Neticami, bet šo visu ēd supermodele Ella Makfersone!
„Pirmdienā es cenšos visu dienu ievērot vegānu uzturu. Ēdu daudz augļu un dārzeņu. Es to varu kompensēt ar dažiem kārumiem nedēļas nogalē,” apgalvo supermodele Ella Makfersone.
Slavenības
2015. gada 24. augusts, 16:50

Neticami, bet šo visu ēd supermodele Ella Makfersone!

Jauns.lv

Supermodelei Ellai Makfersonei ir jau 51 gads, bet viņas figūra aizvien ir apskaužami slaida. Lai gan modele ļoti rūpējas par „Ķermeņa” uzturēšanu, viņa šad tad ļaujas našķiem un kārumiem, kā jebkura normāla sieviete.

Kad supermodele Ella Makfersone bija slavas virsotnē, pateicoties perfekti veidotajam augumam, viņa izpelnījās iesauku „The Body” jeb Ķermenis. Arī 51 gada vecumā divu bērnu māmiņa šo vārdu attaisno – viņas figūra aizvien ir nevainojamā formā.

Intervijā austrāliešu izdevumam „Women’s Weekly” Makfersone pastāstījusi, ka pilnībā bez saldumiem nespēj iztikt. Lai gan daudzi domā, ka supermodeles pārtiek no svaiga gaisa un ūdens, daiļā austrāliete atzinusi, ka viņas iecienītāko kārumu skaitā ir kūka „Pavlova”, tostermaize ar zemesriekstu sviestu, tumšā šokolāde un saldējums. „Man patīk, ka varu atslābināties un kopā ar bērniem paēst saldējumu,” norāda Ella, piebilstot, ka viņas iecienītākais ir šokolādes saldējums bērniem „Paddle Pop”, ko tirgo modeles dzimtajā Austrālijā.

Taču Makfersones dzīvē viss ir rūpīgi sabalansēts. Lai gan viņa šad tad atļaujas našķus, pārējā laikā modele ļoti smagi strādā, lai uzturētu augumu teicamā formā. „Pēc skrējiena uz skolu” modele ik dienas pulksten 8:30 nododas 45 minūšu garai vingrošanai. Makfersone atzīst, ka nav fitnesa fanāte, taču par sevi ir jārūpējas. Modele bieži izvēlas vingrojumus vai sporta viedus, kas saistīti ar ūdeni.

Arī Makfersones diēta ir teju tikpat strikta kā vingrošanas grafiks. Modele uzturā lieto avokado, kacenkāpostu, lēcas, kvinoju un kazas sieru. Viņa rūpīgi skatās, lai visas uzņemtās olbaltumvielas būtu bez hormoniem.

Parasti reizi nedēļā modele ievēro vienu organisma attīrīšanas dienu. „Pirmdienā es cenšos visu dienu ievērot vegānu uzturu,” norāda Makfersone. „Ēdu daudz augļu un dārzeņu. Es to varu kompensēt ar dažiem kārumiem nedēļas nogalē.”

„Jaunībā mani uzskatīja par atlētisku un spēcīgu,” atceras Makfersone. „Taču tikai daudzus gadus vēlāk es patiesi sapratu veselības svarīgumu un to, ka pareizs uzturs ilgtermiņā ietekmē to, kā izskaties un jūties. Sen bija zināms, ka ēdot daudz augu valsts produktu var palīdzēt ķermenī uzturēt sārmainu vidi. Taču es zinu, cik grūti ir ievērot striktu sārmainu produktu diētu. Un, ja godīgi, es neticu galējībām. Es vēlos izdzīvot savu dzīvi un neraizēties, tāpēc katru dienu uzturā lietoju sārmainos zaļumus kā piedevu.”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram