Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Gintam Grāvelim jubileja! 35 spilgti kadri viņa dzīvē. FOTO
Atpazīstat?! Tālais 2007. gads - Gints Grāvelis un Lauris Dzelzītis salona “BBbinnija” gada jubilejas ballītē.
Slavenības

Gintam Grāvelim jubileja! 35 spilgti kadri viņa dzīvē. FOTO

Jauns.lv

Pazīstamais Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis, kuru tumšo matu dēļ jau sen dēvē arī par Mello, šodien, 24. jūlijā, atzīmē 35. jubileju.

Gintam Grāvelim jubileja! 35 spilgti kadri viņa dz...

TV3 šova „Dejo ar zvaigzni 4” otrās vietas ieguvējs aktieris Gints Grāvelis dzimis Saldū, bet mācījies Skrundas vidusskolā. Pēc tās beigšanas iestājies Dailes teātra 8. studijā, kuru beidzis 2002. gadā, vienlaicīgi iegūstot Latvijas Kultūras akadēmijas Humanitāro zinātņu bakalaura grādu mākslās.

Allaž pozitīvais un enerģiskais aktieris līdz šim ir piedalījies neskaitāmi daudzās izrādēs. Tāpat Gints arī filmējies TV3 seriālā „Ugunsgrēks” un citos pašmāju seriālos, kā piemēram „Ēnu spēles”, kur iejutās Marčello tēlā, bijis arī Gustavs TV seriālā „Neprāta cena”, Dainis TV seriālā „Likteņa līdumnieki”, tāpat spēlējis lomu Krievijas TV seriālā „Aizmirstais”.

Gintu Grāveli TV skatītāji iemīļojuši arī šovmeņa ampluā. Kopā ar Intaru Rešetinu viņš vadījis TV3 raidījumu „Tikai ar ielūgumiem”, piedalījies „1000 jūdžu ekspedīcijās” uz Arhangeļsku un Urāliem. Pēdējais no projektiem, kurā piedalījās Grāvelis, bija TV šovs „Dejo ar zvaigzni 4”, kur ieguva otro vietu, dejojot pārī ar dejotāju Jeļenu Taranu.

Arī privātajā dzīvē aktierim nav bijusi vienmuļa. Gintam Grāvelim bija nopietnas attiecības ar dziedātāju Rudīti Būmani. Aktiera un dziedātājas mīlasstāsts aizsākās pirms astoņiem gadiem, un pirms sešiem gadiem Gints un viņa draudzene kļuva par vecākiem savam pirmdzimtajam dēlam Krišam. Tomēr līdz laulības reģistrēšanai abu attiecības tā arī nenonāca, turklāt Gints ar Rudīti kopš pagājušās vasaras vairs nedzīvo kopā. Abu starpā saglabājušās labas attiecības, un vecāki turpina rūpēties par kopīgo dēlu Krišu. „Jā, ar Rudīti vairs neesam kopā. Tagad esmu brīvs čalis. Tomēr tas nekādā ziņā nemazina manu tēva atbildību pret dēlu. Par bērnu rūpējos un turpināšu gādāt un atbalstīt vienmēr,” šajā pavasarī žurnālam „Kas Jauns” teica aktieris.