Slavenības
2021. gada 17. februāris, 16:52

Iespējamā Putina meita aprunājas ar žurnālistu, kurš veic par viņu izmeklēšanu

Jauns.lv

Krievijas prezidents Vladimirs Putins nemīl runāt par savu privāto dzīvi. Tāpēc nereti žurnālisti ķeras pie dažādām izmeklēšanām, lai dabūtu jebkādu informācijas kripatu. Ne cik sen par īstu sensāciju kļuva paziņojumi par Putina trešo meitu (divas meitas dzimušas pirmajā oficiālajā laulībā ar Ludmilu Putinu).

Izdevumā "Projekts" par Putina trešo iespējamo meitu nosaukta 17 gadus vecā Elizabete Krivonogiha (soctīklos zināma kā Luīza Rozova). Kā pierādījums izmantota meitenes fotogrāfija, norādot uz viņas līdzību ar Putinu, kā arī to, ka Elizabetes tēva vārds ir Vladimirovns.

Elizabete ar presi nav kontaktējusies, taču pateicoties jaunajam un populārajam soctīklam "Clubhouse", žurnālistam Andrejam Zahārovam, kurš arī kļuva par izmeklēšanas autoru "Projektā", izdevās ar meiteni aprunāties.

Jau vēstīts, ka "Clubhouse" ir sociālais tīkls, kura pamatā ir audiotērzēšana.

Lietotāji var noklausīties sarunas, intervijas un diskusijas starp interesantiem, pasaulē dažādās jomās aktuāliem cilvēkiem par dažādiem tematiem.

Tas ir līdzīgi kā klausīties tā dēvētos podkāstus, tikai šoreiz reāllaikā, nevis iepriekš veikta un pēcāk apstrādāta ieraksta veidā. Plašāk par to, kas ir "Clubhouse" lasi šeit.

Sarunai žurnālistu pievienoja Elizabetes draudzenes, uzreiz pabrīdinot, ka neatbildēs uz jautājumu, vai Elizabete tiešām ir Putina meita.

Tomēr uz dažiem jautājumiem jauniete tomēr atbildēja. Meitene atzinās, ka viņu ļoti samulsinājusi izmeklēšana un viņa pat esot pateicīga žurnālistam:

"Man dzīvē bija stagnācija. Esmu ļoti pateicīga, ka man ir radusies iespēja. Mani izgaismoja un uzzināja par manu kontu (Elizabetes "Instagram" kontam šobrīd seko 95,5 tūkstoši. Jāatzīmē, ka šim "Instagram" kontam seko arī Krievijas augstāko aprindu cilvēks Ksenija Sobčaka.)

Es nekādi necenšos un nekad neesmu centusies sevi popularizēt. Jūtos lieliski, par mani varat nepārdzīvot. Mana dzīve turpinās, viss ir labi. Es jūsu izmeklēšanas dēļ negrasos pārtraukt visu to, ko darīju iepriekš. Es dzīvošu tā, kā agrāk dzīvoju, kontaktēšos ar tiem, ar kuriem kontaktējos, sacīja Elizabete.

Meitene tāpat norādīja, ka ir vienaldzīga pret politiku un vairāk interesējas par modi un mākslu. Elizabete apgūst mākslu un mākslas menedžmentu Sanktpēterburgas Valsts univeristātē.

Žurnālists tāpat centās izprasīt Elizabeti par viņas attieksmi pret notiekošo valstī, kā arī uzdeva tiešu jautājumu, vai viņai patīk mūsdienu Krievija, taču jauniete veiksmīgi izvairījās no atbildes.

"Ne uz vienu jautājumu nevar atbildēt viennozīmīgi... Jums taisnība, es dzīvoju savā mākslas pasaulē, tā ir tiesa, es dzīvoju savā burbulī. Es neskatos televizoru, dažreiz pasekoju ziņām televīzijas kanālos, taču ne pārāk. Es skatos modes skates, pērku žurnālu "Vogue", man patīk iet uz blakus esošajiem restorāniem un ēst garšīgu pastu, apspriest ar draugiem pēdējās baumas un izmeklēšanas," atbildēja Elizabete.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins atpūtas laikā taigā

gallery icon

Meitene tāpat atzinās, ka nedomā par emigrēšanu un vēlētos dzīvot savā dzimtajā Sanktpēterburgā vai Maskavā. Pēc tam, kad Zahārovs atvienots no sarunas, viena no dalībniecēm painteresējās par Elizabetes attieksmi pret frāzi "ja gribētu nogalināt, nogalinātu", visticamāk, domājot to, ko Vladimirs Putins pateica par iespējamo opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija saindēšanu pagājušajā gadā.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

gallery icon

"Par jūsu jautājumu... Ziniet, ir tāds joks. Nezinu vai pareizi izstāstīšu... Saucas "zelta miljards", tā ir tāda bagātnieku sabiedrība, kas sarīkoja to visu ar koronavīrusu... Sanāk, ka tas nogalina cilvēkus. Kāpēc, ja viņi to var izdarīt, tad valdība nevar – saprāta robežās? Nesaku, ka esmu par, bet tas notiek, un mēs tajā dzīvojam," komentēja Elizabete.