Slavenības
2021. gada 26. februāris, 15:15

Ārčija pirmais vārds, vakari ar Meganu un jaunā dzīve: princis Harijs dalās intīmās detaļās intervijā ar Džeimsu Kordenu

Jauns.lv

Par amerikāņu šova "The Late Late Show with James Corden" jaunākā raidījuma viesi kļuvis princis Harijs. Viņš Losandželosā tikās ar populārā šova vadītāju Džeimsu Kordenu.

Kā zināms uz Losandželosu princis pārcēlās kopā ar sievu Meganu Mārklu un dēlu Ārčiju pēc tam, kad atteicās no karaliskajām pilnvarām.

Tikšanās laikā Kordens un princis Harijs vizinājās divstāvīgā tūristu autobusā ar atvērtu jumtu un dzēra tēju, kā arī aplūkoja savrupmāju no seriāla "Princis no Beverlīhilzas".

Kordens centās pierunāt Hariju un Meganu nopirkt šo īpašumu. (Tikšanās laikā princis Harijs piezvanīja Meganai Mārklai. Pierunāt abus iegādāties māju Kordenam gan neizdevās.)

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Tāpat princis Harijs pastāstīja par lēmumu aizbraukt no Lielbritānijas, savu tagadējo dzīvi un kāda ir viņa attieksme pret seriālu "Kronis" un britu tabloīdiem.

Īss prinča Harija intervijas pārstāsts: "Jau otrajā randiņā ar Meganu es padomāju: "Vau! Tas ir kaut kas īpašs." Mēs vienkārši sapratāmies, mums bija labi vienam ar otru. Kad satiecies ar karaliskās ģimenes locekli, randiņi – tās ir vakariņas mājās, sarunas un televizora skatīšanās. Mēs daudz laika pavadījām divatā un tas bija lieliski.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Tagad mūsu vakari parasti izskatās tā: mēs nomazgājam Ārčiju, lasām viņam grāmatu, noliekam gulēt, gatavojam vai pasūtām ēdienu, skatāmies viktorīnu "Jeopardy!" vai kaut ko "Netflix".

Seriāls "Kronis" ir māksliniecisks darbs, tas balstās uz patiesību vien dažās līnijās. Es mierīgāk attiecos pret "Kroni", nekā pret rakstiem, kurus raksta par mani vai manu ģimeni. Ja man jautātu, kāds aktieris varētu mani attēlot, es teiktu, ka Demians Luiss.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Manam dēlam ir pusotrs gads un viņš ir ļoti aktīvs. Viņa pirmais vārds bija "krokodils". Mana vecmāmiņa Elizabete II pajautāja mums, ko Ārčijs gribētu Ziemassvētkos. Un viņš palūdz vafeļu pannu. Viņa atsūtīja mums vafeļu pannu. Tagad Megana brokastīs taisa vafeles un dēls ir sajūsmā no gatavošanas procesa.

Un mana vecmāmiņa, un vectētiņš prot izmantot "Zoom". Mēs vairākas reizes sazinājāmies caur "Zoom", rādījām viņiem Ārčiju. Es domāju, ka mana dzīve ASV būs līdzīga dzīvei Lielbritānijā.

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

Tā vienmēr būs veltīta sabiedriskajai darbībai, lai kur es dzīvotu. Megana arī uz to ir parakstījusies un mums abiem tas patīk. Lielbritānijā apstākļi man bija toksiski.

Mēs visi zinām, kāda var būt britu prese. Tā iznīcināja manu psihi. Es darīju to, ko manā vietā darītu ikviens vīrs un tēvs – aizstāvētu savu ģimeni."