Ronaldo, Efrons, Bībers - pasaules šovbiznesa zvaigznes, kas krāsojas
Krištianu Ronaldu.
Slavenības
2021. gada 13. aprīlis, 06:23

Ronaldo, Efrons, Bībers - pasaules šovbiznesa zvaigznes, kas krāsojas

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Dekoratīvā kosmētika jau sen vairs nav tikai sieviešu skaistuma noslēpums. Kamēr vienas vīriešu kārtas slavenības cenšas lauzt priekšstatus par to, kas ir un kas nav sieviešu arsenālā, citas – izmanto, bet kautrīgi slēpj.

Sportisks un skaists

Krištianu Ronaldu.

Krištianu Ronaldu, kā jau daudzu paraugs futbola laukumā, cenšas turēt līdzi arī ar savu vizuālo tēlu. Te noder kopjošā kosmētika un reizumis – pat uzkrāsoti nagi.

Naomi pēdās

foto: David Fisher/Shutterstock
Ferels Viljamss.

Iecienītais mūziķis Ferels Viljamss nebaidās izcelties arī tad, ja šim mērķim ir jāizmanto acu zīmulis. Reiz pat atzinies, ka viņa skaistumkopšanas rituāli balstoties uz supermodeles Naomi Kempbelas ieteikumiem, tas ir – katru dienu mazgāt seju ar kopjošajiem līdzekļiem un regulāri doties vizītēs pie dermatologa.

Mūžīgs iedegums

foto: Henry Lamb/BEI/Shutterstock
Raiens Sīkrests.

Radio raidījumu un šova "American Idol" vadītājs Raiens Sīkrests vienmēr meklē paņēmienus, kā izskatīties lieliski. Par saviem pārbaudītajiem trikiem viņš atzinis bronzerus un paštonējošos krēmus, kas garantē, ka pat spožos prožektoros āda izskatās veselīga un mirdzoša. Protams, dažkārt arī viņš pārcenšas, un skaisti brūnas ādas krāsas vietā tā ir iekrājusies oranža.

Krāsai

foto: ddp images/Steffens/ Vida Press
Čenings Tatums.

Filmējoties aktieris Čenings Tatums ir novērtējis dekoratīvās kosmētikas transformējošo spēku un arī ikdienā ir iecienījis vienmērīgu ādas toni panākt ar tonālo krēmu.

Izteiksmīgam skatienam

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Zaks Efrons.

Aktierim Zakam Efronam ir ārkārtīgi būtisks viņa tēls – tās ir neskaitāmas stundas sporta zālē un ar matemātiski precīzām uzturvielām bagātīga ēdienkarte. Bet gaiši zilo acu izcelšanai viņš jau gadiem ilgi lieto skropstu atliecēju un skropstu tušu!

Pastāvēs, kas pārvērtīsies

Džastins Bībers.

Karjeras sākumā mūziķis Džastins Bībers lietoja uzacu želeju, skropstu tušu, konsīleri un pūderi, un, kā daudziem kolēģiem, viņam bija arī savs grima mākslinieks. Laiki ir mainījušies, tagad viņš piekopj dabisku tēlu un nesatraucas arī par pumpu noslēpšanu.

Sievas labā ietekmē

foto: CAMERA PRESS/YMF / XLNY / Vida P
Adams Levains.

Tīneidžeru jūsmas objekts – grupas "Maroon 5" solists Adams Levains – jau gadiem ilgi kā uz skatuves, tā intervijās un foto sesijās bija iecienījis ieēnot acis ar melnu acu zīmuli. Tagad, kopš ir precējies ar modeli Behati Prinslū, Adams to ir iemācījies darīt daudz neuzkrītošāk (tomēr atbilstoša tonālā krēma toni piemeklēt neizdodas vēl aizvien).

Glamberts

foto: CAMERA PRESS/LNC / Marc Joseph /
Adams Lamberts.

Mūziķi Adamu Lambertu fani ir iesaukuši par Glambertu jeb glamūrīgo, un tas tāpēc, ka viņam dekoratīvā kosmētika ir uzklāta pat meistarīgāk nekā sievietēm.

Karjeras noslēpums

foto: ddp images / INSTAR / Vida Press
Deivs Navarro.

Bijušajam grupas "Red Hot Chili Peppers" dalībniekam Deivam Navarro ir savs unikālais stils – efektīgas uzacis, lietots acu zīmulis un pat smoky eyes plakstiņu ēnojums. Tā kā vīrietim jau ir 53 gadi un viņš aizvien izskatās lieliski, skaidrs, ka viņa kosmētikas maciņā ir arī tonālais krēms.

Meikapa maģija

Džēreds Leto.

Mūsdienās (ikdienā!) daudz pieticīgāk, bet arī mūziķis un aktieris Džēreds Leto ir labi iepazinis dekoratīvās kosmētikas maģiskās spējas. Tiesa, viņš gan ir no retajiem, kuram meikaps vispār nav nepieciešams.