Slavenības
2021. gada 3. jūnijs, 04:44

"Vairāk sliecos domāt, ka jā nekā nē," - mūziķis Dons pieļauj, ka būtu gatavs tēva lomai

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātājs Dons, īstajā vārdā Artūrs Šingirejs (37), kura sacerēto "Tev piedzims bērns" dungojam jau teju desmit gadu, pats aizdomājies par pēcnācējiem.

Dona attiecību dzīve allaž bijusi noslēpumā tīta, jo tās publiskā izrādīšanā viņš nav bijis diez ko atsaucīgs. Tiesa, ja neskaita realitātes šovu "Talantu fabrika", kurā 2003. gadā daudzu tūkstošu skatītāju acu priekšā uzplauka viņa un projekta kolēģes Lily mīlasstāsts.

Jūtas abi pauda pat debijas albumā "Viens otram", kas kļuva par vienu no gada pārdotākajiem albumiem. Veltījums mīļotajai bija arī Dona pirmais singls "Just For You".

Pēc septiņu gadu kopdzīves pāris 2000. gadā apprecējās un devās dzīvot uz Londonu. Pēc dažiem gadiem Dons atgriezās no Anglijas viens, un 2013. gadā laulība tika šķirta. Kopš tā laika mūziķis sabiedrībā pārsvarā izgāja viens un par savām attiecībām runāja tikai caur smeldzīgām dziesmām.

Pirms diviem gadiem Dons beidzot izgāja sabiedrībā ar topmodeli Madaru Mālmani, tā apstiprinot, ka vismaz gadu pārcilātās runas par abu kopā būšanu nav tukšas.

Dons ar draudzeni Madaru Mālmani

Dziedātājs Dons ar draudzeni modeli Madaru Mālmani 2019. gada 8. maijā grupas "Prāta vētra" mūziķa Kaspara Rogas debijas dokumentālās filmas ...

gallery icon
7

Bet vārdos par attiecībām dziedātājs tāpēc netapa dāsnāks, intervijās atklājot vien to, ka ar Madaru ir saistīts vismaz piecus gadus un svarīgāka par pienākumu būt vienkārši kopā attiecību dzīvē ir kvalitāte. Ka tāda joprojām viņiem ir, varēja nojaust pagājušajā nedēļā, kad Dons viesojās kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi!".

foto: Publicitātes
Dons, piedaloties Elīnas Fīrmanes un Laura Reinika vadītajā raidījumā "Pasaki to skaļi!", nevairījās atbildēt arī uz visai privātiem jautājumiem.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", raidījuma vadītāji Lauris Reiniks un Elīna Fīrmane nevairījās Artūru sīki iztaujāt par privāto dzīvi. Piemēram, Reiniks pavaicāja, vai Dons gribētu vēlreiz precēties, uz ko mūzikas jomas kolēģis atbildēja izvairīgi ar “nu… es nezinu…”. Bet vai Dons būtu gatavs tēva lomai? “Es domāju, ka vairāk – jā. 25–28 gados droši vien nebiju. Nekad nevari pateikt, vai esi gatavs kam tādam, ko neesi pieredzējis, bet vairāk sliecos domāt, ka jā nekā nē.” Ka “Artūrs būs ļoti labs tēvs”, pat video sveicienā raidījumam izteicās  basģitārists Toms Poišs, visiem zināmās Ainas Poišas dēls.

Dons izpārdotā koncertā uzstājas "Arēnā Rīga"

14.februārī izpārdotā "Arēnā Rīga" ar lielkoncertu "Tepat" uzstājās tautas mīlētais mūziķis Dons.

gallery icon
96

Sarunas vadītāji arī centās noskaidrot, kādas ir Dona attiecības ar Lily. Dziedātājs, kuru sevis meklējumi savulaik veduši pa Indijas reliģijām, atzina, ka ir iemācījies piedot un ar bijušo sievu jebkurā brīdī spētu kontaktēties kā draugi. “Mēs augam piedodot, piedošana ir spēka izrādīšana, ja nespējam piedot, tad pašā nav spēka. Es piedodu, bet neaizmirstu, es palaižu vaļā un neturu to gruzonu iekšā,” pauda Dons. Atklājot, ka dzīvē nepatīk pārsteigumi, jo nereti tie nes līdzi “mikrovilšanos”, mūziķis tomēr bija manāmi apmulsis, studijā gaidot noslēpumaino viesi, kas, pēc raidījuma formāta, nāks viņam par kaut ko pateikties. Acīmredzami Dons uzelpoja, studijā ieraugot dziedātāju Aminatu Savadogo, kas bija atnākusi kolēģim pateikt, ka jūtas viņam daudz pateicības parādā par saviem pirmajiem soļiem mūzikā.

Dons sniedz autogrāfus savām lielākajām fanēm pēc koncerta

Dons sniedz autogrāfus savām lielākajām fanēm pēc koncerta „Palladium” koncertzālē 2015. gada 13. februārī.

gallery icon
19

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!