Slavenības
2021. gada 25. oktobris, 05:18

Jauns pāris teātra aprindās - aktrise Anete Krasovska tiekas ar kolēģes Maijas Doveikas bijušo draugu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Dailes teātra spilgtā aktrise un TV seriālu zvaigzne Anete Krasovska (27) satuvinājusies ar uzņēmēju Mārtiņu Buti, kas vairākus gadus bija zināms kā Latvijas Nacionālā teātra aktrises Maijas Doveikas (41) mīļotais vīrietis un pavadonis.

Teātra aprindās par jauno pārīti mēļoja jau krietnu laiku, un šīs vasaras sākumā Anete un Mārtiņš, sirsnīgi apskāvušies, bija manāmi kādā pasākumā Rīgas centrā. Un vēl šomēnes rudenīgā pastaigā viņi divatā bija devušies uz Mežaparku, maršrutā iekļaujot arī Rīgas Zoodārza apmeklējumu, ko arvien vairāk ļaužu, tostarp bezbērnu pāri, izvēlas brīvdienu plāniem, nevēloties laist garām iespēju skatīt klātienē vasarā dzimušos lauvēnus Teiku un Vari.

foto: Aculiecinieka

Sildīdamies ar siltu dzērienu, Anete Krasovska un Mārtiņš Bute lēnā solī apstaigāja dzīvnieku mītnes, pie katras piestādami, gan kopā uzjautrinādamies par pērtiķveidīgajiem, gan ieinteresēti vērodami nebrīvē mītošo zālēdāju mielošanās procesu.

Aktrise Anete Krasovska plašu publikas atpazīstamību guvusi, piedaloties TV seriālos "UgunsGrēks" un "Viņas melo labāk". 2018. gadā spozmi pieredzējusi arī mūziķa un aktiera Laura Reinika atveidotā taksometra šofera Andreja mīļotās meitenes lomā komēdijā "Jaungada taksometrs".

Filmas "Jaungada taksometrs 2" prezentācija

Filmas "Jaungada taksometrs 2" prezentācija.

gallery icon

Anetes māte ir ilggadējā Dailes teātra horeogrāfe Inga Krasovska, kas šovasar pēc apprecēšanās pārgājusi vīra uzvārdā, kļūdama par Ingu Seņkāni.

Anete Dailes teātra izrādēs redzama jau kopš 2008. gada, kad debitēja Dž. Dž. Džilindžera iestudējumā "Psihs". Oficiāli par štata aktrisi Dailē Krasovska gan kļuva kopš 2017./2018. gada sezonas, kad bija pabeigusi aktiermākslas studijas Latvijas Kultūras akadēmijā.

Par mīlas lietām runājot, daiļās aktrises uzmanību piesaistījuši stilīgi vīrieši. Studiju laikā Krasovskas simpātijas bija iemantojis aktieris Niklāvs Kurpnieks, taču vēlāk Anetei uzplauka nopietnas attiecības ar 22 gadus vecāko stilistu Māri Vecmani, kas bija nesen šķīris laulību ar pazīstamo modes dizaineri Ivetu Vecmani. Taču nu viņa ir kopā ar aktrises Maijas Doveikas bijušo dzīvesdraugu Mārtiņu Buti, kurš arī sabiedrībā allaž izceļas ar savu individuālo, pamanāmo un kičīgo ģērbšanās stilu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Mārtiņš un Maija pirms dažiem gadiem "Spēlmaņu naktī".

Kā zināms, aptuveni piecus gadus Bute bija kopā ar spožo Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Doveiku, taču pāra attiecības neizvērtās stabilas un vairākkārt sašķobījās. Ik pa laikam žurnālos bija redzami vēstījumi – te abi šķīrušies, te atkal sagājuši no jauna kopā, tad atkal pašķīrušies, lai vēlreiz apņēmīgi sāktu visu no sākuma, līdz visbeidzot pielikts izšķirošais punkts.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Mārtiņš un Maija pirms vairākiem gadiem festivālā "Positivus".

Interesanti, ka teātra māksla šajā Dailes teātra sezonā Aneti Krasovsku savedusi uz vienas skatuves ar Maiju Doveiku – abas mākslinieces spēlē režisores Lauras Grozas traģikomēdijā "Piekrišana".

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!