Slavenības
2021. gada 16. jūnijs, 07:08

"Foo Fighters" fani izmet albumus miskastē pēc tam, kad grupa izsludina koncertu tikai vakcinētajiem

Jauns.lv

Daļa rokgrupas “Foo Fighters” fanu ir sašutuši par mūziķu lēmumu sarīkot ekskluzīvu koncertu tikai tiem, kas ir pilnībā vakcinēti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizvadītajā nedēļā grupas “Foo Fighters” mūziķi paziņoja, ka 20. jūnijā sniegs koncertu Ņujorkas Medisonskvērgārdenā. Taču ieeja būs atļauta vien tiem faniem, kas ir pabeiguši Covid-19 vakcināciju. Koncerta apmeklētājam jābūt saņēmušam otro poti vismaz 14 dienas pirms koncerta sākuma, jo ieeja koncerta vietā būšot bez sejas aizsargmaskām.

Iespaidīgais “Foo Fighters”, “Biffy Clyro” un “The Kills” koncerts Lucavsalā

“Foo Fighters”, “Biffy Clyro” un “The Kills” koncerts Lucavsalā 2017. gada 21. jūnijā.

gallery icon
179

Grupas pārstāvis apstiprinājis, ka bērniem un pusaudžiem, kas jaunāki par 16 gadiem, ieeja būs atļauta, uzrādot negatīvu Covid-19 testa rezultātu.

Šāds rokgrupas lēmums saniknojis virkni “Foo Fighters” fanu, un viņi paziņojuši, ja grupa izvēlas dalīt cilvēkus “derīgajos” un “nederīgajos”, tad viņi turpmāk atsakās atbasltīt šādu grupu.

"Foo Fighters" koncerts Rīgā

Amerikāņu rokgrupas "Foo Fighters" koncerts Lucavsalā.

gallery icon
65

“Nekad vairs nepirkšu biļeti uz kādu no “Foo Fighters” koncertiem,” “Twitter” blogā raksta komiķis Džošs Denijs. “Ne visi cilvēki, kas izvēlas NEVAKCINĒTIES, ir sazvērestības teoriju piekritēji. Daži cilvēki, to skaitā man ļoti tuvi, cieš no autoimūnām saslimšanām un vakcinācija viņiem ir ļoti liels risks.”

Denijs šādu šķirošanu potētajos un nepotētajos pielīdzinājis, ka tas būtu tas pats, kas neielaist koncertos tumšādainos skatītājus, jo viņi ir “lielāks risks nekārtībām”.

“Mūzikai ir jāpalīdz celt tiltus, nevis tos nopostīt,” “Twitter” blogā komentē grupa “Right Said Fred”. Dueta dalībnieki iepriekš vainoti kā vakcinācijas pretinieki, taču viņi strikti to noliedz.

““Foo Fighters” – grupa, kuru es sen apbrīnoju – rīkos koncertu tikai potētajiem,” sociālajos tīklos raksta vēl kāds fans. “Tas nozīmē, ka visi albumi nonāks miskastē.”

“Kauns, par ko viņi ir kļuvuši,” savu sašutumu neslēpj vēl kāds.

Vakcinēto skatītāju politika “Foo Fighters” koncertā izstrādāta, lai tā atbilstu pašreizējiem noteikumiem par arēnas šoviem un koncertiem Ņujorkā.

Šā gada maijā gubernators Endrjū Kuomo paziņoja, ka visas Ņujorkas pasākumu norises vietas var darboties ar 100% jaudu, ja visi konkrētajā vietā esoši cilvēki ir pilnībā vakcinēti.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās