Slavenības
2021. gada 28. jūnijs, 14:40

Pārsteigums! Jūens Makgregors ar draudzeni sagaidījis pasaulē dēlu

Jauns.lv

Aktieris Jūens Makgregors 50 gadu vecumā sagaidījis savu piekto atvasi. Dēlu Loriju pasaulē laidusi viņa draudzene Mērija Elizabete Vinsteda (36), kurai šis ir pirmais bērns. Negaidīto ziņu par ģimenes pieaugumu pavēstījusi aktiera vecākā meita Klāra (25).

Jūens Makgregors un viņa draudzene aktrise Mērija Elizabete Vinsteda ziņu par grūtniecību slēpa no plašākas sabiedrības. Par bērna nākšanu pasaulē pavēstījusi aktiera vecākā meita Klāra, atklājot to svētdien savā “Instagram” kontā. Klāra publiskojusi fotogrāfiju, kurā tur uz rokām jaundzimušo brālīti. Ar šo mīlīgo fotogrāfiju viņa sveikusi tēvu un viņa draudzeni.

“Laipni lūgts pasaulē, mazo brālīt. Apsveicu savu tēti un Mēriju – šī ir lieliskākā dāvana,” pie attēla pierakstījusi Klāra.

Fotogrāfijas ar brālīti parādījusi arī Makgregora otra meita Estere (19). Viņa sociālajos tīklos arīdzan atklājusi, ka zēnam dots vārds Lorijs: “Satiku savu mazo brālīti, kad izskatījos kā pirāts. Es iesaku! Laipni lūgts ģimenē, Lorij.”

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda ir kopā kopš 2017. gada. Pāris iepazinās seriāla “Fargo” uzņemšanas laikā.

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda 2020. gada martā Ņujorkā

gallery icon
7

Šī nav pirmā reize, kad Makgregors pārsteidz fanus ar negaidītu ziņu par ģimenes pieaugumu. 2011. gadā viņš atklāja, ka ar sievu ir adoptējuši meitu Anuku. 2006. gadā pāris adoptēja meiteni Džemianu. Viņi paši ir vecāki divām bioloģiskajām meitām – Klārai un Esterei.

Jūens Makgregors ar meitām

Jūens Makgregors ar meitām.

gallery icon
17

2011. gadā par ģimenes pieaugumu aktieris pats paziņoja izrevumam “New York Post”, norādot: “Mana sieva un četras meitas – 15 gadus veca, divas deviņus gadus vecas un četrus mēnešus vecs mazulis – bieži brauc man līdzi, ja ir brīvdienas vai manas filmēšanās vietas un viņu dienas plāni to atļauj. Dažkārt mēs mainām dzīvesvietu un piesakām viņas citā skolā.”

Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu

Skotu aktieris Jūens Makgregors ar sievu franču aktrisi Īvu Mavrakisu.

gallery icon
31

Jūenam ar bijušo sievu Īvu Mavrakisu ir četras meitas - Klāra (25), Estere (19), Džemiana (20) un Anuka (10). Makgregors ar sievu izšķīrās 2017. gadā pēc 22 laulībā nodzīvotiem gadiem. Laulība oficiāli šķirta 2020. gada augustā.

Aktieris Jūens Makgregors uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
69

Pāris, kas iepazinās TV krimināldrāmas “Kavanagh QC” uzņemšanas laukumā, par šķiršanos oficiāli paziņoja 2017. gadā, kad plašāka sabiedrībā bija nonākušas fotogrāfijas, kurās aktieris redzams skūpstām Mēriju Elizabeti Vinstedu kādā no restorāniem Londonā.

Ap šo laiku Īva jau bija redzēta izejam sabiedrībā bez laulības gredzena pirkstā.

Aktiera Jūena Makgregora vecākā meita Klāra

Aktiera Jūena Makgregora vecākā meita Klāra 2016. gada decembrī uzsāka modeles karjeru. Viņa arī studē aktiermeistarību Ņujorkas universitātē.

gallery icon
18

Jūens kā šķiršanās iemeslu minēja “nesamierināmas atšķirības” un sāka atklāti satikties ar jauno draudzeni. Viņa lēmumu tolaik neatbalstīja vecākā meita Klāra. Viņa tēva draudzeni savā “Instagram” nosauca par “mēsla gabalu”. Vēlāk intervijā Klāra atzina, ka viņas rīcība nav bijusi pareiza un parādījusi uz nenobriedušu personību. Taču viņa to arī attaisnojusi, norādot, ka dusmas bijušas pamatotas. “Tas nebija pats gudrākais veids, kā rīkoties, taču es biju dusmīga un nomākta,” atzina Klāra.

Laulības šķiršanas prasību tiesā Jūens Makgregors iesniedza 2018. gadā.