Slavenības
2021. gada 24. marts, 10:50

Modele Emīlija Ratažkovski deviņas dienas pēc dzemdībām sarīko pikantu fotosesiju

Jauns.lv

29 gadus vecajai Emīlijai Ratažkovski vienmēr paticis izrādīt savu augumu. Viņa pozēja provokatīvām bildītēm arī grūtniecības pēdējos mēnešos, savukārt jaunai (un ne mazāk pikantai!) fotosesijai saņēmusies vien deviņas dienas pēc dēla nākšanas pasaulē. Amerikāņu modele un aktrise parādījusi, kā viņas ķermenis izskatās tagad.

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar nepilnas divas nedēļas veco dēlu

gallery icon
8

Sociālo tīklu zvaigzne un glancēto žurnālu modele Emīlija Ratažkovski 8. martā kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam. Pasaulē nāca Emīlijas un viņas vīra Sebastiana Bēra-Maklarda dēls, kuram jaunie vecāki devuši vārdu Silvestrs Apollo.

Jaunajai māmiņai bija nepieciešamas vien deviņas dienas, lai atgūtu savas agrākās ķermeņa aprises. Modele ar to tik ļoti lepojas, ka nolēma - tas ir gana labs iemesls jaunai fotosesijai. Turklāt ļoti pikantai. Emīlija, kas nekad nav kautrējusies izģērbties kameru priekšā, darījusi to arī šoreiz.

foto: Instagram

“Instagram” zvaigzne fotosesiju sarīkojusi mājas apstākļos. Emīlija, kura nospēlējusi lomu filmā “I Feel Pretty”, nogūlusies uz paklāja līdzās ģimenes mīlulim sunim Kolombo. Jaunā māmiņa pozējusi pilnībā kaila, lepni demonstrējot savu stingro pēcpusi un tik nereāli ātrā laikā atgūto slaido vidukli. Emīlija uz paklāja atkārtoja sava mājas mīluļa ieņemto pozu un mīlīgi smaidīja.

Emīlijas Ratažkovski grūtnieces stiliņš

gallery icon
14

Modele pret Kolombo izturas kā pret vēl vienu bērnu. Viņa ar suni pavada daudz laika un ļoti rūpējas par to. Ratažkovski viņu uztver kā pilntiesīgu ģimenes locekli. Pirms pāris dienām Kolombo bija divu gadu dzimšanas diena. Emīlija suni apsveica jubilejā, veltot viņam aizkustinošus vārdus un nosaucot par savu “pūkaino dēliņu”.

Emīlija Ratažkovski rāda, kā mainās viņas augums, gaidot mazuli

gallery icon
5

Emīlija fotogrāfijās parādījusi arī pārējo ģimeni. Viņa attēlā iemūžinājusi vīru Sebastianu Bēru-Maklardu kopā ar jaundzimušo dēlu. Mazais Silvestrs sava stiprā tēva rokās gulēja ietīts tirkīza krāsas lakatā un ar piemīlīgu svītrainu cepurīti galvā. Modeles vīrs ar maigumu noraudzījās aizmigušajā dēlā. Arī suns Kolombo bija viņiem līdzās. “Vislabākais vecākais brālis,” parakstā pie fotogrāfijas komentēja Emīlija.

Emīlija Ratažkovski demonstrē augošo topošās māmiņas vēderiņu

gallery icon
16

Silvestrs ir modeles un viņas vīra producenta pirmais bērns. Emīlija par grūtniecību paziņoja ar fotosesijas palīdzību žurnālā “Vogue”. Modele apzināti neizpauda gaidāmā mazuļa dzimumu, jo pieder tiem jaunajiem vecākiem, kas uzskata, ka bērns pats izlems savu dzimuma piederību, kad kļūs pilngadīgs.

Emīlija un Sebastians laulībā dzīvo trīs gadus. Pāris apprecējās 2018. gadā, tikai dažas nedēļas pēc iepazīšanās.