foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāls "Slepkavība Īsttaunā" un asa sižeta grāvējs "Miss Bala"
Kadrs no filmas "Miss Bala".
TV
2021. gada 18. maijs, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāls "Slepkavība Īsttaunā" un asa sižeta grāvējs "Miss Bala"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet asa sižeta grāvēju "Miss Bala" un izcilo Keitu Vinsletu detektīvdrāmā "Slepkavība Īsttaunā".

Slepkavība Īsttaunā

Viens no kritiķu šogad visaugstāk novērtētajiem seriāliem stāsta par Pensilvānijas mazpilsētas izmeklētāju, ko atveido Keita Vinsleta.

Seriālā "Slepkavība Īsttaunā" ("Mare of Easttown") atklāta ciešas kopienas tumšā puse un tas, kā ģimene un pagātnes traģēdijas nosaka mūsu tagadni. Visu septiņu sēriju režisors ir Kregs Zobels, kas strādājis pie tādiem slaveniem seriāliem kā "The Leftovers", "American Gods" un "Westworld". Seriāla spožākā zvaigzne viennozīmīgi ir britu aktrise Keita Vinsleta, kuras sniegumu ne viens vien kritiķis novērtējis kā labāko viņas līdzšinējā karjerā.

foto: Publicitātes
Keita Vinsleta seriālā "Slepkavība Īsttaunā".

Aizraujošo detektīvdrāmu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Pasaules čempionāts hokejā

No 21. maija visas pasaules hokeja čempionāta spēļu tiešraides būs pieejamas "Tet+" izklaides platformas un "Helio" interaktīvās televīzijas klientiem.

Olimpiskais sporta centrs un tā apkārtne pirms pasaules čempionāta hokejā

Olimpiskais sporta centrs un tā apkārtne pirms pasaules čempionāta hokejā.

gallery icon
35

Kanālā "360TV" un īpaši hokejam izveidotajā "pop-up" kanālā "360TV Hokejs" skatītājus priecēs kopumā 48 spēļu tiešraides, kurās tiksies vadošās pasaules komandas, bet "360TV Hokejs" gan tiešraidēs, gan atkārtojumos ļaus vienuviet vērot visas – kopumā 64 – čempionāta spēles. Tajā jau no 14. maija ir iespēja 24 stundas diennaktī skatīties 2019. gada čempionāta spēļu atkārtojumus, bet no 21. maija būs pieejams plašs čempionāta atspoguļojums tiešraidēs un ikvakara šovā "Tet+ Hokeja studija" ar Edgaru Lūsiņu un Jāni Celmiņu.

Savukārt jaunizveidotajā video platformā 1188play.lv būs pieejams unikāls Latvijas izlases spēlētāju portfolio ar plašāko video apkopojumu no katra hokejista snieguma čempionātā – gūtajiem vārtiem, rezultatīvām piespēlēm un spilgtākajiem mirkļiem uz ledus.

Spriedze Meksikā

Amerikāņu spraiga sižeta filma "Miss Bala" stāsta par Gloriju, kas no Losandželosas dodas uz Meksiku apciemot savu labāko draudzeni.

Taču viesošanās izvēršas negaidīti dramatiskos notikumos. Tā nu Glorija tiek ievilkta noziedzības pasaulē un atrod sevī spēku, par kuru viņa nekad nav zinājusi, ka viņai tāds ir. Izdzīvošana prasīs visu viņas viltību, izdomu un spēku. Miss Bala, kas ir tāda paša nosaukuma meksikāņu 2011. gada filmas rimeiks, skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Jaunā Tet+ izklaides platforma, kas aizstāj Shortcut lietotni, ir Baltijā pirmā pasaules līmeņa televīzijas, filmu un seriālu platforma. Tet+ ļauj katram skatītājam pašam izvēlēties savām interesēm un vajadzībām piemērotākos TV kanālus no vairāk nekā 70 kanālu plašā piedāvājuma, kā arī tos apvienot ar filmu un seriālu straumēšanas pakalpojumu. Tāpat kā Shortcut, arī Tet+ joprojām saglabā atsevišķa filmu un seriālu abonementa izvēles iespēju, kā arī nodrošina atsevišķu jaunāko kino filmu nomu.