Slavenības
2021. gada 1. jūnijs, 06:02

Madonnas 15 gadu vecais dēls Deivids mājās staigā kleitā

Jauns.lv

"Pašpārliecinātība ir vissvarīgākais," - uzskata amerikāņu popzvaigzne Madonna, kura nesen sociālajos tīklos publiskojusi video, kurā redzams viņas 15 gadu vecais dēls Deivids Banda, tērpies garā krēmkrāsas zīda kleitā.

Nav šaubu, ka drosmīgo ģērbšanās stilu un neizmērojamo pašpārliecinātību Deivids Banda mantojis no savas superslavenās mammas.

foto: Instagram

Aizvadītajā sestdienā dziedātāja padalījās ar video, kurā viņas 15 gadu vecais adoptētais dēls redzams, staigājam pa māju zīmola “Mae Couture” krēmkrāsas zīda kleitā.

foto: Instagram

Madonna nofilmējusi, kā tīņa vecumu sasniegušais puisis cēlā gaitā, gluži kā modele modes skatē, gurnus gorīdams, staigā pa māju, ģērbies dārgā kleitā. Šo improvizēto modes skati pavada grupas “Snap!” skaņdarbs “The Power”. Popzvaigzne pie video pierakstījusi īsu komentāru: “Pašpārliecinātība ir viss.”

foto: Instagram

30 sekunžu garajā video redzams, ka Deivids ģimenes greznās villas telpas izmanto kā mēli modes skatē un izrāda melnbalto kleitu.

foto: Instagram

Viņš pie tērpa bija pieskaņojis saulesbrilles, bet kājās apāvis baltus sporta apavus.

Video sižetu papildina vairākas glancēto žurnālu stila bildītes, kurās Deivids iepozējis tajā pašā tērpā zem palmām.

Madonna ar dēlu Deividu apmeklē „Grammy” ceremoniju

gallery icon

62 gadus vecā popzvaigzne Madonna Deividu adoptēja 2006. gadā, kad viņš bija vien 13 mēnešus vecs. Zēns nāk no Malāvijas, un tolaik dziedātāja bija precējusies ar britu kinorežisoru Gaju Ričiju.

Madonna ar otro vīru Gaju Ričiju

gallery icon

Savulaik Madonnas lēmums tika uztverts pretrunīgi, jo Malāvijas likumdošana paredzēja, ka adoptētājiem vismaz vienu gadu pirms adopcijas ir jānodzīvo kādā no Āfrikas austrumu valstīm.

Madonna ar bērniem viesojas Itālijā

Itālijas pilsētā Lečē popzvaigzne Madonna ciemojusies kopā ar adoptētajiem bērniem dēlu Dievidu Bandu un dvīnītēm Esteri un Stellu.

gallery icon

Madonna Malāvijā pēc tam ir atgriezusies vēl neskaitāmas reizes, no kurām divas ir saistītas ar nākamo bērnu adopciju. 2009. gadā dziedātāja adoptēja meitu Mērsiju (tagad 15), bet 2017. gadā dvīnītes Esteri un Stellu (šobrīd 8).

Madonnai ir arī divi bioloģiskie bērni. Meita Lurdesa Leona (24), kura nākusi pasaulē viņas attiecībās ar fitnesa treneri Karlosu Leonu, un dēls Roko Ričijs (20), kurš piedzima viņas laulībā ar kinorežisoru Gaju Ričiju.

Madonna ar Karlosu Leonu

gallery icon

Popzvaigzne bieži sociālajos tīklos publisko savas ģimenes fotogrāfijas un video, publiski pauž prieku par savu bērnu sasniegumiem un viņus uzmundrina.

Madonnas meita Lurdesa Ņujorkas modes nedēļas skatē

Madonnas meita Lurdesa bija modele Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” skatē.

gallery icon

Deividam padodas dejošana un ir talants mūzikā. Viņš spēlē klavieres un ģitāru. Dēla dzimšanas dienā Madonna publiskoja trīs minūšu garu veltījumu, kurā jūsmoja: “Cik brīnišķīga ir dzīve, kad tu esi tajā!”

Popzvaigzne Madonna jaunībā

gallery icon

2019. gadā intervijā žurnāla “Vogue” britu izdevumam dziedātāja atzina, ka, viņasprāt, “visvairāk kopīgā” no visiem bērniem viņai esot ar dēlu Roko.

Madonna ar dēlu Roko

gallery icon

“Vairāk par visu viņam piemīt koncentrēšanās un apņēmība,” sarunā norādīja Madonna. “Esmu diezgan pārliecināta, ka viņš to mantojis no manis. Viņš ir tas, ar kuru man šķiet ir visvairāk kopīgā. Viņam ir visvairāk mana DNS nekā jebkuram citam no maniem bērniem.”