Slavenības
2021. gada 10. maijs, 10:00

67 gadus vecā modele Kristija Brinklija atzīstas, kādu operāciju veikusi, baidoties no novecošanās

Jauns.lv

Bijusī amerikāņu supermodele Kristija Brinklija sociālajos tīklos turpina demonstrēt, ka laikam nav varas pār viņu. Kristija arī savā pašreizējā vecumā izskatās neticami labi. Tomēr pat tāda skaistule atzinusies, ka ir saskārusies ar apziņu - ķermenis noveco.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristija Brinklija 62 gadu vecumā

Lūkojoties uz bijušās supermodeles Kristijas Brinklijas fotogrāfijām, grūti iedomāties, ka šai pasakaini skaistajai sievietei ir jau 62 gadi. Ja novecošanās ...

gallery icon
12

Vienā no intervijām Kristija Brinklija pastāstījusi, ka viņai veikta gūžas locītavas protezēšanas operācija. Modele vērsusies pie ārsta, jo par sevi likusi manīt sena trauma, kuru viņa guvusi pirms 26 gadiem. Toreiz Kristija piedzīvoja helikoptera avāriju pēc slēpošanas kādā nomaļā apgabalā.

Dakteri vēl 2009. gadā Brinklijai teica, ka ir jāmaina gūžas locītavas protēze, bet modelei jau doma par operāciju vien “iedvesa bailes”. Brinklija atzinusi, ka samērā nesen tomēr pieņēmusi grūto lēmumu par labu operācijas veikšanai.

Kristija Brinklija uz „Empire State Building” jumta

gallery icon
12

“Es sāku domāt: ‘Velns parāvis, tad redz, kā tu noveco’,” – pārdomās padalījusies supermodele, kura ir arī trīs pieaugušu meitu mamma.

Kristija Brinklija 1982. gadā

Supermodele Kristija Brinklija 1982. gadā. Tolaik modelei bija 28 gadu.

gallery icon
9

Gūžas locītava nebija vienīgā Kristijas problēma. Viņu nomoka sāpes plecā. Arī šīs veselības problēmas risināšanu viņa nolēmusi neatlikt uz vēlāku laiku, lai, kļūstot vecāka, nepaliktu bezpalīdzīga vai pat atkarīga no ģimenes palīdzības.

Brinklija aicinājusi visus, kas baidās doties pie ārsta, saņemties un tikt galā ar samilzušajām veselības problēmām, lai vēlāk nebūtu jau par vēlu.

Kristija Brinklija izdevuma „Sports Illustrated” jubilejas pasākumā

gallery icon
17

“Es saku cilvēkiem, kas sēž mājās: ejiet un aprunājieties ar ārstiem. Uzziniet, ko viņi var jūsu labā izdarīt. Jo vairāk jūs zināsiet, jo mazāk baidīsieties,” norādījusi modele, atzīstot, ka mūsdienu medicīna ir spējīga darīt brīnumus.

Mūžam jaunā Kristija Brinklija

gallery icon
31
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās