakstā vēsta Dārta. 

foto: Twitter

Kamēr vairāki komentētāji ieteica vērsties policijā, bāriņtiesā un citos atbildīgajos dienestos, citi aicināja situāciju atrisināt mierīgi:

"Tādu vienu padomu jau grūti teikt, nezinot stāstu un nianses, bet jūtu satraukumu Jūsu ierakstā, tāpēc zvanītu policijai un izstāstītu lietas būtību! Sāktu ar to! Ja vienīgi kādi draugi un radi nevar palīdzēt ar iesaistīšanos. Lai izdodas mierīgi visu atrisināt."

Drīz pēc Danevičas ieraksta parādīšanās situāciju no savas puses komentēja arī Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš:

"Man ir jākliedē publiski izskanējusī info - jā, mēs ar Dārtu dzīvojam atsevišķi un šobrīd esam noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par manām satikšanās iespējām ar dēlu. Absolūti nesaprotu šādus Dārtas tvīta motīvus, jo Dārta zina, ka mēs ar dēlu atrodamies manā deklarētajā dzīvesvietā.

Dēlu paņēmu šodien ap 17.30 no Dārtas. Saskaņā ar mūsu vienošanos - dēls pie manis ir līdz trešdienas rītam. Es mūsu privāto dzīvi neesmu tendēts publiski komentēt, tomēr diemžēl šobrīd esmu spiests to darīt, lai kliedētu aplami radīto iespaidu. 

Diemžēl mūsu puika ir vislielākais zaudētājs šajā visā nevajadzīgā publicitātē. Ar cieņu, Artuss."

Situācijas skaidrošana soctīklos vakara gaitā turpinājās. Daneviča uzstāja atdot bērnu viņai. Kā vēlāk paziņoja aktrise, bērns atrodas pie viņas.

Jauns.lv iepriekš vēstīja, ka ģimenes pieaugumu pāris sagaidījis pēc aptuveni gadu ilgas kopābūšanas. Pāris ir vecāki dēlēnam Kaupo. Kā zināms, abiem ir arī trīs suņi – Kaimiņa Borhess un Dārtas mīluļi Munks un Hoopers.