TV šova "Balss maskā" otrās sezonas dalībnieki

TV šova "Balss maskā" otrās sezonas dalībnieki.

gallery icon
48
TV
2021. gada 18. februāris, 15:55

Iepazīsties - krāšņā TV šova "Balss maskā" jaunās sezonas dalībnieki

Jauns.lv

Jau 7. martā kanālā TV3 un televīzijā Go3 tiks uzsākta iespaidīgākā minēšanas spēle - TV šovā "Balss maskā" jaunajā sezonā tiks atrādītas divpadsmit slavenības.

Slavenību identitātes tiek rūpīgi slēptas. Un sabiedrībā zināmi cilvēki slēpsies zem šādām maskām: Spēkavīrs, Fēnikss, Ciklops, Sēne, Lūsis, Baltais Vilks, Siļķe Kažokā, Planēta, Zilais Pūķis Taurenis, Zebra, Saules Meita.

Iepazīsties ar maskām un atklāj pirmos pavedinus par tām jau tagad!

Spēkavīrs

foto: Publicitātes

Spēkavīrs neuzskata, ka spēks ir mērāms dūru izveicībā, bet drīzāk intelektā un talantā. Kvalitatīvas dzīves baudītājs, ģimenes cilvēks. Piedzīvojumu meklētājs, bet labprāt arī mājās sēdētājs. Ja piedzīvojums – tad ar lielo “P”!

Fēnikss

foto: Publicitātes

Ugunīgs emulators, kas katru dienu paceļas no pelniem jaunā tēlā. Drosmīgais un pārliecinātais Fēnikss iekaro sirdis ar uzvarētāja attieksmi. Baidās no ugunsdzēsējiem.

Ciklops

foto: Publicitātes

Atceļojis pie mums no citas planētas – harmoniskas un sakārtotas. Absolūtā grācijā lido cauri kosmosam ar mērķi darīt apkārtējos laimīgus. Īpašas pazīmes: ir viena acs, bet daudz mīlestības.

Sēne

foto: Publicitātes

Šai Sēnei mežā ir viskrāšņākā cepurīte. Dzīves filozofija – pārāk neiespringt un dara to, kas pašam patīk. Pie tās Sēne arī ļoti pieturas. Sēne ir talantīga un izpalīdz saviem tuvākajiem.

Lūsis

foto: Publicitātes

Elegants un lunkans mincītis, pilnīgs pretstats tipiskajam mājas kaķim. Līderis gan vietējos brikšņos, gan tālu zemju ekosistēmās. Hobijs: rokdarbi.

Baltais Vilks

foto: Publicitātes

Baltais Vilks ir lāga zēns. Ļoti labprāt uzturas savā barā, ir lojāls, paļāvīgs, taču reizēm mēdz aizsapņoties. Baltais Vilks vēl ir jauns, tādēļ reizēm iekuļas kādā ķezā.  Labprāt dejo, priecājas un bauda dzīvi.

Siļķe Kažokā

foto: Publicitātes

Siļķe Kažokā labprāt pavada laiku sabiedrības krējumā. Eleganta, izsmalcināta dāma, kurai patīk pievērstā uzmanība. Siļķei ir daudz talantu, kurus viņa labprāt izkopj un rāda arī citiem. Siļķe ir Baltijas jūras Merilina Monro.

Planēta

foto: Publicitātes

Noslēpumains filozofs un ēterisks prātotājs. Beidzot sapratis īsto dzīves gudrību un sasniedzis transcendentālu mieru, tādēļ citi nāk pie Planētas pēc atbildēm. Mīļākais sporta veids: meditācija.

Zilais Pūķis

foto: Publicitātes

Mīlīgais un ņiprais pūķis no pasaku valstības. Bērnišķīgo naivumu izmanto savā labā, tādēļ vienmēr visu izdara pa savam prātam – arī tad, ja priekšā trīsgalvains cilvēkēdājs. Mīļākā filma: “Bezgalīgais stāsts”.

Taurenis

foto: Publicitātes

Taurenis ir īsta meksikāņu drāma. Karstasinīgs un emocionāls. Taurenis apzinās savus talantus un spējas, tādēļ nekaunas no sev pievērstās uzmanības. Ja nepieciešams – ir gatavs pļaukāt, ģībt, krist pa kāpnēm.

Zebra

foto: Publicitātes

Pašpārliecināts džeks no metropoles ar vienkāršā puikas dvēseli. Ir stils, ir “funk”, bet dažreiz varētu būt vairāk naudas. Vājā vieta: kakla sāpes.

Saules Meita

foto: Publicitātes

Saules Meita ir īsta latvju zeltene. Dievina visu latvisko un iemieso sevī latviskās tradīcijas. Dainu tēva un Saules mīlestības bērns. Apčubina un apspīd visu latvju zemi, ķocītī vienmēr līdzi būs kāds ticējums, tautas mīkla vai tautasdziesma.

Par šovu "Balss maskā":

Muzikālais šovs ”Balss maskā” jau no 7. marta ik svētdienas vakaru plkst. 20.00 būs skatāms kanālā TV3 un nākamās paaudzes televīzijā Go3. Šova otrajā sezonā sagaidāma vēl spilgtāka slavenību sacensība 12 nedēļu garumā – košāki tērpi, skaļākas balsis, daudzveidīgāks repertuārs un negaidītāki pārsteigumi.

Muzikālā šova "Balss maskā" otrās sezonas masku gatavošana

Kanāls TV3 ir uzsācis noslēpumainā un intriģējošā muzikālā šova "Balss maskā" otrās sezonas filmēšanu.

gallery icon
21

Maskas minēs detektīvu komanda - Samanta Tīna, Baiba Sipeniece-Gavare, Jānis Šipkēvics un Jānis Krīvēns. Savukārt dalībniekus uz skatuves atbalstīs šova vadītājs Mārtiņš Spuris. Šovā piedalīsies divpadsmit sabiedrībā zināmas personas, pārstāvot visdažādākās nodarbošanās un profesijas. Katrs dalībnieks uzstāsies sava unikālā tēla maskā, izpildot muzikālu priekšnesumu. Par dalībnieku likteni lems gan skatītāji tiešsaistē, gan detektīvu komanda klātienē, lai atklātu visrūpīgāk glabāto noslēpumu: “Kas slēpjas zem maskas?!”