Slavenības
2022. gada 10. janvāris, 10:48

65 gadu vecumā mūžībā aizsaukts seriāla “Pilna māja” aktieris Bobs Sadžets

Jauns.lv

Komiķis un aktieris Bobs Sadžets, kuru sabiedrībā vislabāk atpazīst kā Deniju Teneru no seriāla “Pilna māja”, svētdien, 9. janvārī devies mūžībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Viņš mums bija viss, un mēs gribam, lai jūs zināt, cik ļoti viņš mīlēja savus fanus, mīlēja uzstāties un ar smiekliem kopā pulcēt cilvēkus no visām malām. Lai gan mēs šobrīd lūdzam ievērot privātumu, mēs aicinām jūs pievienoties mums, atceroties to mīlestību un smieklus, ko Bobs nesa pasaulei,” paziņojumā CNN vēstīja Sadžeta ģimene.

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Aktieris Bobs Sadžets (1956-2022).

Aktieris svētdien tika atrasts miris viesnīcas “Ritz-Carlton” numurā, Orlando, ASV.

“Šajā gadījumā detektīvi neatrada nekādas pazīmes, kas liecinātu par nežēlīgu rīcību vai narkotiku lietošanu,” teikts oficiālā policijas paziņojumā.

Sadžets bija Floridā savas komēdiju tūres ietvaros. Saskaņā ar informāciju par tūri, ko komiķis publicēja savā “Twitter” profilā, viņš sestdienas nakti pavadīja Ponte Vedra pludmales apgabalā Floridas štatā.

Sadžets atpazīstamību sabiedrībā ieguva ar trīs meiteņu atraitņa tēva lomu ABC seriālā “Pilna māja”, vēlāk kļūstot par šova “Amerikas smieklīgākie video kuriozi” vadītāju.

2021. gada intervijā ar Džeiku Tapperu, aktieris atklājis, ka viņa karjeras ceļš bija negaidīts. “”Pilna māja” bija nejaušība. Mani atlaida no CBS un lūdza piedalīties seriālā,” Sadžets stāstīja.

Seriāls, kurā līdzās Sadžetam lomas atveidoja arī Kendesa Kemerone, Džūdija Svītina un dvīnes Mērija Keita un Ešlija Olsenas, ilga astoņas sezonas no 1987. līdz 1955. gadam. Vēlāk Sadžets atveidoja šo pašu lomu seriāla jaunajā versijā, ko veidoja platforma "Netflix" no 2016. līdz 2020. gadam.

foto: ©Lorimar Film Entertainment/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Seriāls "Pilna māja".

“Mēs esam neparasta komanda, jo esam spējuši palikt tuvi viens ar otru,” Sadžets teicis intervijā.

Pēc slavas iegūšanas, Sadžets piedalījās arī citos seriālos, no kurām populārākais ir seriāls “Kā es satiku jūsu māti”.

Piemiņas vārdus Sadžetam publiski veltījuši komiķi Vūpija Goldberga, Toms Grīns un citi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās