Arī viņa. Teilore Svifta pozē pikantā fotosesijā. FOTO
Teilori Sviftu prestižajam žurnālam „Vanity Fair” fotografējis slavenību fotogrāfs Mario Testino, kuram pozējusi arī britu karaliskā ģimene.
Slavenības
2015. gada 7. augusts, 06:32

Arī viņa. Teilore Svifta pozē pikantā fotosesijā. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Teilore Svifta (25) nesen kā pozējusi jutekliskā fotosesijā. Agrāk mēs Teilori tādu neesam redzējuši! Pieguloša kleita ar iespaidīgu dekoltē un dziļu šķēlumu, kas atsedz melnās garajās zeķēs tērptās slaidās kājas visu to garumā.

Viena no līdz šim jutekliskākajām un pavedinošākajām Teilores fotogrāfijām tapusi žurnāla „Vanity Fair” rīkotajā fotosesijā. Izdevuma jaunākajā numurā lasāma arī plaša intervija ar mākslinieci. Teilore sarunā atklāj, ka viņai ir daudz draudzeņu sieviešu un meitenēm vienmēr ir priekšroka, neviens vīrietis nespējot izjaukt meiteņu draudzību. „Mūsu grupā pat ir meitenes, kas uz randiņiem gājušas ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem,” norāda Teilore, neuzskatot to par neko īpašu, ja šobrīd tiecies ar puisi, ar kuru vēl nesen uz randiņiem skrējusi kāda no tavām draudzenēm.

Teilore, kura šobrīd satiekas ar mūziķi Kelvinu Harisu, par draudzību teikusi sekojošus vārdus: „Meiteņu draudzība mūsu prioritāšu sarakstā ieņem augstu vietu. Tā ir daudz svarīgāka, nekā puisis, ar kuru kaut kas nav sanācis.”

„Tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir nepieciešams, lai mēs būtu jaukas un mīļas viena pret otru, un nenosodītu viena otru. Mēs neturam naidu tikai tāpēc, ka mums patīk viena tipa vīrieši.”

Savu slaveno draudzeņu skaitā Teilore min modeles Kārliju Klosu un Džidži Hadidu, kā arī aktrisi Lenu Danhemu, dziedātāju Lorde un aktrisi un dziedātāju Selēnu Gomesu.

Taču ir kāda dziedātāja, kuru Teilore nekad vairs nesauks par savu draudzeni. Tā ir Keitija Perija. „Esmu uzticējusies cilvēkiem draudzībā un attiecībās, un jutusies nodota,” norāda Svifta. „Ja tu nodod savu draugu, ja tu par viņu runā sliktu aiz muguras, ja centies viņu nomelnot un pazemot, man nav vēlēšanās paturēt šādu cilvēku savā dzīvē.”

Teilore arī atzinusi, kā pēdējo pāris gadu laikā mainījusi savu attieksmi par attiecībām un uztver tās vieglāk, kā arī ir atvērtāka mīlestības atrašanai. Sviftas bijušo draugu skaitā ir aktieri Džeiks Džilenhols un mūziķi Harijs Stailss, Džo Džonass un Džons Meijers.

„Es parasti nepieļauju vienu kļūdu divreiz,” teic Teilore. „Es pieļauju jaunas, bet parasti neatkārtojos ar vecajām.”

Kasjauns.lv / Ekrānuzņēmums no vanityfair.com