Evija Sloka mīlas dēļ pārceļas uz Ameriku. FOTO
Ar itāļu izcelsmes amerikāni Frančesko Rea Evija ir kopā jau pusotru gadu. Abi iepazinušies Anglijā, bet nu plāno kopā pārcelties uz Ameriku.
Slavenības
2015. gada 24. augusts, 18:06

Evija Sloka mīlas dēļ pārceļas uz Ameriku. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja, kantri grupas „Klaidonis” solista Māra Slokas meita Evija Sloka (26) kopā ar mīļoto vīrieti Frančesko Rea jau drīzumā pošas iekārtoties uz dzīvi Amerikā.

Evija Sloka popularitāti guva, pirms dažiem gadiem piedaloties dziedāšanas talantu šovā, bet pēc tam aizbrauca mācīties mūziku uz Lielbritāniju. Latviju simpātiskā gaišmate apmeklēja tikai viešņas statusā, apciemojot tuviniekus, un dažreiz koncertējot kopā ar tēva Māra Slokas grupu „Klaidonis”.

Izrādās, mācoties Anglijā, Evijai aptuveni pirms pusotra gada ir izveidojušās attiecības ar itāļu izcelsmes amerikāņu puisi, kurš nu grib atgriezties savā dzimtenē kopā ar talantīgo latviešu draudzeni. Evija iepazīstinājusi tuviniekus ar mīļoto, un mūziķim Mārim Slokam ar meitas draugu izveidojies labs kontakts. Dziedātājas puisis nodarbojas ar ēdināšanas un izklaides biznesu, un viņa ģimene ASV vada ēdināšanas kompāniju.

Mūziķei ar draugu Frančesko no līdzšinējās dzīvesvietas Anglijā vēl jāpārved iedzīve pāri okeānam, un septembra sākumā Evija dosies līdzi mīļotajam uz ASV. „Esam uz koferiem. Daļa mantu jau sapakota un atstāta glabāšanā pie draugiem. Pa vasaru paceļojām. Bijām Skotijā, Itālijā, Horvātijā, un tagad atbraucām paciemoties uz Latviju, piedalīties māsas Sintijas kāzās un nākamajā dienā nosvinēt mums abām dzimšanas dienu,” atklāj Evija.

Slokai pēc četriem Anglijā pavadītiem gadiem, runājot latviski, jūtams akcents. Mūziķe atzīst, pati to nesaklausa, tomēr jā – tie, kas viņu ilgāku laiku nav sastapuši, izteikušies, ka akcents ir dzirdams. Evija skaidro, ka Anglijā ikdienā nesanāk lietot dzimto valodu. Atbraucot ciemos uz Latviju, viņa pirmajā dienā domājot angliski, un sakāmo pārtulko uz latviešu valodu. Bet otrajā dienā domāšana jau esot atpakaļ vecajās sliedēs, smaidot teic mūziķe.

Kasjauns.lv / Foto: Inta Mengiša, publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva