foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - filma supervaroņu faniem un unikāls dokumentāls kino
Kadrs no filmas "Melnā atraitne".
TV
2021. gada 7. decembris, 19:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - filma supervaroņu faniem un unikāls dokumentāls kino

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet britu seriālu "Viltība", supervaroņu filmu "Melnā atraitne" un emocionālo dokumentālo darbu "Parādi man tēvu".

Lizijas drāma

"Viltība" ("Deceit") stāsta par vienu no bēdīgi slavenākajiem iefiltrēšanās gadījumiem Lielbritānijas tiesībaizsardzības vēsturē.

Pēc Reičelas Nikellas slepkavības 1992. gadā slepenpoliciste Seidija, uzdodoties par Liziju Džeimsu, tiek nosūtīta iegūt pierādījumus, kas nodrošinātu galvenā aizdomās turamā Kolina Staga notiesāšanu.

Četru sēriju garo britu seriālu "Viltība" skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Melnā atraitne metas cīņā

Nataša Romanova jeb Melnā atraitne konfrontē savas dzīves tumšākās daļas – izcēlusies bīstama sazvērestība, kas saistīta ar viņas drūmo pagātni.

Viņai pakaļ dzenas īpaši ļauni spēki, kas negrasās apstāties, kamēr viņa nebūs iznīcināta. Natašai jātiek galā ar savu spiegošanas pieredzes pagātni un sabojātajām attiecībām, kas notika ilgi pirms kļūšanas par Atriebēju. "Marvel" komiksu pasaules sāgas filma "Melnā atraitne" ("Black Widow") kļuva par vienu no šā gada kases grāvējiem - tās veidotājiem ienesa teju 380 miljonus ASV dolāru.

Supervaroņu grāvēju "Melnā atraitne" ar Skārletu Johansoni un Florenci Pjū galvenajās lomās skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Tēva stāsts

Ikvienam ir unikāls tēva stāsts. Neatkarīgi no tā, vai tas ir pozitīvs vai sāpīgs, tas vienmēr ir personisks un var dziļi ietekmēt mūsu identitātes kodolu un mūsu dzīves virzienu.

Dokumentālā filma "Parādi man tēvu" ("Show Me the Father"), kurā ietverti dažādi pārsteidzoši un patiesi stāsti, aizved visu vecumu skatītājus iedvesmojošā un emocionālā kino ceļojumā.

Filmu skatieties "Tet+ Kino".