Brendans Freizers uz ekrāniem un dzīvē

gallery icon
60
Slavenības
2021. gada 28. augusts, 07:20

Brendans Freizers jūtas bezgala saviļņots, kad uzzina, ka fani viņu aizvien mīl

Jauns.lv

Ar Brendana Freizera filmām uzauga vesela paaudze, taču pēdējā laikā aktieris kino ekranizējumos redzēts maz. Vietnē “TikTok” plašu popularitāti iemantojis video, kurā Freizers nespēj slēpt saviļņojumu, kad uzzina, ka fani nav viņu aizmirsuši, bet aizvien mīl un gaida jaunas filmas.

Vietnē “TikTok” augšuplādēts sirsnīgs video, kurā filmu “Džordžs no džungļiem” un “Mūmija” zvaigzne Brendans Freizers redzams virtuālā “meet&greet” tikšanās reizē ar faniem. Nelielajā fragmentā viņš sarunājas ar Lindliju Kī, kura apliecina, ka Freizeram aizvien ir fanu armija, kam rūp tas, kā viņam iet.

@littlelottiecosplay

“Shucks, ma’am!” 🥰🥰🥰 Adding to the Brendan love from earlier today. #brendanfraser #themummy #mummytok #rickoconnell

♬ A-O-K - Tai Verdes

“Ir tik daudz cilvēku, kuri tevi mīl,” apliecināja Lindlija Kī. “Mēs turam par tevi īkšķi, un mēs nevaram vien sagaidīt, kad redzēsim tavu nākamo darbu.”

Izdzirdot šos vārdus, pārsteigtais Freizers viegli pieskārās savai galvā uzliktajai kovboju cepurei, iedzēra malku ūdens un, nespējot noticēt pats savām ausīm, noteica īsu:  “Velns, kundze!”

foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press
Brendans Freizers 2021. gada jūnijā.

Vietnē TikTok šis īsais video skatīts jau vairāk nekā divus miljonus reižu un saņēmis vairāk nekā 400 000 novērtējumu “patīk”.

“Freizers bija tik liela mūsu bērnības daļa,” Lindlija Kī norādījusi izdevumam “Insider”. “Viņa filmas bija, un aizvien ir, daudzu mīlētas. Pēc tā, ko viņam pēdējo gadu laikā nācies piedzīvot, fani ir priecīgi redzēt viņu laimīgu un atkal strādājošu.”

foto: CAMERA PRESS/Jerry Watson / Vida Press
Brendans Freizers filmā “Mūmija atgriežas” (2001).

Freizers, kurš reiz bija pieprasīts kino aktieris, pēdējā laikā nav redzēts kases grāvējos. 2018. gadā intervijā žurnālam “GQ” viņš dalījās pārdomās par savas karjeras lejupslīdi, minot 15 gadus senu fizisku aizskaršanu kā vienu no iemesliem viņa karjeras sabrukumam.

Aktieris intervijā pastāstīja, ka bijušais Holivudas Ārzemju preses asociācijas prezidents Filips Bērks 2003. gadā atļāvies nepieņemamu vaļību.

foto: Moviestore/Shutterstock/ Vida Press
Brendans Freizers filmā “Džordžs no džungļiem” (1997).

Incidents noticis publiskā pasākumā, ko rīkojusi organizācija HFPA (viņi arīdzan ir atbildīgie “Zelta globusu” ceremonijas organizatori). Freizers intervijā pastāstīja, ka Bērks sniedzies viņam pretī, lai paspiestu roku, bet tā vietā cilvēku pārpildītā vietā satvēris viņu aiz pēcpuses.

“Viņa kreisā roka mani apskauj, satver manu dibena vaigu, un viens no pirkstiem man neķītri pieskaras. Un viņš sāk to kustināt,” nepatīkamo starpgadījumu detalizēti atstāstīja Freizers.

foto: Karen Bystedt/Coleman-Rayner/Vid/ Vida Press
Brendans Freizers agrā jaunībā, kad vēl nebija slavens.

Pēc Freizera izvirzītajiem apgalvojumiem organizācija HFPA uzsākusi izmeklēšanu, taču Bērks vēl krietnu laiku palicis organizācijas sastāvā. Viņu no asociācijas izslēguši vien tad, kad viņš nosūtījis e-pasta vēstuli, kurā kustību “Black Lives Matter” nosaucis par “rasu naida kustību”.

Notikušais incidents atstāja negatīvu ietekmi uz Freizeru. Viņš jutās depresīvi, turklāt pēc tam viņu vairs tikpat kā nekad nav aicinājuši uz “Zelta globusu” ceremonijas vakariem.

foto: Karen Bystedt/Coleman-Rayner/Vid/ Vida Press
Brendans Freizers agrā jaunībā, kad vēl nebija slavens.

Vai 52 gadus vecais Freizers ir beidzot atkal gatavs atgriezties uz ekrāniem? TikTok vietnē plašu popularitāti iemantojušajā video fragmentā aktieris pastāsta par gaidāmajiem projektiem, kuru skaitā ir arī darbs Martina Skorsēzes filmā “Killers of the Flower Moon”, kurā galvenās lomas atveidos Leonardo di Kaprio un Roberts de Niro.

Sarunas laikā aktieris Lindlija Kī atzīstas, ka ir ļoti satraukts un saviļņots par lomu gaidāmajā projektā.