Supermodele izvēlas kleitu par 9 eiro un izskatās satriecoši. FOTO
Miranda Kera arī šādā tērpā izskatās skaista.
Slavenības
2015. gada 5. jūlijs, 17:08

Supermodele izvēlas kleitu par 9 eiro un izskatās satriecoši. FOTO

Jauns.lv

Austrāliete Miranda Kera (32), kas ierindojas vislabāk pelnošo modeļu saraksta 3. vietā, sociālajos tīklos parādījusi fotogrāfiju, kurā ir ģērbta pavisam lētā vasaras kleitiņā, taču vienalga izskatās burvīgi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bijusī apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modele, aktiera Orlando Blūma (38) bijusī laulātā draudzene un dēliņa Flinna (4) mamma nesen savā „Instagram” blogā ievietojusi vairākas fotogrāfijas, kurās redzama zviedru firmas „H&M” vasaras kleitiņā, kas maksā tikai 9 eiro. Kājās Miranda apāvusi baltus „Dunlop Volley” sporta apavus 38 eiro vērtībā. Šajā tērpā Miranda redzēta Losandželosas lidostā īsi pirms viņa mēroja ceļu uz Austriju.

Lai gan Miranda Kera ierindojas pasaulē labāk apmaksāto modeļu skaitā, viņa nekautrējas atzīt, ka skaistumkopšanai izmanto vienkāršas un lētas metodes. Piemēram, lai padarītu skatienu izteiksmīgāku, Miranda neizmanto skropstu atliecēju, bet gan izdara to ar visparastākās deserta karotes palīdzību. Pēc tam, kad modele nokrāsojusi skropstas ar skropstu tušu, viņa satver tās un ar īkšķi piespiež pie karotes, lai iegūtu vēlamo izliekumu. Kera atzīst, ka šo metodi iemācījusies pateicoties modeles darbam.

Viņa intervijās atzinusi, ka ādas kopšanai izmanto visparastāko kokosriekstu eļļu. „Es pat vienu dienu nevaru iztikt bez kokosriekstu eļļas,” viņa norāda. „Es dienā obligāti lietoju četras ēdamkarotes šīs eļļas – salātos, cepot vai pie zaļās tējas.” Viņas iemīļotais produkts satur taukskābes, kas padara ādu un matus gludus un mirdzošus, kā arī palīdz samazināt svaru.

Miranda arī slavē mežrozīšu eļļu. Tā palīdzot sejas ādai iegūt dabisku mirdzumu. Šo eļļu iespējams iegādāties lielākajā daļā kosmētikas un dabisku produktu veikalos.

Mežrozīšu eļļa jau sen pazīstama kā lielisks līdzeklis brūču sadziedēšanai un rētām. Tā sadziedē plaisas un nogludina defektiņus uz ādas. 2-3 eļļas pilieni vakarā uz tīras sejas ādas palīdzēs nogludināt esošās grumbiņas un novērsīs jaunu veidošanos.

„Tagad, kad esmu mamma, man neatliek tik daudz laika, ko veltīt ādas kopšanai,” norāda Kera. „Ejot gulēt, es uz sejas uzklāju mežrozīšu eļļu. Tā ir ļoti bagāta ar antioksidantiem un patiešām iedarbojas uz ādas šūnām un atjauno ādu.”

„Es uzklāju eļļu pirms gulētiešanas un atmostos starojoša,” atzīst Miranda. „Es to izmantoju arī kā līdzekli sejas dekoratīvās kosmētikas noņemšanai ap acīm. Es to lietoju biežāk, ja kādā brīdī mana āda ir īpaši sausa.”

Lai ķermeņa ādā būtu īpaši maiga, Miranda pēc dušas lieto ķermeņa suku. „Tā ir sausa birstīte, ko iespējams iegādāties jebkurā kosmētikas produktu veikalā. Pēc noberšanās ar to āda kļūst ārkārtīgi maiga.”


Kasjauns.lv/ Foto: Instagram, Vida Press