Slavenības
2021. gada 22. februāris, 04:44

Viņas pat neatpazīt - pašmāju talantu šovu zvaigžņu pārmaiņas

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Vairākas TV šovos savulaik iepazītas dalībnieces ļāvušās kardinālām pārmaiņām savā ārienē. Kādai vizuālām pārmaiņām pieticis ar stila nomainīšanu, citai radušies daudz ievērojamāki uzlabojumi.

Samanta Tīna pēc "Erota" kļuva seksīgāka

Samanta Tīna prezentē savu jauno dziesmu "Mēs vairs nē"

gallery icon
98

Samanta Tīna ir viena no tām agrāko šovu dalībniecēm, kas kardinālas vizuālās pārvērtības piedzīvojusi visvairāk. Viņa nav vairījusies no dažnedažādiem eksperimentiem savā ārienē. Līdz šim savā visizaicinošākajā tēlā dziedātāja savulaik bija redzama festivālā "Erots", kurā uzstājās ar savu tā laika jauno šovprogrammu "Sex Songs".

Samanta Tīna savā šovprogrammā „Samantas Sex Songs”

gallery icon
7

Vīgantes nebeidzamās pārmaiņas

Televīzijas šova "OKartes skatuve" dalībniece Sandija Vīgante, kas pēc šova neatlaidīgi centās uzsākt dziedātājas karjeru, šo sapni nepiepildījusi, devās laimes meklējumos ārpus Latvijas.

Sandija Vīgante šovā “OKartes skatuve”

gallery icon
15

Pēc laika atgriezusies dzimtenē, viņa sāka strādāt skaistumkopšanas jomā un, kā redzams, šīs jomas iespējas izmanto arī pati. Sandija savu ārējo tēlu maina regulāri. Pieaudzēti mati, afrikāņu bizītes, pieliktas skropstas un mainītas matu krāsas – tās ir tikai dažas no Sandijas izpausmēm. Savu vizuālo tēlu viņa izceļ arī ar seksapīlu apģērbu.

Madry kļuvusi sievišķīgāka

Dziedātāja Madara Grēgere TV šova "OKartes skatuve" skatītājiem atmiņā palikusi kā samērā neuzkrītoša personība.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Madara pirms teju 10 gadiem.

Laika gaitā viņa gan mainījusies – teju līdz nepazīšanai. Grēgeres vizuālās pārmaiņas ir vērojamas arī sociālā vietnē Instagram, kurā ievietotās fotogrāfijas no viņas sekotājiem izpelnās sajūsmas pilnus komentārus.

Rīdere pusgada laikā zaudē 25 kilogramus

Muzikālajā šovā "X faktors" iepazītā dziedātāja Līga Rīdere atklāj – pusgada laikā spējusi zaudēt 25 kilogramus svara.

“Lai mērķtiecīgi virzītos uz savu sapni, ir jābūt disciplīnai un fokusam,” uzskata Līga, saviem sekotājiem sociālās saziņas tīklā Instagram atrādot video, kurā apņēmīgi kustas un danco. “Es kustos katru dienu vismaz 15 min. – tā, lai sirds auļo. Dienās, kad negribu vingrot, es dejoju, dzīvoju līdzi mūzikai. Procesā sešu mēnešu laikā esmu atbrīvojusies no 25 kilogramiem.”