Radio online kanāls Christmas Superhits – perfektai Ziemassvētku noskaņai
2021. gada 20. decembris, 06:07

Radio online kanāls Christmas Superhits – perfektai Ziemassvētku noskaņai

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ziemassvētki tuvojas straujiem soļiem – vēl tikai dažas dienas, un būs pienākuši daudzu cilvēku gaidītākie svētki. Kā šo laiku padarīt īpašu? Neatņemama Ziemassvētku sastāvdaļa, protams, ir piparkūkas, izrotāta eglīte, Viens pats mājās, Grinčs vai kāda cita filma un laika pavadīšana ģimenes lokā. Taču neiztikt arī bez Ziemassvētku dziesmām! EHR parūpējies, lai Tev vairs nevajadzētu sērfot caur neskaitāmajām Ziemassvētku mūzikas pleilistēm – atliek vien ieslēgt EHR online radio kanālu Christmas Superhits!

Bez atbilstošas mūzikas Ziemassvētkos neiztikt

Vai zini, kad tika radītas pirmās zināmās Ziemassvētku dziesmas? Pačukstēsim priekšā, ka tām ir vairāk nekā 1600 (!) gadus sena vēsture. Piemēram, dziesma Jesus Refulsit Omnium (Jesus, Light of All the Nations) tiek datēta ar 4. gadsimtu, bet Corde natus ex Parentis (Of the Father’s Love Begotten) – ar 4. gadsimta vidu un 5. gadsimta sākumu.

Ziemassvētku dziesmu gaume šo gadsimtu laikā ir ievērojami mainījusies, taču nemainīgs palicis fakts, ka arī mūsdienās šie svētki ir teju neiedomājami bez atbilstošām dziesmām, piemēram:

  • Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You;
  • Brenda Lee – Rockin’ Around the Christmas Tree;
  • Bing Crosby – White Christmas;
  • Frank Sinatra – Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!;
  • Wham! – Last Christmas.

Ziemassvētku laikā šīs dziesmas vari dzirdēt ik uz soļa, īpaši jau tirdzniecības vietās, lai radītu svētku atmosfēru.  

Ziemassvētku noskaņa kopā ar EHR Christmas Superhits

Ziemassvētku laikā šiem svētkiem speciāli sagatavotas pleilistes sastopamas ik uz soļa. Kuru no tām visām izvēlēties? Tagad Tev par to galva vairs nav jālauza – atliek vien pieslēgties radio online kanālam EHR Christmas SuperHits, kurā 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā skan tikai un vienīgi Ziemassvētku dziesmas. Klausīties radio kanālu var gan viedtālruņu lietotāji, lejupielādējot mobilo aplikāciju, gan tie, kuri dod priekšroku interneta vietnēm – atliek vien doties uz mājaslapu ehrhiti.lv. Noteikti jāpiemin, ka gan interneta pārlūkā, gan lietotnē vari ne vien klausīties iecienītākās Ziemassvētku dziesmas, bet arī jebkurā brīdī aplūkot, kāda dziesma kanālā skan tagad, un kādi hiti tikuši atskaņoti iepriekš. Cilvēki, kuri ikdienā pārvietojas ar automašīnu, noteikti novērtēs to, ka EHR aplikācija atbalsta arī Carplay formātu.

Plašajā EHR kanālu klāstā ikviens atradīs sev piemērotu mūziku

Ir tikai normāli, ja Ziemassvētku dziesmas nevēlies klausīties no agra rīta līdz vēlam vakaram. Ko darīt, ja šajā laikā vēlies klausīties ko citu, piemēram, jaunākos Eiropas hitus, 2000. gadu sākumā dzirdētas dziesmas vai melodijas, kas palīdzēs sasniegt jaunas virsotnes darbā vai treniņā? Neatkarīgi no atbildes noteikti ir vērts ielūkoties EHR mājaslapā vai lietotnē, jo tur klausīties online radio var jebkurā brīdī un jebkurā lokācijā teicamā kvalitātē! Šeit atradīsi tādus radio kanālus kā:

EHR FM – aktuālie Eiropas hiti;
EHR Super Hits – dziesmas no 200. gada līdz mūsdienām;
EHR Русские Хиты – krievu hiti ar Eiropas skanējumu;
EHR Latviešu Hiti – latviešu dziesmas no 2000. gadam līdz mūsdienām;
EHR Remixes – iecienītāko hitu remiksi;
EHR Eurochart – Eiropas topu hiti;
EHR HIP-HOP Hits – populārākie hip-hop mūzikas hiti no Eiropas, tostarp arī Latvijas;
EHR Party Service – deju hiti, kas iederas karstākajās ballītēs;
EHR TikTok Hits – hiti no TikTok platformā iecienītākajiem video;
EHR Love Songs – dziesmas par un ap mīlestību;
EHR Acoustic – akustiskās hitu versijas;
EHR Alternative – alternatīvā un PopRock mūzika;
EHR Dance – deju hiti;
EHR Pie Stūres – īpaši atlasīti hiti, kas uzmundrinās, braucot uz darbu, mājām vai citu lokāciju;
EHR Fitness – dziesmas, pie kurām aizvadīt labākos treniņus;
EHR Darbam – hiti, kas palīdzēs ražīgi strādāt.

Un tas vēl nav viss – šeit esam uzskaitījuši 16 radio stacijas, taču kopumā to skaits sasniedz 24. Atliek vien izvēlēties savai gaumei piemērotāko!

EHR – tā nav tikai mūzika!

EHR galvenokārt asociējas ar nupat pieminētajām radio stacijām, taču pieejami ir arī dažādi šovi un podkāsti gan audio, gan video formātā. Piemēram, Manas Dzīves Superhits piedāvā interesantas sarunas ar Latvijā zināmām personām, Zaļā zona iepazīstina ar svarīgāko videi un cilvēkam, bet Nākotnes formula runā par tehnoloģiju un cilvēku saikni. Arī podkāstu skaits ir ievērojams – šobrīd pieejami 28 dažādi podkāsti gan latviešu, gan krievu valodā, un to klāsts nemitīgi tiek papildināts.

Tava iecienītākā mūzika online ar EHR lietotnes vai mājaslapas ehrhiti.lv palīdzību ir sasniedzama dažu sekunžu laikā. Ieskaties plašajā online radio kanālu un podkāstu piedāvājumā arī Tu, un piešķir savai ikdienai mūsdienīgi muzikālu fonu!