foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - pašmāju drāma "Bedre", dokumentāla filma Bonda faniem un seriāls ar Kevinu Kostneru
Kevins Kostners seriālā "Jeloustouna".
TV
2021. gada 13. oktobris, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - pašmāju drāma "Bedre", dokumentāla filma Bonda faniem un seriāls ar Kevinu Kostneru

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet Daces Pūces režijas debijas filmu "Bedre", dokumentālu darbu par beidzamo Džeimsu Bondu un kritiķu atzītu seriālu "Jeloustouna".

Bez mīlestības nedzīvojiet!

Emocionāla un īsti latviska – tā ir filma "Bedre", veidota pēc rakstnieces Janas Egles stāstu motīviem.

Skatītāji ierodas uz Daces Pūces pilnmetrāžas debijas spēlfilmas "Bedre" pirmizrādi

Latvijas kinoteātru repertuāru šonedēļ papildinājusi režisores Daces Pūces pilnmetrāžas debijas spēlfilma “Bedre”, kas jau guvusi starptautisku atzinību un galvenās balvas ...

gallery icon

Tās centrā ir desmitgadīgais Markuss, kam jāpielāgojas jaunajai dzīvei laukos pie omes. Pēc incidenta ar kaimiņu meiteni Emīliju ciema iedzīvotāji uz zēnu sāk lūkoties ar neiecietību un aizdomām, līdz nejaušības dēļ viņš atrod patvērumu pie noslēpumainā vientuļnieka Jūrnieka, kurš dzīvo meža nomalē... Bedre ir satricinošs vizuāls un audiāls piedzīvojums, kura smagums skatītāju vajās vēl ilgi pēc seansa beigām. Tas ir stāsts par ikdienas ļaunumu, aizspriedumiem, mīlestības trūkumu, tomēr tā traģiskums ir sabalansēts ar mierinošām filmas beigām un mākslas dziedinošo varu.

Bedre ir saņēmusi "Grand Prix" Lībekas starptautiskajā kinofestivālā, kā arī piedalījusies ASV, Dienvidkorejas, Šanhajas, Irānas, Krievijas un Tallinas kinofestivālos un beidzot ir gatava iepazīt arī Latvijas skatītājus. Režisores Daces Pūces debijas pilnmetrāžas spēlfilmu skatieties "Tet+ Kino".

Būt Džeimsam Bondam

Dokumentālajā filmā "Būt Džeimsam Bondam" ("Being James Bond") aktieris Denjels Kreigs atskatās uz savu 15 gadu ilgo piedzīvojumu Džeimsa Bonda lomā.

Filmā iekļauti vēl neredzēti kadri, sākot no "Kazino Royale" līdz jaunākajai, 25. filmai "Nav laiks mirt", un Kreigs dalās ar personīgām atmiņām sarunā ar 007 producentiem Maiklu Dž. Vilsonu un Barbaru Brokoli.

To visu lūkojiet "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.

Modernais kovbojs Kostners

Seriāls "Jeloustouna" ("Yellowstone") stāsta par Datonu ģimeni, kuras galva Džons Datons vada lielāko rančo valstī.

Rančo robežām nepārtraukti uzbrūk – zemes attīstītāji, Brokenrokas indiāņu rezervāts un valstī lielākais nacionālais parks. Galvenajā lomā seriālā ir Holivudas zvaigzne Kevins Kostners, kas gan saka – viņa varonis nav nekāds kovbojs. “Datons ir kā liela uzņēmuma vadītājs. Un viņam nākas saskarties ar dažādām grūtībām, jo vadīt rančo tā, kā to darīja viņa vecvecvecāki, vairs nevar,” saka Kostners.

Seriālu, kam novembrī klajā nāks jau ceturtā sezona, skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.