Slavenības
2021. gada 10. februāris, 13:13

Atklājas Katrīnes Saulietes jaunā mīļotā pagātne - pilota Pētera bijusī līgava izcieš cietumsodu par sievietes nobraukšanu

Žurnāls "Kas Jauns"

Kamēr skaistumkaraliene Katrīne Sauliete jūsmīgi televīzijā izrāda ģimenes dzīvi ar jauno mīļoto – pilotu Pēteri Vasiļevski –, viņa bijusī līgava māksliniece Ilze Rēvalde par cilvēka nobraukšanu izcieš cietumsodu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Katrīnes Saulietes atpūta Bali

Katrīnes Saulietes atpūta Bali.

gallery icon
12

Jaunajā TV šovā "Ģimene burkā" skatāms, kā veidojas influenceres, kādreizējās skaistumkaralienes un hokejista Kaspara Saulieša bijušās sievas Katrīnes Saulietes attiecības ar jauno dzīvesbiedru pilotu Pēteri Vasiļevski. Kamēr Katrīne Sauliete gan izrāda mīļotā vīrieša dzīvokli, kurā nu jau vairākus mēnešus dzīvo arī pati kopā ar meitām, kā arī ir galvenā stāstniece par pāra sadzīvi un attiecībām gan ar Pēteri, gan ar šķirto vīru Kasparu, daiļavas dzīvesbiedrs kameru priekšā gozējas vien atsevišķās epizodēs un savu pagātni – dzīvi pirms liktenīgās satikšanās ar Katrīni – faktiski neiztirzā. Uz to norāda vairāki TV šova skatītāji, brīnīdamies, kamdēļ pilots ir tik noslēpumains, ja jau reiz devis piekrišanu savas dzīves publiskai izrādīšanai TV projektā "Ģimene burkā". Gana interesants, piemēram, ir līdz šim plašāk neizskanējušais fakts par Pētera Vasiļevska ilggadējām attiecībām ar turīga pašmāju uzņēmēja meitu, ar kuru pat kala precību plānus un kura tagad... izcieš cietumsodu.

Katrīnes Saulietes gaitas skaistumkonkursā

gallery icon
33

Kāds grib ieriebt mīlniekiem?

Sākoties TV šovam "Ģimene burkā" un parādoties pirmajiem sižetiem par romantisko pāri – Katrīni Saulieti un Pēteri Vasiļevski –, uz vairāku mediju redakcijām tika izsūtīta vēstule, kurā bija neglaimojoša informācija par hokejista Kaspara Saulieša šķirtās sievas Katrīnes Saulietes jauno dzīvesbiedru pilotu Pēteri. Rakstītājs, stādoties priekšā kā Toms, ziņoja: “Esmu jūsu lasītājs un nevarēju nepamanīt, ka pēdējā laikā ir daudz rakstu par Katrīni Saulieti un viņas jauno draugu Pēteri Vasiļevski. Esmu tuvu stāvoša persona Pēterim un vēlos informēt, ka vēl 2020. gada aprīļa beigās viņš bija saderinājies ar savu līgavu Ilzi Rēvaldi, par kuru arī, starp citu, jūs rakstījāt. Nabaga cilvēkam tagad jāsēž cietumā un jālasa visas šīs ziņas... Pētera un Ilzes attiecības jau iesākās tālajā 2010. gadā...”, turpinājumā nepārprotami negatīvā tonī paužot viedokli gan par to, kāda bijusi Vasiļevska motivācija vairāku gadu garumā būt kopā ar "Veselības centra 4" īpašnieka Māra Rēvalda meitu, gan to, pie kādiem “bonusiem” viņam, iespējams, izdevies tikt, uzsākot attiecības ar sabiedrībā zināmo Katrīni Saulieti.

foto: no "Facebook"
2018. gadā Ilze un Pēteris bija pāris.

Pēc vēstules satura bija noprotams – kādam šķiet, ka tieši šķiršanās pārdzīvojumu dēļ turpmākie notikumi attīstījušies līdz reālai traģēdijai un tam, ka Rēvaldei tiesas priekšā nācās atbildēt par noziegumu, par ko tiesnesis piesprieda viņai četru gadu cietumsodu. Starp citu, 2020. gada 23. novembra tiesas sēdē, sakot pēdējo vārdu, Ilze Rēvalde uzsvēra, ka notikušais neesot bijis tīšs noziegums. "Latvijas Avīzes" žurnālists, kas klātienē apmeklēja tiesas sēdi, vēstīja: “Sieviete sacīja, ka ļoti nožēlojot un saprotot nodarīto. Par to domājot katru dienu, stundu un minūti. Zaudējusi kontroli pār sevi pēc strīda ar draugu un nenotikušām laulībām. Nav novērtējusi izdzertā alkohola sekas. Bijusi pavirša attiecībā pret sevi.”

Katrīne Sauliete un Pēteris Vasiļevskis žurnālam "Kas Jauns" kategoriski atteikušies no komentāru sniegšanas.

foto: no privātā arhīva
Pēteris ar Katrīni un viņas atvasēm.

Ilzes tēvs Māris Rēvalds atklāti runā par ģimenes traģēdiju

Māra Rēvalda meita Ilze Rēvalde šā gada 1. augustā, atrodoties pie "Veselības centram 4" piederošas automašīnas "Lexus 250" stūres, izraisīja smagu satiksmes negadījumu. Braucot pa Šmerļa ielu, viņa uz neregulējamas gājēju pārejas notrieca kādu sievieti, kura turpat notikuma vietā arī nomira.

Rēvaldi policija notikuma vietā aizturēja, un tad izrādījās, ka, sēžoties pie auto stūres, viņa ir pārkāpusi virkni ceļu satiksmi regulējošo likumu punktu. Sieviete pie stūres bija sēdusies dzērumā, viņas asinīs tika konstatētas vairāk nekā trīs promiles alkohola, kas uzskatāms par ļoti smagu dzēruma pakāpi. Lai tādu sasniegtu, visai ātrā tempā būtu jāizdzer vismaz viena pudele stiprā alkohola vai jālieto alkohols lielos daudzumos vairākas dienas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Bez tā jau iepriekš viņai bija atņemtas autovadītājas tiesības par vairākkārtējiem braukšanas ātruma pārsniegšanas gadījumiem, un arī konkrētajā negadījumā viņa bija pārsniegusi atļauto ātrumu, kas šajā vietā ir 50 kilometri stundā. Viņa bija pārvietojusies ar vismaz 65 kilometru stundā lielu ātrumu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Liktenīgā avārijas vieta.

Par cilvēka sabraukšanu Krimināllikumā ir paredzēts cietumsods no trim līdz desmit gadiem atkarībā no nodarījuma smaguma. Tiesa Rēvaldei piesprieda četrus gadus cietumā, uz pieciem gadiem atņemot arī auto vadīšanas apliecību. Tiesa gan, prokurors bija pieprasījis piecu gadu cietumsodu, savukārt apsūdzētās advokāts mudināja tiesu vainīgajai piespriest nosacītu sodu.

Tā kā automašīna pieder "Veselības centram 4", tad uz tiesu kā lieciniekam nācās doties arī uzņēmuma īpašniekam Mārim Rēvaldam, lai paskaidrotu, kā personai tik smagā reibuma stāvoklī automašīna uzticēta. "Kas Jauns" sazinājās ar pašu Rēvaldu, lai noskaidrotu, kā šāda situācija varēja gadīties. Viņš atzina, ka meitai ir alkohola atkarība, taču viņa pati to spītīgi atteikusies atzīt. Lai arī sieviete jau dzīvojusi atsevišķi no vecākiem, tas bijis jūtams un saprotams, jo bieži vien viņa nav bijusi sazvanāma un sevišķi tā noticis brīvdienās.

“Kad viņa man lūdza iedot automašīnu, lai aizbrauktu mājās, man nebija ne mazāko aizdomu, ka viņa varētu būt iedzērusi. Mums par šo tēmu ir bijušas vairākas sarunas, un viņa man zvērēja, ka pie automašīnas stūres nekad reibumā nesēžoties. Ja man būtu bijusi kaut mazākā nojausma, ka viņa ir dzērusi, protams, es automašīnu viņai nebūtu devis nekādā gadījumā,” saka Rēvalds.

foto: LETA
Uzņēmējs Māris Rēvalds.

Viņš arī stāsta, ka meitai šī iedzeršana mijusies ar posmiem, kad alkohols nav lietots, tomēr tādu bijis arvien retāk. Meitai ir augstākā izglītība, un savulaik viņa arī strādājusi medicīnas centrā, kur nodarbojusies ar interjera iekārtošanu. “Diemžēl man nācās pieņemt grūtu lēmumu un no šīs mūsu sadarbības atteikties, jo viņa arī uz darbu reizēm nāca iedzērusi, un es kā iestādes vadītājs to nedrīkstēju pieļaut,” teic Rēvalds.

Visas pūles pierunāt meitu meklēt speciālistu narkologu palīdzību beigušās bez rezultātiem, jo viņa pati uzskatījusi, ka nekādu problēmu ar alkoholu neesot. “Jūs jau zināt, kā ir ar tiem atkarību cilvēkiem – kamēr viņš pats nav atzinis, ka tā ir problēma, un pats nav stingri apņēmies no tās atbrīvoties, tikmēr tur neko nevar mainīt,” uzskata Rēvalds, kurš, tiesas sēdē liecinot, atklāja: “Diemžēl arī viņas draugs daudz dzēra, kas man nepatika. Meitas uzvedība arvien dīvaināka kļuva tieši pēdējā laikā. Runāja nepatiesību, man bija grūti ar viņu komunicēt, jutu, ka ar mani manipulē.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!