foto: EPA/Scanpix
Lielbritānijas fiasko "Eirovīzijā", izrādās, bija "pareģots" nu jau leģendārajā "Netflix" komēdijā par šo konkursu
Lielbritānijas pārstāvis Džeimss Ņūmens.
Trakā pasaule
2021. gada 24. maijs, 15:11

Lielbritānijas fiasko "Eirovīzijā", izrādās, bija "pareģots" nu jau leģendārajā "Netflix" komēdijā par šo konkursu

Jauns.lv

Šī gada punktu saukšanas process "Eirovīzijas" dziesmu konkursa finālā bija jo īpaši intriģējošs un nervus kutinošs, un grūti bija nepamanīt, ka Lielbritānijas pārstāvis Džeimss Ņūmens ar dziesmu "Embers" nesaņēma nevienu pašu punktu ne no valstu žūrijām, ne skatītājiem. 

"Eirovīzijas 2021" fināls: visi tā dalībnieki

gallery icon
87

Tomēr nu nākusi gaismā kāda amizanta sakritība, proti, šāds scenārijs risinājās arī leģendārajā straumēšanas vietnes "Netflix" filmā "Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga", kuras hita "Jaja Ding Dong" nosaukums vairākkārt izskanēja arī nupat Nīderlandē aizvadītā konkursa laikā. 

Reaģējot uz britu neveiksmi, filmas zvaigzne Dens Stīvenss, kurš atveidoja kolorīto Krievijas pārstāvi Aleksandru Ļemtovu, ievietojis kadru no filmas, kur viņa varonis saka: "Viņa ir diezgan laba, bet visi ienīst Lielbritāniju, tāpēc nulle punktu". 

Arī sociālo tīklu lietotāji steidza dalīties ar kadriem no filmām, sakot, ka Aleksandrs Ļemtovs ir pareģis. 

Jānorāda, ka šogad Lielbritānijas pārstāvim bija ne tas patīkamākais uzdevums - turēt taisnu muguru miljonu skatītāju acu priekšā, uzzinot, ka neviena valsts nav iedevusi viņa priekšnesumam nevienu punktu. 

Tomēr mediji norāda, ka Ņūmens turējies labi, cilājis savu alus kausu un jestri atsaucies publikas atbalsta ovācijām. 

Kā zināms, šogad nervus kutinošā rezultātu paziņošanā pēkšņi atklājās, ka Eiropas skatītāju sirdis visvairāk iekaroja Itālijas pārstāvji grupa "Måneskin", kas izpildīja dziesmu "Zitti E Buoni". 

Eirovīzijas uzvarētāju grupas "Måneskin" līderis 22 gadus vecais Damiano Dāvids

gallery icon
25