foto: Publicitātes foto
Jānis Šipkēvics pēc Radio SWH tūres noslēguma: "Radio ir reāli cilvēki, un novadus veido dzīvi cilvēki. Nu mēs satikāmies."
Mūzika
2021. gada 27. maijs, 15:14

Jānis Šipkēvics pēc Radio SWH tūres noslēguma: "Radio ir reāli cilvēki, un novadus veido dzīvi cilvēki. Nu mēs satikāmies."

Jauns.lv

Sešpadsmit dienas – pilnas nesamākslotu emociju, bagātu atmiņu un pārpildītu piedzīvojumu! Ar šādām sajūtām Radio SWH noslēdz savu Latvijas Novada izziņas tūri, kurā viesojās 16 dažādās Latvijas pilsētās un novados, kopā ar klausītājiem nosvinot savu 28. dzimšanas dienu.

Tūres pirmajā nedēļā mūsu radio mobila studija piestāja Ventspilī, Ugālē, Grobiņā un Saldū. Pēc vienas dienas atpūtas ceļu turpinājām, dodoties ciemos uz Bausku, Valmieru, Gulbeni, Madonu un Cēsīm, lai jau 15. maijā, Radio SWH dzimšanas dienā, viesotos skaistajā Siguldā. Pēc priekpilnām svinībām Siguldā vēl nekas nebeidzās! Mūsu lieliskās ētera personības paspēja būt un ēteru raidīt no Saulkrastiem, Limbažiem, Salaspils, Ķekavas, Olaines un Ādažiem, kurā ar kārtīgu izvingrošanos Olimpiskajā dienā, noslēdzām savu PIRMO Latvijas novadu izziņas tūri.

Radio SWH 16 dienu tūre pa Latvijas pilsētām un novadiem

Sešpadsmit dienas – pilnas nesamākslotu emociju, bagātu atmiņu un pārpildītu piedzīvojumu! Ar šādām sajūtām Radio SWH noslēdz savu Latvijas Novada ...

gallery icon

Pēc tūres noslēguma AS Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics atklāj, ka saviļņojums par padarīto turpina pieaugt: "Atcerējos ImKas dziesmu "Cik mēs viens par otru zinām?". Radio ir reāli cilvēki, un novadus veido dzīvi cilvēki. Nu mēs satikāmies. Paskatījāmies viens otram acīs un tikām līdz sirdij. Latvieši pabubina, pasūkstās, bet īstenībā mīl viens otru".

Pārliecināti, ka savstarpējās attiecības un dzīvā komunikācija ir stabila vērtība, Radio SWH vēlas tūres modeli turpināt, lai tas kļūtu par ikgadēju tradīciju, atklājot arvien jaunas vietas un piedāvājot klausītājiem visā Latvijā sajust dzīvo ēteru tepat līdzās - starp pilsētas bruģiem, koku galotnēm un jūras šalkoņu.

Par labu izgulēšanos un vieglu pamošanos, lai ar savu pozitīvismu rīta programmas ētera personības Sanda Dejus, Kaspars Breidaks, Juta Jazz, Andris Freidenfelds, Ligita Mieze, Artis Dvarionas un Arturs Krūzkops spētu pamodināt arī klausītājus, Radio SWH saka paldies naktsmītnēm – "Usmas Muiža", "Amrita Hotel", "Skrundas Muiža", "SPA & Hotel Mūsa Paradise", "Viesnīca Naktsmājas", "Atpūtas komplekss Vonadziņi", "Viesnīca Rudzons", "Villa Santa Hotel" un "Hotel Sigulda".

Visa AS Radio SWH komanda izsaka pateicību saviem sadarbības partneriem – "Volkswagen komerctransports", "Hesburger" un "Circle K", kā arī pilsētu un novadu pašvaldībām.

Uz tikšanos ceļā!