Ieskats "Balss maskā" otrās sezonas septītajā raidījumā

Ieskats TV šova "Balss maskā" otrās sezonas septītajā raidījumā.

gallery icon
50
TV
2021. gada 19. aprīlis, 08:40

Šovu "Balss maskā" pamet Jolanta Gulbe-Paškeviča; atmaskots tiek arī Dons

Jauns.lv

Svētdien, 18. aprīlī, kanālā TV3 un televīzijā "Go3" tika demonstrēts šova "Balss maskā" otrās sezonas septītais raidījums, kura laikā dalībnieki izpildīja dziesmas par saviem iecienītākajiem ēdieniem vai dzērieniem.

Par vakara košāko priekšnesumu detektīvi atzina Zebras izpildīto grupas LMFAO hitu "Shots", savukārt pēdējo uzstāšanos šovā piedzīvoja Taurenis, un zem tā maska slēpās džeza dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča. Kā arī šovakar pirmo reizi tika atmaskota jauna maska - Vakara Zvaigzne, kas bija mūziķis Dons.

Izskanot šova “Balss maskā” septītajam raidījumam, no spēles izstājās neparastais Taurenis. Tā ir maska, par kuru raidījuma garumā izskanēja visplašākās diskusijas, cenšoties rast atbildi uz jautājumu, vai zem Taureņa maskas slēpjas vīrietis vai sieviete. Tomēr šovakar Taureņa maska krita, un zem tās slēpās džeza dziedātāja un vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe - Paškevica.

“Taurenis bija tik profesionāls, ka viņš tikai ar n-tajiem piegājieniem ļāva atklāt, kas viņš ir. Taureni, tev ilgāk slēpties vairs nav jēgas. Es zinu, ka tu nebūsi satriekts par to, ka mēs tevi atmaskojam, jo tu turpināsi dziedāt!” pirms atmaskošanas Taureni uzrunāja Baiba Sipeniece-Gavare.

Pirms atmaskošanas tika atklāti arī detektīvu pirmie minējumi, kuri izskanēja šova pirmajā raidījumā. Jānis Šipkēvics minēja, ka tā bija aktrise Lelde Dreimane, Samantas Tīnas minējums bija aktrise Marija Bērziņa, Baiba Sipeniece-Gavare kā pirmo minējumu bija veikusi par labu uzņēmējai Lindai Mūrniecei, savukārt Krivenchy bija drošs, ka tas ir dziedātājs Ivo Fomins.

“Es šovā lieliski pavadīju laiku, un es ļoti daudz uzzināju par sevi. Gan gatavojot dziesmas, gan tās izpildot, es pārsteidzu pati sevi! Man bija interesanti iejusties dažādos tēlos, jo, pirmkārt, es biju Taurenis, bet, otrkārt, divos raidījumos man nācās pārtransformēties par vīrieti, kas bija ļoti interesanti. Mums nācās smagi strādāt, lai es nebūtu es, bet gan vīrietis. Es tiešām iejutos vīrieša ādā, skatoties video. Pat sēžot aizskatuvē, gaidot uznācienu, es teicu “Es esmu vīrietis”, lai pati sev noticētu. Un vēl es biju arī operdziedātāja, jo man ir arī akadēmiskā izglītība. Dziesmu “Memory” es dziedāju arī Mūzikas akadēmijā, kas mani “atmeta” atpakaļ tajā laikā. Katrai manai dziesmai ir savs stāsts, kas ir saistītas ar manu dzīvi! Šodien bija visjautrāk, jo es sapratu, ka uz skatuves esmu viena, bija īsta “disene”. Ballīšu nav, bet te es varēju darīt to, ko gribu!”

Savukārt kā otro masku šovakar atmaskoja Vakara Zvaigzni, kas izpildīja Tīnas Tērneres hitu “Simply The Best”.

Šova vadītājs Mārtiņš Spuris atklāja, ka Vakara Zvaigzne ir divas reizes pretendējusi uz dalību Eirovīzijā, ieguvusi 16 “Zelta mikrofona” balvas. Detektīvi minēja, ka zem maskas slēpjas mūziķis Atis Ieviņš, šova “X faktors” vadītājs Markus Riva, savukārt vienīgā, kas izteica trāpīgāko un pareizāko minējumu bija Samanta Tīna, atmaskojot populāro un iemīļoto dziedātāju Donu.

"Balss maskā" jauna maska - Vakara Zvaigzne

TV šovā "Balss maskā" jauna maska - Vakara Zvaigzne.

gallery icon
15

Jau pēc nedēļas šovā “Balss maskā” dalībnieki izpildīs savas iemīļotākās dziesmas latviešu valodā! Skaties šovu nākamsvētdien kanālā TV3 un televīzijā Go3 plkst. 20.00!