Viņi ir nelaime virtuvē! Penelope Krusa, Bejonsa un citas slavenības, kas nemīl gatavot ēst
Indiešu izcelsmes aktrise Prijanka Čopra nejūsmo par ēst gatavošanu: “Es nevaru gatavot, bet es varu ēst!"
Slavenības
2021. gada 25. aprīlis, 05:29

Viņi ir nelaime virtuvē! Penelope Krusa, Bejonsa un citas slavenības, kas nemīl gatavot ēst

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Pat ja no tā būtu atkarīga dzīvība, šīs slavenības drīzāk nodedzinās virtuvi nekā pagatavos sev ēdienu.

Garšas pārbaude

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon
27

Mūziķes Bejonsas talants ir dejas un mūzika un, kā apgalvo māmiņa Tīna Lavsone, tikai ne ēst gatavošana: “Gatavošana nav tā lieta, kas viņai padotos. Bet esmu pārliecināta: ja viņa saņemtos, arī tas izdotos.”

Vegāne Bejonsa mātes teikto apstiprina: “Es īpaši negatavoju. Spēju uzsmērēt sviestmaizes un uzvārīt spageti. Zinu, ka tie ir vienkārši ēdieni, bet tāda ir mana specialitāte.” Un pajoko: “Bet es esmu patiešām laba garšu testētāja.”

Iztikas minimums

Sofija Vergara "Oskara" balvu ceremonijas ballītē 2017. gadā

Aktrise Sofija Vergara pasākumam izvēlējusies modes nama „Michael Kors” tērpu, ko papildinājusi ar zīmola „Lorraine Schwartz” briljantu rotaslietām.

gallery icon
9

Seriāla "Amerikāņu ģimenīte" zvaigzne aktrise Sofija Vergara virtuvē neesot nekāda Marta Stjuarte. “Es negatavoju vispār. Man vienmēr mājās ir kolumbiešu arepas, un uz tām var uzlikt jebko – sieru, gaļu, sviestu, sāli. Tās vienmēr ir ledusskapī, un, kad vēlos pati sevi pabarot, es tās izmantoju,” pastāstījusi Sofija.

Talants nomedīt ēdienu

Dženifera Lorensa "Oskara" balvu vakarā

Dženifera Lorensa "Oskara" balu vakarā.

gallery icon
22

Lai gan Dženifera Lorensa ir lieliska aktrise un par šīm dotībām ir saņēmusi arī Kinoakadēmijas balvu, viņai esot ļoti maz citu talantu: “Esmu ļoti slikta dejotāja, neesmu arī laba pavāre, neprotu uzkopt māju un nemāku šūt. Vienīgā lieta, ko labi pieprotu, ir filmai "Bada spēles" apgūtā prasme šaut ar loku, spēja, kas, visticamāk, man vairs nekad nenoderēs.”

Motivācija

Supermodele Taira Benksa kā „Victoria’s Secret” eņģelis

gallery icon
26

Modele un "Kā kļūt par topmodeli?" vadītāja Taira Benksa 2016. gadā Instagram atklāja, ka esot nejēga virtuvē, bet pēc dēla Jorka piedzimšanas esot gatava pielikt pūles savu spēju uzlabošanai: “Mani nekad nav aizrāvusi ēst gatavošana. Visu savu enerģiju izlieku darbā, nevis ēdienā. Ieturos restorānos, pasūtu ēdienu uz mājām vai mikroviļņu krāsnī atkausēju saldēto pārtiku. Bet tas viss mainījās dienā, kad piedzima dēls. Nevēlos, lai viņš uzaug, domājot, ka gatavošana notiek tikai šikajos vai ātrās ēdināšanas restorānos. Negribu, lai viņš kulināriju redz tikai TV ekrānā un slavenu šefpavāru izpildījumā. Gribu būt viņa šefpavāre, gribu, lai viņš koledžā ilgojas pēc māmiņas gatavotā ēdiena. Vēlos, lai viņa draugi cīnās par iespēju nākt ciemos pagaršot viņa mammas kulināros meistardarbus.” Kā visās dzīves jomās, ja izlēmusi, tad rīkojas – Taira ir iestājusies intensīvos kulinārijas kursos.

foto: Instagram, Vida Press
Taira ir iestājusies intensīvos kulinārijas kursos.

Ātrgriezēja

No Spānijas līdz Holivudai: aktieru pāris Penelope Krusa un Havjers Bardems

gallery icon
23

Arī aktrise Penelope Krusa apzinās, ka nav meistarīga kulināre, un vismaz kino lomu dēļ nodarbojas ar kulināro spēju uzlabošanu: “Pāris lietu es spēju pagatavot, piemēram, spāņu ēdienus. Filmās gan izskatās, ka es gatavoju labāk nekā īstenībā. Neesmu kārtīgākā persona virtuvē, bet esmu gājusi ēst gatavošanas kursos. Filmā "Woman on Top" (2000) atveidoju brazīliešu šefpavāri un filmā "Atgriezties" (2006) sievieti, kurai pieder restorāns, tā ka abas reizes mācījos kulināriju. Taču mācības bija vairāk par to, kā būt par šefpavāra asistentu, un tas, ko apguvu, ir ļoti ātra dārzeņu sagriešana. To es varu izdarīt, bet gatavot gan ne.”

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Co
Penelope filmā "Woman on Top".

Uzdevums izdzīvot

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
EXCLUSIVE TO INF. ALL-ROUNDER. February 15, 2014: Eva Mendes does some late night food shopping in Los Angeles, California. Mandatory Credit: Chiva/INFphoto/ddp images .com Ref: infusla-275|sp|EXCLUSIVE TO INF. ALL-ROUNDER.

“Es atveru ledusskapi un nesaprotu, kā no punkta A nokļūt līdz punktam B. Vēlos gatavot, jo jūtos patiešām nožēlojami, ka pat šajā vecumā nespēju sevi nodrošināt. Bet realitātē gatavo mans vīrs, es vienkārši izdzīvoju,” aktrise Eva Mendesa tā vairākkārt slavē sava vīra aktiera Raiena Goslinga otro talantu – pavāra dotības.

Ēdiens ir enerģija

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon
18

Aktrise Džada Pinketa Smita uzskata, ka viņas pavāres dotību trūkums esot mantots: “Es nespēju! Tas ir ģenētiski. Mana vecmāmiņa un mana mamma arī neprot gatavot. Esmu izaugusi ar ticību, ka ēdam tikai tāpēc, ka mūsu ķermenim ir nepieciešama degviela enerģijai, tāpēc iztieku bez gardiem ēdieniem.”

Namamāte un pazinēja

Indiešu izcelsmes aktrise Prijanka Čopra nejūsmo par ēst gatavošanu: “Es nevaru gatavot, bet es varu ēst!"

Arī indiešu izcelsmes aktrise Prijanka Čopra nejūsmo par ēst gatavošanu: “Es nevaru gatavot, bet es varu ēst! Esmu lieliska namamāte, un man patīk uzņemt viesus, bet ne es, ne mans vīrs Niks (mūziķis Niks Džonass) neesam labākie pavāri. Esmu ēdiena dievinātāja un ēdiena pazinēja. Ticu, ka esmu nākusi uz šīs zemes, lai novērtētu labu ēdienu, nevis gatavotu to!”

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas vīrs Niks Džonass kāzu dienā

gallery icon
43