Slavenības
2021. gada 10. marts, 11:15

Gvineta Paltrova pandēmijas laikā pieņēmusies svarā par sešarpus kilogramiem

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Gvineta Paltrova vienmēr bijusi striktas makrobiotiskās diētas piekritēja. Taču, sākoties Covid-19 pandēmijai, viņa “palaidusi grožus vaļīgāk”, neliedzot sev neko no tā, kas kārojas. Viņa secinājusi, ka pieņēmusies svarā par 14 mārciņām jeb 6,4 kilogramiem!

Gvineta Paltrova “Zelta globusu” ceremonijas vakarā 2020. gada janvārī

gallery icon

48 gadus vecā aktrise atzinusies, ka koronavīrusa pandēmijas pirmajos deviņos karantīnas mēnešos nav liegusi sev ne vīnu, ne pastu, ne sieru, ne cepumus, turklāt nav jutusi sirdsapziņas pārmetumus par to. Tieši pretēji, viņa jutusies pat laimīga, jo šādi, neko sev neliedzot, bijis vieglāk pārdzīvot pirmo Covid-19 vilni un karantīnas laiku.

Aktrises Gvinetas Paltrovas dzīve "Instagram" kadros, ikdienā un uz sarkanā paklāja

gallery icon

Nedēļas nogalē rīkotajā tiešsaistes pasākumā “In Goop Health - At Home Summit” Gvineta atzinās: “Es sev neko neaizliedzu. Es pieņēmos svarā par 14 mārciņām, un manā kuņģī valdīja īsts haoss.”

“Bet es nevēlējos neko darīt, lai to mainītu, patiesi. Man bija sajūta, ka mans vīns un mana pasta, un cepumi, un krekeri, un siers palīdz man to visu pārdzīvot.”

Pateicoties intuitīvajai badošanās metodei, kuras laikā vienu nedēļu Gvineta ēdusi tikai kaulu buljonu, aktrise jau nokritusies svarā par 11 mārciņām (pieci kilogrami). Taču viņa atzīst, ka jaunās striktās diētas laikā ļoti bieži un izmisīgi vēlējusies baudīt kādu kokteilīti.

“Atceros, ka sāku šo intuitīvo badošanās metodi 3. janvārī. Vienīgais, par ko spēju domāt, bija: “Kad gan es atkal varēšu dzert kokteili?”” – pārdomās dalījusies aktrise.

“Jūs mani pazīstat, es nemēdzu mānīties, es nesalūztu, esmu ļoti disciplinēta un zināju, ka to nedrīkstu. Pēc 60 diētas dienām es sāku justies ļoti labi.”

“Tagad es jūtos tik labi, ka domāju – es iedzertu, ja varētu. Varbūt. Taču ne vairs septiņas dienas nedēļā. Es nevēlos pie tā atgriezties.”

Paltrova februārī piedalījās medicīnas praktiķa dr. Vila Koula podkāstā, kurā pastāstīja: “Jūs nozīmējāt man kaulu buljona attīrošo diētu, kas bija neticami grūta, bet šis process ļāva manam gremošanas traktam atpūsties un pirmajās sešās dienās mazliet atlabt iekšpusē.”

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon

“Man radās sajūta, ka nekad nebūtu ieklausījusies savā iekšējā balsī par to, ko vēlos un nevēlos ēst, ja nebūtu izdarījusi kaut ko tik radikālu, lai būtu nepieciešams šāds restarts.”

“Jo es pārāk daudz domāju par savu biznesu un ēdu bez apdomāšanās,” viņa norāda. “Bet tad, kad gremošana vairs labi nestrādā, tas atstāj ietekmi uz visu.”

Gvinetas Paltrovas sēžamvietā pēc 40 kļūst tikai jo tvirtāka

Pateicoties drakoniskam darbam (vingrošana 2 stundu garumā sešas reizes nedēļā) personiskās treneres uzraudzībā, aktrise Gvineta Paltrova atzīst, ka iepriekš sašļukusī ...

gallery icon

Gvineta arīdzan vērsās pie doktora Koula pēc padoma, kad cīnījās ar vīrusa ilgtermiņa sekām. Koronavīrusu aktrise izslimoja pandēmijas pašā sākumā.

“Pēdējo pāris gadu laikā esmu ievērojusi, ka mana vielmaiņa ir palēninājusies... es zinu, ka daudz kas no tā liecina par laiku pirms menopauzes.”

Gvineta Paltrova filmas „Mortdecai” („Mortekajs”) pirmizrādes vakarā

gallery icon

“Man ir 48 gadi un zinu, ka sievietes zaudē līdz pat 30% vielmaiņas ātruma, sasniedzot šo dzīves posmu.”

“Es tikai domāju, ka kaut kas no tā varētu būt arī tāpēc, ka pārslimoju Covid. Mans ārsts Ņujorkā teica, ka tas ietekmē arī daudzu citu viņa pacientu vielmaiņu.”

“Es ievēroju, ka agrāk, ja nedaudz pieņēmos svarā un nejutos laimīga, es varēju pāris dienas atgriezties pie veselīgas ēšanas, daudz vingrot un svars ātri nokritās.”

Gvinetai Paltrovai zem caurspīdīgās kleitas nav apakšveļas

gallery icon

“Taču tā vairs nenotika pēdējā gada laikā. Es Covid dēļ krietni pieņēmos svarā. Atnāca Covid un es nesekoju savam ēšanas plānam. Es tikai ēdu makaronus un piedzēru tiem vīnu, un vairs nespēju apstāties.”

“Kad ārsts redzēja visu manu analīžu rezultātus, viņš paskaidroja, ka šī ir tā reize, kad atlabšana prasīs ilgāku laiku, nekā parasti.”

Gvineta Paltrova sava zīmola „Goop” kosmētikas prezentācijas pasākumā

gallery icon

Viņš aktrisei nozīmēja programmu, kas paredz atteikšanos no cukura un alkohola. Viņai bija regulāri jāvingro un ēdienkartē jāietver uztura bagātinātājus, to skaitā butirātu, zivju eļļu, B grupas vitamīnus, C vitamīnu, cinku un selēnu.

“Viss, ko es daru, liek man justies labi. Tā ir kā dāvana manam ķermenim,” norāda aktrise. “Man ir enerģija, es no rītiem sportoju un apmeklēju infrasarkano staru pirti, cik bieži vien iespējams. Daru visu, kas nepieciešams atlabšanai.”

“Neskaitot pirts apmeklējumus un manus iecienītos sporta treniņus, es dodoties pārgājienos, jo zinu, ka tajos gūstu kaut ko atšķirīgu – stimulēju savu smadzeņu darbību un ķermeni veidos, kas citādi nav iespējams. Daba tiešām dziedē!”