Kā paaugušās Brūsa Villisa divas jaunākās meitas. FOTO
Brūsa Vilisa un Emmas Hemingas meitai Mabelai jau ir trīs gadi, bet pastarītei Evelīnai – viens. Aktierim ir vēl trīs pieaugušas meitas, kas dzimušas viņa iepriekšējā laulībā ar aktrisi Demiju Mūru.
Slavenības
2015. gada 18. jūlijs, 05:24

Kā paaugušās Brūsa Villisa divas jaunākās meitas. FOTO

Jauns.lv

„Cietajam riekstam” Brūsam Villisam (60) rūpes par ģimeni sagādā prieku. Pirms dažām dienām viņš ar sievu un abām jaunākajām meitām manīts apmeklējam fermeru tirdziņu.

Brūss Villiss ne soli neatkāpās no meitām Evelīnas (1) un Mabelas (3), kad abi ar sievu Emmu Hemingu (36) tirdziņā izvēlējās brokoļus un ceptus labumus ģimenes pusdienu galdam.

Līdz ar jauno ģimenei uz tirdziņu bija devusies arī aktiera mamma Marlēna Villisa, kura palīdzēja pieskatīt mazmeitas, kamēr vecāki nodevās gardu persiku un nektarīnu degustācijai un pirkumam.

Tirdziņā mazās dāmas arī varēja nobaudīt izjādi ponija mugurā.

Villisa sieva Emma Heminga, ar kuru viņš ir precējies sešus gadus, bija izvēlējusies ikdienišķu stilu – svītrainu džemperi un plēstus džinsus. Savukārt vīrs bija devis priekšroku „Die Hard” cepurītei un melnam t-kreklam ar uzrakstu „New York City”.

Šā gada martā aktieris kopā ar draugiem un radiem Ņujorkā atzīmēja savu 60. dzimšanas dienu, kā arī sesto kāzu gadadienu ar Emmu Hemingu.

Dzimšanas dienas svinības apmeklēja arī Brūsa Villisa un bijušās sievas Demijas Mūras meitas Talula un Skauta, kā arī mūziķi Tonijs Benets un Kīts Ričards. Uz svinībām nebija ieradusies aktiera vecākā meita Rūmera Villisa. Viņa tolaik strādāja pie šova „Dejo ar zvaigzni” un bija aizņemta mēģinājumos.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press