foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - sporta drāma "Dāma pie stūres", komēdija "Paštaisnie Džemstoni" un detektīvseriāls "Asinis Vīnē"
Kadrs no seriāla "Paštaisnie Džemstoni".
TV
2022. gada 11. janvāris, 18:45

Nedēļas jaunumi "Tet+" - sporta drāma "Dāma pie stūres", komēdija "Paštaisnie Džemstoni" un detektīvseriāls "Asinis Vīnē"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet paštaisno Džemstonu jaunos piedzīvojumus, detektīva un psiholoģijas doktora sadarbību, kā arī sporta drāmu par dāmu, kas sēdās pie stūres.

Tādi ir Džemstoni

Klāt komēdijseriāla "Paštaisnie Džemstoni" ("The Righteous Gemstones") otrā sezona.

Pasaulslavenu sludinātāju ģimene Dieva vārdu izplata ar televīzijas starpniecību. Viņu ģimeniskajā vidē valda ilgas un noturīgas tradīcijas, tostarp stingra pārliecība par labdarību, alkatību un visdažādākām novirzēm no normas. Tomēr no viņu pagātnes un arī tagadējās dzīves uzrodas nepiederošie, kuri vēlas Džemstonu ģimenes impēriju iznīcināt.

Melnās komēdijas 1. sezona jau ir pieejama "Tet+ Filmas un seriāli", bet 2. sezonu skatieties no 13. janvāra.

Noziegumi Vīnē

Seriāla "Asinis Vīnē" ("Vienna Blood") jaunās sezonas centrā ir stāsts par pasaules nogurdinātu Austrijas policijas detektīvu un jaunu psiholoģijas doktoru.

Viņi sadarbojas, lai atrisinātu noziegumus, kas pastrādāti ap 1900. gadu Vīnē. Būs iespēja redzēt neveiklas, bet vienlaikus arī izcilas attiecības starp jauno Maksu Lībermanu un nemierīgo policistu Oskaru Reinhardu. Makss, kas mācījies Zigmunda Freida vadībā, izmanto kriminālo prāta psiholoģiju, lai atrisinātu lietas, turpretī Oskars vairāk lieto vecās skolas metodes.

Seriāla abas sezonas skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" no 13. janvāra.

Dāma pie stūres

Kāda dumpinieciska pusaudze dodas ceļojumā viena pati, lai atklātu savas saknes. Viņa attopas pavisam jaunā pasaulē, gatava sava mūža varenākajam ceļojumam, un saprot, ka dzinulis visu šo laiku ir slēpies viņā pašā.

Filmu "Dāma pie stūres" ("Lady Driver") skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Tēmas