Slavenības
2021. gada 19. augusts, 20:48

Skārleta Johansone otro reizi kļuvusi par māmiņu

Jauns.lv

Ziņu par pieaugumu Skārletas Johansones un Kolina Džosta ģimenē pavēstījis slavenību žurnāls “People”, atsaucoties uz aktrises oficiālā pārstāvja teikto. Holivudas aktrise laidusi pasaulē veselīgu puisēnu, kuram dots neparasts vārds. Atgādināsim, ka Skārleta ģimenē jau audzina sešus gadus vecu meitu Rouzu, kura dzimusi viņas iepriekšējā laulībā ar žurnālistu Romēnu Doriaku.

Vēlāk ar priecīgajiem jaunumiem savā “Instagram” blogā padalījies arī laimīgais jaunais tēvs – “Saturday Night Live” zvaigzne Kolins Džosts. “Jā, jā mums ir piedzimis bērniņš,” viņš rakstīja. “Viņu sauc Kosmo. Mēs viņu ļoti mīlam.”

Lai gan par Skārletas Johansones (36) iespējamo otro grūtniecību runāja jau kādu laiku, pati aktrise to, ka ir mātes cerībās, apstiprināja vien pavisam nesen. Visu gaidību laiku viņa centās paturēt noslēpumā savu delikāto stāvokli. Pirmais par gaidāmo bērnu aizvadītajās brīvdienās vienā no intervijām paziņoja Skārletas vīrs: “Mums būs bērns, mēs esam tik saviļņoti!”

Skārleta Johansone ar trešo vīru Kolinu Džostu

gallery icon

Vasarā Skārleta Johansone aktīvi reklamēja savu jaunāko filmu “Black Widow” (“Melnā atraitne”), kurā atveido galveno varoni Natašu Romanovu jeb Melno Atraitni. Tiesa, Johansone nesniedza daudz interviju un neapmeklēja daudz reklāmas pasākumu klātienē.

Skārleta pat neieradās uz filmas pirmizrādes vakaru Londonā. Arī britu rīta TV šovā “Good Morning Britain” viesojās viņas kolēģe Florence Pjū.

Žilbinošā Holivudas dīva Skārleta Johansone

gallery icon

Pandēmijas apstākļos ir pierasts, ka daudzas zvaigznes reklāmas kampaņā iesaistās attālināti ar platformas “Zoom” palīdzību, taču Skārleta no iziešanas uz sarkanā paklāja un intervijām aci pret aci izvairījās pavisam citu apstākļu dēļ.

Dēls Kosmo ir Skārletas otrais bērns, bet pirmais viņas vīram komiķim Kolinam Džostam.

Skārleta Johansone ar četrus mēnešus veco meitu Rouzu Doroteju

Skārleta Johansone ar četrus mēnešus veco meitu Rouzu Doroteju. Aktrise atzīst, ka agrāko slaidumu tik ātri atguvusi pateicoties tam, ka ...

gallery icon

Skārleta un “Saturday Night Live” komiķis Kolins Džosts sāka satikties 2016. gadā pēc tam, kad aktrise bija pieņēmusi lēmumu šķirt laulību ar Romēnu Doriaku. Pāris apprecējās 2020. gada oktobrī.

Skārleta Johansone ar vīru Romēnu Doriaku apmeklē izstādes atklāšanu

No rīta Skārleta Johansone šokēja fanus, jo bija redzēta bez laulības gredzena pirkstā. Taču tās pašas dienas vakarā aktrise apmeklēja ...

gallery icon

Pāris iepazinās, kad Skārleta viesojās TV šovā un Kolins vēlāk atzina, ka šovs viņam “nozīmē neizsakāmi daudz”, jo šeit viņš “saticis savas dzīves mīlestību”.

Skārleta Johansone ar franču līgavaini Romēnu Doriaku

gallery icon

Pirms Kolina Džosta Skārleta Johansone bijusi precējusies jau divas reizes. Laulība ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku ilga no 2014. gada līdz 2017. gadam, bet ar aktieri Raienu Reinoldsu viņa laulībā nodzīvoja no 2008. gada līdz 2011. gadam.

Skārleta Johansone 2011. gadā

gallery icon