foto: no "Instagram"
Meraija Kerija, Arnolds Švarcenegers un citi - kā tika vakcinētas šovbiznesa zvaigznes
Meraija, saņemot poti, spalgi uzdziedāja.
Slavenības
2021. gada 6. maijs, 05:33

Meraija Kerija, Arnolds Švarcenegers un citi - kā tika vakcinētas šovbiznesa zvaigznes

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Fotogrāfija, kurā redzams, kā tiek saņemta vakcīna, ir jaunā "Instagram" modes tendence. Starp citu, viena no veselīgākajām un iedrošinošākajām mūsdienu fotogrāfijām internetā.

Saņemot pirmo vakcīnu, mūziķe Meraija Kerija dziedāja un paziņoja: “Te nu mēs esam, cerot uz labāko, iedrošinot arī jūs pievienoties. Mēs šajā situācijā esam visi kopā!”

Aktrise Amanda Seifrīda ar plāksteri uz pleca paziņojusi: “Vakcinēties ir vairāk nekā labi! Ieplāno, stājies rindā un – cik ātri vien vari – sazinies ar vietējiem Covid eņģeļiem. Mēs tam kopā pieliksim punktu!”

Aktieris Raiens Reinoldss, saņemot savu vakcīnu, ir pasmējies par sazvērestības teorijām, ka vīruss ir 5G simptoms: “Beidzot saņēmu 5G.”

Aktrise Bleika Laivlija iesmej pati par sevi: “Atrodiet cilvēku, kas uz jums skatās tā, kā es uz varonīgo medmāsiņu.”

“Vilknadža ārstējošās spējas mani nespēs glābt no Covid. Bet vakcīna gan. Saņem to!” atsaucoties uz savu kino lomu, paziņojis aktieris Hjū Džekmens.

Vampīru medniece, aktrise Sāra Mišela Gelāra ir bijusi emocionāli jūtīga: “Ar lepnumu paziņoju, ka esmu pilnībā vakcinējusies pret Covid-19. Kā ar astmu sirgstošam cilvēkam, kurš tāpēc ir gulējis slimnīcās, pagājušais gads ir bijis biedējošs. Šī pote nav tikai man, tā ir visiem ar vājāku imūnsistēmu, katram, kurš pandēmijas dēļ ir zaudējis piederīgo, tā ir cerībai, ka visi bērni varēs droši atgriezties skolā, tiem, kuri pandēmijas dēļ ir palikuši bez darba, ģimenēm, kuras uztraucas, kad saņems nākamo ēdienreizi. Es to izdarīju, jo ilgojos pēc saviem draugiem, ģimenes un apskāvieniem. Tas nav tikai par mani, tas ir par visiem.”

63 gadus vecā aktrise Šārona Stouna notikušo komentēja īsi un konkrēti: “Saņēmu savu pirmo vakcīnu.”

 “Ņujorkā paplašināts vakcīnu pieejamais vecums! Pierakstījos vakar un saņēmu jau šodien,” par atbilstību vecumam (64) priecājas aktrise Kima Ketrela.

Arī garīgais līderis Dalailama ir mirstīgs, un viņš savu pirmo vakcīnu saņēma Indijā 6. martā.

Kantrimūzikas leģenda Dollija Pārtone savu pirmo vakcīnas devu saņēma 2. martā: “Esmu gana veca, lai to saņemtu, un gana gudra, lai to pieņemtu.”

Arī "Terminatora" aktieris Arnolds Švarcenegers sevi pasargā ar vakcīnu: “Šodien bija lieliska diena. Nekad vēl neesmu bijis tik laimīgs stāvēt rindā. Ja esi atbilstošs, pievienojies un saņem vakcīnu. Nāc kopā ar mani, ja vēlies dzīvot!”

“Viens no labumiem 65 gadu vecumā ir atbilstība Covid-19 vakcīnas saņēmēju diapazonam. Šonedēļ saņēmu pirmo devu un jūtos lieliski. Paldies visiem speciālistiem, ka esam līdz šim mirklim tikuši,” pateicīgs juties programmētājs, uzņēmējs Bils Geitss.

Arī aktrise Džoanna Kolinsa saņēma savu "Astra Zeneca" vakcīnu un mierināja visus, ka nav izjutusi nekādas blaknes: “Es devos mājās un nosvinēju ar glāzīti.”

“Šodien vakcinējos! Yay! Tas nesāpēja,” uzmundrinājusi leģendārā aktrise Džeina Fonda.