foto: ekrānuzņēmums no video
Putina iespējamā mīļākā pirmo reizi pēc ilgāka laika iziet sabiedrībā. Kā tagad izskatās Alīna Kabajeva?
Alīna Kabajeva.
Slavenības
2021. gada 10. novembris, 14:44

Putina iespējamā mīļākā pirmo reizi pēc ilgāka laika iziet sabiedrībā. Kā tagad izskatās Alīna Kabajeva?

Jauns.lv

38 gadus vecajai Alīnai Kabajevai pasniegta balva par nozīmīgu lomu sporta popularizēšanā un kultūras un ētikas vērtību virzīšanā. Šis apbalvojums esot analogs "Oskaram" kino un televīzijas pasaulē.

"Katrs sportists tiecas uz maksimālu rezultātu – uzvarēt pašās prestižākajās sacensībās. Taču ja tas izdodas, tad mums, sportistiem, rodas cits pienākums – ne mazāks, bet varbūt pat daudz svarīgāks par pacelšanos uz augstāko pjedestāla pakāpienu.

Mums jāizmanto mūsu zināšanas, pieredze, popularitāte, jebkuras iespējas, lai pievērstu sportam un fiziskajai kultūrai pēc iespējas vairāk cilvēku. To par savu uzdevumu uzskatu es un visa mana komanda," sacīja 2004. gada olimpiskā čempione mākslas vingrošanā, vēsta "starhit.ru".

foto: ekrānuzņēmums no video

Uz pasākumu Kabajeva bija ieradusies melnbaltā kleitā, vizuālo tēlu papildinot ar pērļu auskariem

2020. gada oktobrī Jauns.lv vēstīja, ka pēc dvīņu piedzimšanas sportiste, olimpiskā čempione Alīna Kabajeva, kura medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā, aizdomīgi nozudusi no sabiedrības acīm, kā arī atteikusies kontaktēties ar saviem draugiem.

Kad pasaulē nāca Kabajevas dvīņi, Kulakova Dzemdību, ginekoloģijas un perinatoloģijas pētījumu centrā tika atbrīvots viss ceturtais stāvs, lai tajā varētu izmitināt bijušo vingrotāju un deputāti, teikts ziņojumos.

Alīna Kabajeva publiskos pasākumos

Olimpiskā čempione mākslas vingrošanā Alīna Kabajeva dažādos pasākumos.

gallery icon

Pirmā publikācija, kurā tika vēstīts par Putina un Kabajevas kopīgo iziešanu sabiedrībā, datējama ar 2001. gada decembri - ziņā "Prezidents un amazone" tika atspoguļots, kā abi apmeklēja mākslas vingrošanas sacensības. Kabajeva sēdēja blakus Putinam un klāstīja viņam šī sporta nianses. Alīnai gan toreiz bija tikai 18 gadu.

Savukārt 2008. gadā kaimiņvalsts mediji mēļoja par Putina un Kabajevas kāzām. Par to pavēstīja izdevums "Moskovskij korespondent". Ziņas noliedza gan Putina, gan Kabajevas preses pārstāvji, bet izdevumu drīz vien slēdza.

Krievijas domes deputāte, Putina varbūtējā mīļotā Alīna Kabajeva

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā

gallery icon

Jāpiebilst, ka Kabajeva jau 2015. gadā dzemdēja bērnu, kas arī, iespējams, ir no Putina. Tolaik Putins negaidīti atcēla visas tikšanās. Kremlis noliedza baumas, ka Putins būtu sasirdzis.

Zīmīgi, ka tieši tajā laikā Šveicē Tičīno kantona Svētās Annas slimnīcā pirms dažām dienām bija reģistrējusies Alīna Kabajeva. Neoficiāli tika ziņots, ka klīnikā rezervētas divas telpas - viena pārim ar jaundzimušo un otra miesassargiem. Tāpat ļaudis Tičīno ielās bija manījuši neparasti daudz automašīnu ar Krievijas numurzīmēm.

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon

Putina un Kabajevas attiecības ir viens no lielākajiem noslēpumiem Krievijā – nevienam nav skaidrības par to, cik tās ciešas. Kabajeva ir olimpiskā čempione mākslas vingrošanā, bet vēlāk bija valdošās partijas "Vienotā Krievija" deputāte Valsts domē.