1dienas
19stundas
27minūtes
20sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kristina Agilera parāda gadu veco meitu. FOTO
Meitas Sammeras Reinas gada jubilejā dziedātāja Kristina Agilera „Instagram” blogā ievietojusi šo mīlīgo bildīti un novēlējusi: „Daudz laimes pirmajā dzimšanas dienā! Mana mīļā Sammera Reina.”
Slavenības

Kristina Agilera parāda gadu veco meitu. FOTO

Jauns.lv

Pērnā gada augustā amerikāņu dziedātāja Kristina Agilera (34) kļuva par māmiņu savam otrajam bērnam – meitai Sammerai Reinai. Atzīmējot mazulītes pirmo dzimšanas dienu, Agilera parādījusi atvasi visiem sava „Instagram” bloga sekotājiem.

Kristina Agilera parāda gadu veco meitu. FOTO...

Aizvadītajā svētdienā Kristina Agilera nosvinēja savas meitas gada jubileju. Par šo notikumu viņa pastāstījusi arī sava „Instagram” bloga sekotājiem, parādot mīlīgu meitiņas bildi. Attēlā Sammera redzama maigi rozā kleitiņā ar ābolīšiem, rādot ar pirkstu kameras virzienā. „Daudz laimes pirmajā dzimšanas dienā! Mana mīļā Sammera Reina,” pie attēla pierakstījusi lepnā māmiņa.

Meitas dzimšanas dienā ar bērna bildīti padalījies arī viņas tētis – Kristinas Agileras saderinātais Metjū Ratlers (30). Viņš sociālajos tīklos publiskojis attēlu, kurā redzams apskāvis meitu. „Tu padari dzīvi gaišu. Daudz laimes pirmajā dzimšanas dienā, Sammera,” meitai novēlējis tētis.

Sammera Reina ir Metjū vienīgais bērns, Kristinai ir vēl septiņus gadus vecs dēls Makss, kurš pasaulē nāca viņas laulības laikā ar mūzikas producentu Džordanu Bretmenu.

Kristina un Metjū saderinājās 2014. gada februārī.

Nesenā intervijā Agilera atzinusi, ka viņa no sirds izbauda ģimenes dzīvi. „Mani bērni pastāvīgi mani iedvesmo,” norādījusi dziedātāja. „Man patīk būt mājās treniņbiksēs un samīļot bērnus. Es no viņiem ļoti daudz ko mācos, un katra diena ir kā jauns un jautrs piedzīvojums. Man ir bezgala paveicies, ka man ir Makss un Sammera. Viņi ir manas dzīves gaisma.”

Meitas dzimšanas dienā ar bildīti padalījies arī viņas tētis – Kristinas saderinātais Metjū Ratlers. „Tu padari dzīvi gaišu. Daudz laimes pirmajā dzimšanas dienā, Sammera,” raksta Metjū.
Meitas dzimšanas dienā ar bildīti padalījies arī viņas tētis – Kristinas saderinātais Metjū Ratlers. „Tu padari dzīvi gaišu. Daudz laimes pirmajā dzimšanas dienā, Sammera,” raksta Metjū.

Kristina Agilera parāda gadu veco meitu

2015. gada augustā Kristina Agilera un viņas līgavainis Metjū Ratlers atzīmējuši abu kopīgās meitas Sammeras Reinas pirmo dzimšanas dienu.

Kasjauns.lv: Vida Press, Instagram