Slavenības
2021. gada 14. decembris, 16:16

Karalienes neparastā Ziemassvētku dāvana Ārčijam samulsina fanus. Taču Megana to pieprasīja!

Jauns.lv

Sarunājoties ar Džeimsu Kordenu šovā "The Late, Late Show", princis Harijs pastāstīja, ka vecmāmiņa karaliene Elizabete II jautājusi, ko Ārčijs vēlētos Ziemassvētkos un Meganai bijusi spoža ideja.

Karalienei ir 12 mazi mazmazbērni, un Viņas Majestāte vienmēr vēlas viņiem visiem sagādāt to ideālo Ziemassvētku dāvanu.

Princis Harijs pastāstījis par dāvanu, ko Elizabete II pagājušajā gadā uzdāvināja viņa tolaik divus gadus vecajam dēlam Ārčijam – tieši tas, ko puisēns gribējis.

foto: ddp/Ferrari Press / Vida Press
Džeimss Kordens un princis Harijs vizinās pa Losandželosu un dzer angļu tēju.

Taču neparastā dāvana, ko karaliene iegādājās un nosūtīja uz Saseksu mājām Losandželosā, bija Meganas Mārklas ierosināta. TV šova vadītājs apmulsa, kad princis Harijs intervijas laikā atklāja, kas tad tā bija.

Kad abi sarunas laikā vizinājās ar divstāvu ekskursijas autobusu pa pilsētu, Džeimss izjautāja Hariju par jauno tēva lomu, viņa dzīvi Amerikā un aiziešanu no karaļnama.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon

Stāstot par karalienes dāvanu dēlam, princis norādīja: “Mana vecmāmiņa mums jautāja, ko Ārčijs vēlētos Ziemassvētkos un Mega teica, ka vafeļu pannu.”

“Tā nu viņa atsūtīja Ārčijam vafeļu pannu. Tagad Mega brokastīm pagatavo brīnišķīgu organisku maisījumu, liek to vafeļu pannā, apgriež otrādi, un gatavs.”

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

“Viņš to dievina. Tagad man arī brokastīs ir vafeles, nedaudz jogurta un mazliet ievārījuma. Nezinu, vai tā ir pareizi darīt, bet ir arī ogas un mazliet medus.”

Džeimss Kordens pārtrauca princi, sacīdams: “Atvaino, es līdz mūža galam nevarēšu iedomāties karalieni pasūtam vafeļu pannu un lūdzam to nosūtīt uz Santabarbaru. Mans prāts to nespēj aptvert.”

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Harijs uz to atbildēja: “Es pat nezinu, kā to komentēt.”

“Ārčijs no rīta pamostas un burtiski pirmais, ko paprasa, ir “vafeles?”.”

Šogad Harijs un Megana pirmo reizi sagaidīs Ziemassvētkus četratā, kopā ar jūnijā pasaulē nākušo meitu Lilibetu Diānu.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi pēc meitas piedzimšanas kopā iziet sabiedrībā

gallery icon