Slavenības
2021. gada 22. jūnijs, 06:17

Rēzija Kalniņa un Ainārs Rubiķis pirms kāzu jubilejas aizvien kā tikko iemīlējušies

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Izcilā aktrise Rēzija Kalniņa (50) un diriģents Ainārs Rubiķis (42), kas jūlijā atzīmēs astoto gadadienu precēta pāra statusā, aizvien staigā, rokās sadevušies, un dūdo kā balodīši.

Kā novērojis žurnāls "Kas Jauns", šomēnes mākslinieku pāris piedalījās Līčos esošās dzīvnieku patversmes "Ulubele" 11. pastāvēšanas gadadienas svinībās.

"Ulubele" 11 gadu svētku pasākums

Šo sestdien, 12.jūnijā, "Ulubelē" notika dārza svētki. Visi interesenti tikai aicināti iepazīt "Ulubeles Mājupceļu", dzīvnieku labturības mūsdienīgo izpratni un kopīgi ...

gallery icon
119

Lai gan pašu mājās mīt dižciltīgi suņu puikas – špici Umka un Rūmī –, Rēzija un Ainārs ir ciešā draudzībā ar "Ulubeli", kur mīt arī šā gada sākumā no pamesta, nodeguša īpašuma Ķekavas novadā izņemtais suns Ārčijs. Uzzinot par desmitgadīgo Bernes ganu suņa jaukteni, kas atstāts voljērā, bradā savos izkārnījumos, turklāt netiek arī pietiekami barots un, antisanitārajos apstākļos mitinādamies, iedzīvojies nopietnās veselības problēmās, Rēzija Kalniņa devās uz patversmi un medijiem skaļi pauda savu viedokli par šo dzīvnieka labturības pārkāpumu. Satikties ar Ārčiju, kurš ir izārstēts un aizvien uzturas patversmē, Rēzija kopā ar vīru Aināru ieradās arī "Ulubeles" 11. pastāvēšanas gadadienas dārza svētkos.

Pasākumā, kur aktrise uzstājās ar sirsnīgu uzrunu, aicinot ikvienu sargāt un rūpēties par četrkājainajiem draugiem, bija vērojamas arī Rēzijas siltās attiecības ar vīru Aināru. Pāris, kam pēc dažām nedēļām būs astotā kāzu gadadiena, pa svinību norises vietu staigāja, sadevušies rokās. Oficiālo uzrunu laikā Kalniņa un Rubiķis bija vai nu cieši apskāvušies, vai Rēzija bija maigi pieglaudusi galvu vīra plecam. Apkārtesošie ar prieku noraudzījās uz slaveno pāri, kurā abi aizvien izskatās kā nesen iemīlējušies.

foto: Mārtiņš Ziders
Uzzinot, ka dzīvnieku patversmē katra suņa uzturēšana ik dienu izmaksā divus eiro, Rēzija pavēstīja, ka abi ar Aināru izlēmuši "Ulubeli" atbalstīt, sniedzot iespēju vienas dienas maltīti sarūpēt 50 suņiem.

Pērn pirms savas 50. dzimšanas dienas Rēzija Kalniņa žurnālam "Kas Jauns" atzina, ka pandēmijas laiks, kas kultūras jomā darbību nostopēja pilnībā, abus ar Aināru satuvinājis vēl vairāk nekā līdz šim. Rubiķis, kas vada Berlīnes Komisko operu, uzturējās Latvijā un baudīja mājas dzīvi kopā ar laulāto draudzeni Mārupē. Tāpat pāris dīkstāves laiku izmantoja, lai īstenotu kopīgo sapni, un realizēja savas kultūrtelpas "OratoriO" izveidi.

Ainārs Rubiķis ar sievu Rēziju Kalniņu

Diriģents Ainārs Rubiķis ar sievu aktrisi un režisori Rēziju Kalniņu.

gallery icon
10

Kā zināms, Dailes teātra dīva Rēzija Kalniņa šogad kandidēja pašvaldības vēlēšanās un tika ievēlēta Mārupes domē.

foto: Mārtiņš Ziders
Uz muguras abiem bija līdzīgas taisnstūrformas somas, kādas patlaban ir ļoti modernas.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!