foto: Publicitātes
Janvārī pie skatītājiem nonāks pašmāju psiholoģiskā trillera "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona
TV
2021. gada 21. decembris, 16:00

Janvārī pie skatītājiem nonāks pašmāju psiholoģiskā trillera "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona

Jauns.lv

Ar izcilu un skatītāju iemīļotu, kā arī jaunu talantīgu aktieru - Andreja Alena, Imanta Strada, Jura Žagara, Kristīnes Nevarauskas, Rēzijas Kalniņas, Ievas Segliņas, Niklāva Kurpnieka, Andra Keiša, Andra Daugaviņa - dalību jau nākamā gada sākumā, 20. janvārī, pirmizrādi piedzīvos psiholoģiskā trillera "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Seriāla veidotāji "Tet studio" norāda, ka viņu piedāvātās daudzsēriju filmas jaunās sērijas solās būt līdz šim nervus kutinošākais pašmāju kinodarbs, kas ar kvalitatīvu saturu un teicamu radošās komandas izpildījumu skatītājus ieraus jaunā stāstā.

Ieskats seriāla "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas filmēšanā

Ieskats seriāla "Bezvēsts pazudušās" otrās sezonas filmēšanā.

gallery icon
23

Tie, kuri ar nepacietību gaida ar mistiku un noslēpumainību apvītos notikumus Mēronas mazpilsētā, jau tagad var noskatīties īsu video, kurā pa durvju spraudziņu var ielūkoties, kāda spriedze sagaida skatītājus. Savukārt tie, kuri ir ieintriģēti un vēl nav noskatījušies pirmo sezonu, to var izdarīt izklaides platformā "Tet+" un "Helio" interaktīvajā televīzijā.

Jaunais žurnālists Toms ierodas mazpilsētā Mēronā, lai apskatītu vietu, kurā reiz zaudējis savu ģimeni, bet negaidīti nokļūst traģisku un šokējošu notikumu epicentrā. Pilsētas vienīgā fabrika tiek slēgta, un lielākā daļa mazpilsētas iedzīvotāju negaidīti zaudē darbu. Sāk attīstīties sekta, kas iedzīvotājus sadala starp tās atbalstītājiem un noliedzējiem un izrādās, ka ļaunākais vēl tikai gaidāms…

"Tet" izklaides pakalpojumu direktore Inga Alika-Stroda saka: “Līdz ar “Bezvēsts pazudušās” pirmo sezonu, kas bija viens no gada skatītākajiem "Tet studio" veidotajiem seriāliem, straujiem soļiem esam gājuši uz priekšu piedāvājuma kvalitātē un daudzveidībā. Jaunā gada pirmais daudzsēriju filmas produkts būs kā vārti lieliskai izklaidei visa gada garumā kopā ar aizraujošām filmām, seriāliem un raidījumiem.”

Seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde

2020. gada 6. oktobrī kinoteātrī "Splendid Palace" notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde.

gallery icon
166

Skatītājiem tiks piedāvātas sešas apmēram stundu garas sērijas. Savukārt aizkadru filmā ikvienam būs iespēja ielūkoties filmēšanas aizkulisēs par to, kā projekts tika uzņemts.

Scenārija autors ir režisors Vlads Kovaļovs, kurš režisējis arī “Bezvēsts pazudušās” pirmo sezonu, ir vairāku īsfilmu autors un godalgots vairākos nozīmīgos kino festivālos. Producente ir Lelde Kovaļova, arī latviešu rakstniece, pēc kuras debijas romāna motīviem tapa pirmā sezona. Galvenais operators ir Toms Zarāns - viens no talantīgākajiem jaunajiem kino operatoriem Latvijā.

Filmēšana norisinājās šī gada vasarā Valmierā un Mālpilī, kā arī gleznainajā Mālpils muižā. Uzņemšanas laukumā tika iesaistīta vēl nebijusi plaša komanda, tajā skaitā profesionāli kaskadieri un glābēji.

Ieskats seriāla "Bezvēsts pazudušās" uzņemšanā

2020. gada jūnijā Mālpils apkaimē notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" filmēšana.

gallery icon
114

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās