Paņem dārglietas, miljonus un pat suņus - zādzības un laupīšanas Holivudas stilā
Mailija Sairusa.
Slavenības
2021. gada 31. maijs, 07:45

Paņem dārglietas, miljonus un pat suņus - zādzības un laupīšanas Holivudas stilā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Lai gan slavenie un bagātie var atļauties visas labākās un drošākās apsardzes tehnoloģijas, tāpat Holivudā ielaušanās mājvietās un zādzības nav retums.

Kā gangsteru filmās

foto: Instagram, Vida Press
Lady Gaga releases a photo on Instagram with the following caption: "I CANT WAIT TO SING FOR YOU ALL, get your dogs and chicken wings marinating it's almost game time!! \ud83c\udf57\ud83c\udf2d\ud83c\udf55". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only *** Please note: Fees charged by the agency are for the agency's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material.

Šā gada februārī ar mūziķi Lady Gaga saistītā laupīšana ir ar gluži vai kriminālžanra filmas cienīgu sižetu. Mūziķes suņu staidzinātājs Raiens Fišers bija devies ar viņas trīs mīluļiem – franču buldogiem – ikdienas pastaigā, kad viņam uzbruka divi cilvēki. Raiens tika sašauts, suns Miss Asia aizmucis, bet divi atlikušie – Koji un Gustavs – nozagti.

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon

Protams, Lady Gaga izsludināja 500 000 dolāru atlīdzību. Viņa gan varēja ieekonomēt, jo jau pēc divām dienām viena no uzbrukumā iesaistītajām sievietēm suņus atdeva Losandželosas policijas iecirknī. Tikmēr suņu staidzinātājs ir atveseļojies, bet pieci aizdomās turamie – apcietināti.

Nebūs, ko vilkt

Krāšņā Bejonsa ikdienā un uz skatuves

„Visskaistākā ir smaidoša sieviete,” saka amerikāņu skaistuma, modes un mūzikas ikona Bejonse

gallery icon

Arī popmūzikas karaliene Bejonsa šogad ir kļuvusi par zagļu upuri. Viņas producentu kompānijai "Parkwood Entertainment" piederošajās trīs noliktavās ir ielauzušies zagļi, kuri tagad būs vieni no stilīgākajiem, jo viņiem ir izdevies savā īpašumā iegūt Bejonses luksusa modes izstrādājumus un rokassomas vairāk nekā miljons dolāru vērtībā.

Upuris kļūst par vainīgo

Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta 2021. gada martā

gallery icon

Viena no skaļākajām pēdējo gadu laupīšanām ir saistīta ar cietsirdību pret TV šovu zvaigzni, uzņēmēju Kimu Kardašjanu. Juniss Abāss viņu apzaga 2016. gadā Parīzes modes nedēļas laikā, kad sieviete atpūtās viesnīcā. Un pēc tam par to izdeva grāmatu "I Sequestered Kim Kardashian".

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Viens no laupītājiem – Juniss Abāss.

Tajā viņš stāsta, kā ir nozadzis rotaslietas un telefonu un ka bijis pārsteigts, kad uz šo numuru piezvanījusi mūzikas leģenda Treisija Čepmena. Un vēl paņirgājies, ka Kima ir apzagta Parīzē, bet zvanījusi uz ASV policijas numuru 911. Tomēr nesmieklīgākais ir fakts, ka pret šovu zvaigzni bija pavērsts ierocis un zaudējumi ir mērāmi 11 miljonos ASV dolāru, tostarp četri miljoni par slaveno dimanta gredzenu.

Lai gan daudzi sievieti atbalstīja, atradās tikpat daudzi, kuri notikušajā vainoja pašu Kimu, nosodot viņas bezrūpību un lielību. “Zinu, ka tam bija ar mani jānotiek. Ticu, ka šādas situācijas paredzētas, lai kaut ko iemācītu... Es biju par daudz lielīga un par daudz materiālistiska,” gadu pēc notikuma paziņoja Kima.

Ērts upuris

Mailija Sairusa cauri laiku lokiem

gallery icon

Ņemot vērā mūziķes Mailijas Sairusas statusu, viņai jau sen ir pienācis laiks padomāt par sevis un sava īpašuma drošību. Par zagļu upuri viņa ir kļuvusi vairākkārt. 2014. gadā, pārlecot pāri sētai, zagļi iekļuva sievietes mājvietā, nozaga rotaslietas un aizbrauca ar viņas "Maserati". 2015. gadā par nākamo ielaušanos un zādzību tika arestēts 22 gadus vecs vīrietis. Savukārt 2018. un 2021. gadā tika apzagta arī Mailijai piederošā noliktava, aiznesot vairākus apģērbus un personīgās fotogrāfijas.

Zagļu autoritāte

Parisa Hiltone iepozē Ņujorkā

Parisa Hiltone 2019. gada 15. maijā.

gallery icon

Sabiedrības dāmas Parisas Hiltones māja 2008. gada oktobrī, novembrī un decembrī tika apzagta piecas reizes! Nav zināms, kā tas izdarīts četras reizes, bet vienā zagļi bija izmantojuši zem kājslauķa palikto atslēgu. Izrādījās, ka Parisa bija kļuvusi par septiņu jauniešu zagļu grupējuma "The Bling Ring" (periodā no 2008. līdz 2010. gadam jaunieši apzaga tieši slavenību, tostarp aktieru Orlando Blūma un Lindsijas Lohanas, mājvietas) iecienītāko upuri, kura zādzības pamanīja tikai pēdējā reizē, kad zaudējumi bija mērāmi jau divos miljonos – tika nozagtas rotaslietas, apģērbs, nauda un alkohols.

foto: Vida Press
Kadrs no Sofijas Kopolas filmas par zagļu grupējumu "Bling Ring".

Saldā miegā

Talantu šovu boss Saimons Kauels ar dēlu Ēriku

Lai gan britu talantu šovu „The X Factor” un „Brtain’s Got Talent” boss Saimons Kauels ne reizi nav mainījis dēla ...

gallery icon

Mūzikas magnāts Saimons Kauels par zagļu upuri kļuva savās Londonas mājās 2015. gadā. Zagļi aiznesa rotaslietas miljons dolāru vērtībā un pat upuru pases, un to visu izdarīja, kamēr Saimons un viņa ģimene šajā īpašumā saldi gulēja.

Atkal "The Bling Ring"

Slavenais zagļu grupējums "The Bling Ring" 2009. gadā ielauzās arī aktieru Braiena Ostina Grīna un Meganas Foksas mājās. Klasiski sev, viņi nozaga aktrises luksusa drēbes un nākamajām aplaupīšanām noderīgu izstrādājumu – Braijena pusautomātisko ieroci "Sig Sauer 380". 

Zagļi = vandaļi

Rianna un Kriss Brauns kopā vēro basketbola spēli un savas jūtas neslēpj

gallery icon

Pieci zagļi 2015. gada jūlijā ielauzās mūziķa Krisa Brauna mājās (kuram pašam ir regulāras nepatikšanas ar policiju), nozaga personīgās lietas, elektroniku un 50 tūkstošus skaidrā naudā. Lai notikums būtu neaizmirstams, izdemolēja arī māju un vienu no tur mītošajām mūziķa radiniecēm ieslēdza skapī.