foto: Publicitātes
Pavasarī Rīgā atkal uzstāsies Stings
Gordons Metjū Tomass Samners jeb Stings.
Mūzika
2021. gada 8. novembris, 11:55

Pavasarī Rīgā atkal uzstāsies Stings

Jauns.lv

Nākamā gada 5. martā Rīgā atkal muzicēs britu dziesminieks Stings.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bijušais grupas "The Police" dalībnieks ar savu jaunāko albumu “The Bridge” un koncertprogrammu “My Songs”, kura ar milzu panākumiem Amerikā un citviet Eiropā apceļoja pasauli, līdz sākās globālā Covid-19 pandēmija, nākamā gada pavasarī 5. martā pēc vienreiz jau atcelta koncerta beidzot atgriezīsies "Arēnā Rīga".

"Arēnu Rīga" tūkstošu priekšā pieskandina leģendārais dziesminieks Stings

Šovakar "Arēnā Rīga" aizvadīts britu mūziķa Stinga koncerts, kurā izskanējusi koncertprogramma "My Songs".

gallery icon
106

Stings ar nepacietību gaidījis mirkli, kad būs iespēja atkal doties koncertturnejā, un atgriežas ne tikai ar atzinīgi novērtēto koncertprogrammu “My Songs”, bet arī ar jaunu albumu “The Bridge”. Globālās pandēmijas gadā ierakstījis savu piecpadsmito studijas albumu, kurš, pēc mākslinieka vārdiem, palīdzējis saglabāt izturību šajā sarežģītajā laikā. Albums pie klausītājiem nonāks 19. novembrī, tas demonstrēs mākslinieka izcilo un daudzveidīgo dziesmu rakstīšanas procesu, kā arī atklās pārdomas par personīgajiem zaudējumiem, nošķirtību, grūtībām, pastāvošo sociālo un politisko nemieru.

Leģendārais britu mūziķis Stings uzstājas „Arēnā Rīga”

gallery icon
18

Savā solo karjeras laikā Stings saņēmis 17 “Grammy” balvas, divas “Brit” balvas, “Zelta globusu” un “Emmy”, četras “Oskara” un vienu “Tony” nomināciju, “Billboard” žurnāla “Gadsimta balvu”, kā arī 2004. gadā “MusiCare” mākslinieks tika nominēts kā “Gada cilvēks”. Pārdevis vairāk kā 100 miljonus albumu kopiju gan kā grupas “The Police” dalībnieks, gan kā solo mākslinieks.

Stingam ir piešķirts arī pagodinājums “BMI Pop Awards” par hitu “Every Breath You Take”, kas kļuva par “visvairāk izpildīto dziesmu” ar 15 miljoniem radio atskaņojumu no BMI kataloga, kurā kopumā ir vairāk nekā 14 miljoni mūzikas darbu. Pavisam nesen dziesma pievienota arī mūzikas atskaņošanas vietnē Spotify “Miljardu klubam”, kur tā ir atskaņota vairāk nekā miljards reižu.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās