TV
2021. gada 1. aprīlis, 20:25

Nedēļas jaunumi "Tet+" - zinātniskās fantastikas komēdija, izglītojošs raidījums bērniem un pašmāju joki "Lielajos Muļķos"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet komēdiju "Superintelekts", izglītojošu pašmāju raidījumu bērniem un triloģikas "Lielie Muļķi" noslēgumu.

Cilvēces pēdējā iespēja

Ar Karolu Pītersu it kā nenotiek nekas neparasts – bet, kad viņas televizors, telefons un mikroviļņu krāsns sāk uzvesties jocīgi, šķiet, ka viņu kāds izjoko. Vai arī Karola zaudē prātu?

Tomēr patiesībā pasaules pirmie superspiegi izvēlējušies Karolu novērošanai, pārņemot viņas dzīvi ar tālejošu plānu pārņemt visu pasauli. Nu Karola ir kļuvusi par pēdējo cilvēces iespēju un cerību, pirms šī inteliģence ar attieksmi nolemj rīkoties plašāk.

Zinātniskās fantastikas komēdiju "Superintelekts" ("Superintelligence"), kurā galvenajā lomā ir Holivudas komiķe Melisa Makārtija, bet režisora krēslā sēdies viņas vīrs Bens Falkone, skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Mazo ģēniju akadēmija

Izglītojošais un izklaidējošais "Tet studio" raidījums bērniem "Mazo ģēniju akadēmija".

foto: Publicitātes

Tajā kopā ar Martas Sproģes muzikālo ģimeni varēs veidot mūzikas instrumentus un dziedāt, liet papīru no speciāli gatavotas papīra masas, no sēkliņām audzēt augus, vārīt ziepes, veidot ievārījuma burciņu etiķetes, uzzīmēt apsveikumu vecmāmiņai un radoši izpausties vēl dažnedažādos veidos. Katrā taurentiņa Punktiņa atnestajā vēstulē būs kāds bērna rakstīts stāsts un jautājums, uz ko varēs atbildēt tikai mazie ģēniji – bērni. Kaķītis Žaks, putniņš Dudū un taurentiņš Punktiņš ar nepacietību gaida jaunos piedzīvojumus!

Aizraujošo raidījumu var lūkot "Tet+ Filmas un seriāli".

Atkal smīdina Lielie Muļķi

Ar trešo, noslēdzošo sezonu atgriežas pašmāju dokumentālās satīras seriāls "Lielie Muļķi".

Trīs labākie draugi turpinās risināt savus personiskos pārdzīvojumus un rūpēties par sava ciema labklājību un atpazīstamības veicināšanu. Daudziem talantiem apveltītais Garais (Kristaps Strūbergs) ilgosies pēc savas meitas un centīsies savu hip hap pārnest jaunos augstumos. Taču būtiskākais ir tas, ka viņš tagad ir mēra sekretārs, un šajā amatā ir milzum daudz izaicinājumu, pret kuriem viņš attiecas ar savu vislielāko atbildību… Liriskā dvēselīte Rainītis (Edgars Bāliņš) ir atguvis babas mājas, ticis pāri mīlestībai pret Ļenku un prāto par iešanu politikā, jo vēlas Lielo Muļķu ciemu “padarīt atkal lielu”.

Ieskats seriāla "Lielie Muļķi" trešajā sezonā

Ieskats pašmāju dokumentālās satīras seriāla “Lielie Muļķi” trešajā sezonā.

gallery icon
36

Savukārt Egīls (Pauls Iklāvs) joprojām ir nenogurdināms mīlnieks un šovbiznesa lietpratējs ar izciliem kontaktiem. Kā izsakās kāds viņam tuvs cilvēks, Egīls būtībā ir “destinēts kļūt par seksa influenceri”. Ilgas pēc mīlestības un degsme to sastapt vaigā, savu dzīves mērķu uzzināšana un tiekšanās pēc tiem ir galvenais, kas vada Lielo Muļķu iedzīvotāju prātus.

Pašmāju jaunos jokus baudiet "Tet+ Filmas un seriāli" no 1. aprīļa.

KAS IR "TET+"

Jaunā "Tet+" izklaides platforma, kas pakāpeniski aizvietos "Shortcut" lietotni, būs Baltijā pirmā pasaules līmeņa televīzijas, filmu un seriālu platforma. "Tet+" ļaus katram skatītājam pašam izvēlēties savām interesēm un vajadzībām piemērotākos TV kanālus no vairāk nekā 70 kanālu plašā piedāvājuma, kā arī tos apvienot ar filmu un seriālu straumēšanas pakalpojumu. Tāpat kā "Shortcut", arī "Tet+" joprojām saglabās atsevišķa filmu un seriālu abonementa izvēles iespēju, kā arī nodrošinās atsevišķu jaunāko kino filmu nomu.