Skārleta Johansone ar trešo vīru Kolinu Džostu

gallery icon
22
Slavenības
2021. gada 7. jūlijs, 13:51

Skārleta Johansone jau pavisam drīz laidīšot pasaulē otro bērnu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Skārleta Johansone šobrīd esot mātes cerībās, apgalvo paziņas. Viņai ar vīru Kolinu Džostu šis būs pirmais kopīgais bērns. Aktrisei ir arī sešus gadus veca meita, kura nākusi pasaulē viņas iepriekšējā laulībā.

36 gadus vecā aktrise Skārleta Johansone šobrīd aktīvi reklamē savu jaunāko filmu “Black Widow” (“Melnā atraitne”), kurā atveido galveno varoni Natašu Romanovu jeb Melno Atraitni. Tiesa, Johansone nav sniegusi daudz interviju un apmeklējusi daudz reklāmas pasākumu klātienē.

Skārleta pat neieradās uz filmas pirmizrādes vakaru Londonā aizvadītajā mēnesī. Arī britu rīta TV šovā “Good Morning Britain” viesojās Florence Pjū.

Pandēmijas apstākļos ir pierasts, ka daudzas zvaigznes reklāmas kampaņā iesaistās attālināti ar platformas “Zoom” palīdzību, taču Skārleta no iziešanas uz sarkanā paklāja un intervijām aci pret aci izvairoties pavisam citu apstākļu dēļ.

Žilbinošā Holivudas dīva Skārleta Johansone

gallery icon
45

Aktrises paziņas izdevumam “PageSix” apliecinājuši, ka Skārleta esot mātes cerībās un bērnam jānāk pasaulē jau “pavisam drīz”. “Skārleta jau pavisam drīz kļūs par māti, es zinu, ka viņi abi ar Kolinu ir saviļņoti,” norādījusi viena no vārdā nenosauktajām paziņām.

Kāds cits zinātājs norādījis: “Skārleta ir stāvoklī, bet par to nestāsta. Viņa cenšas saglabāt privātumu.”

foto: Felipe Ramales / SplashNews.com// Vida Press
Kolins Džosts ir audžutēvs Skārletas Johansones sešus gadus vecajai meitai Rouzai, kur nākusi pasaulē aktrises iepriekšējā laulībā ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku.

Skārleta Johansone jau ir mamma sešus gadus vecai meitai Rouzai, kura nākusi pasaulē viņas iepriekšējā laulībā ar Romēnu Doriaku.

Kolinam šis būs pirmais bērns, taču 39 gadus vecais komiķis ir audžutēvs Rouzai.

Skārleta Johansone ar vīru Romēnu Doriaku apmeklē izstādes atklāšanu

No rīta Skārleta Johansone šokēja fanus, jo bija redzēta bez laulības gredzena pirkstā. Taču tās pašas dienas vakarā aktrise apmeklēja ...

gallery icon
7

Lai gan ziņu par gaidāmo bērnu slavenajam pārim vēl ir oficiāli jāapstiprina, distancēšanās no sabiedriskās dzīves un sava privātuma sargāšana vienmēr bijis abiem ļoti svarīgs aspekts.

2020. gada oktobrī ar organizācijas “Meals On Wheels America” palīdzību pāris apstiprināja, ka ir apprecējies. Oficiālajā paziņojumā bija teikts: “Esam priecīgi paziņot, ka Skārleta Johansone un Kolins Džosts aizvadītajā nedēļas nogalē apprecējās intīmā ceremonijā, klātesot ģimenei un sev mīļajiem, un ievērojot visus Covid-19 drošības pasākumus.”

Skārleta Johansone ar četrus mēnešus veco meitu Rouzu Doroteju

Skārleta Johansone ar četrus mēnešus veco meitu Rouzu Doroteju. Aktrise atzīst, ka agrāko slaidumu tik ātri atguvusi pateicoties tam, ka ...

gallery icon
7

“Viņu kāzu vēlme ir palīdzēt šajā grūtajā laikā neaizsargātiem vecāka gadagājuma cilvēkiem, atbalsot [organizāciju] "MealsOnWheelsAmerica". Lūdzu apsveriet iespēju ziedot, noklikšķinot uz saites mūsu biogrāfijā, šādi sveicot laimīgo pāri.”

Skārleta un “Saturday Night Live” komiķis Kolins Džosts sāka satikties 2016. gadā pēc tam, kad aktrise bija pieņēmusi lēmumu šķirt laulību ar Romēnu Doriaku.

Skārleta Johansone ar franču līgavaini Romēnu Doriaku

gallery icon
19

Pāris iepazinās, kad Skārleta viesojās TV šovā un Kolins vēlāk atzina, ka šovs viņam “nozīmē neizsakāmi daudz”, jo šeit viņš “saticis savas dzīves mīlestību”.

Pirms Kolina Džosta Skārleta Johansone bijusi precējusies jau divas reizes. Laulība ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku ilga no 2014. gada līdz 2017. gadam, bet ar aktieri Raienu Reinoldsu viņa laulībā nodzīvoja no 2008. gada līdz 2011. gadam.

Skārleta Johansone 2011. gadā

gallery icon
8