Kailija Minoga un viņas līgavainis Pols Solomonss

gallery icon
Slavenības
2021. gada 5. februāris, 15:15

Kailija Minoga 52 gadu vecumā pirmo reizi gatavojas kāzām

Jauns.lv

Austrāliešu popzvaigzni Kailiju Minogu (52) sveic radi un draugi. Mūziķe pieņēmusi bildinājumu no sava mīļotā vīrieša Pola Solomonsa (46).

Austrāliešu popmūzikas princeses Kailijas Minogas privātajā dzīvē gaidāmas lielas un patīkamas pārmaiņas. Viņa gatavojas kļūt par sievu britu žurnāla “GQ” radošajam direktoram Polam Solomonsam.  Par šo priecīgo notikumu izpļāpājusies aktrise Billija Paipere. Seriāla  “Secret Diary of a Call Girl” zvaigzne nosaukusi Polu par Kailijas līgavaini, kad stāstīja par kādu notikumu savā dzīvē.

Kailija Minoga jaunās filmas uzņemšanas laukumā

Kailija Minoga filmējas kinolentē „Flammable Children”, kuras darbība norisinās aizvadītā gadsimta septiņdesmitajos gados.

gallery icon

“Aptuveni pirms divdesmit gadiem es zaudēju samaņu vienā no Koventgārdenas klubiem. Tovakar mani no šīs vietas izveda kāds vīrietis. Pēc tam es uzzināju, ka viņu sauc Pols, tāpat kā manu tēti. Vēlāk viņš kļuva man par labu draugu un vēl arī Kailijas Minogas līgavaini,” pastāstījusi Billija.

Aktrises teikto apstiprina arī Solomonsa audžumamma. Glorija jau 41 gadu dzīvo kopā ar viņa tēvu. Sieviete atzinusies, ka ir ļoti laimīga par Polu un Kailiju, kā arī norādījusi, ka audžudēls un viņa līgava aizlieguši publiski stāstīt nianses par priecīgo notikumu.

Kailijai peldkostīms ar garajām piedurknēm

Atpūtai uz ūdens dziedātāja Kailija Minoga izvēlējusies zīmola „Lisa King London” radītu peldkostīmu ar garajām piedurknēm. Brīvdienās uz Itāliju viņa ...

gallery icon

“Tas ir tik saviļņojoši! Kailija ir ļoti mīlīga. Mēs visi priecājamies, ka viņi gatavojas precēties! Jūs mani atvainojiet, vairāk es neko nevaru stāstīt. Man palūdza,” Solomonsa audžumammas vārdus citē izdevums “Daily Mail”.

Kailija ar savu topošo vīru iepazinusies ar kopīgu draugu palīdzību. Tobrīd dziedātāja nav meklējusi jaunas attiecības. Taču Polam izdevies viņu ieinteresēt, un, lūk, pāris ir kopā jau trīs gadus. Kailijai šī būs pirmā laulība.

Kailijas Minogas koncerts "Kiss Me Once" Arēnā Rīga

2014. gada 2. novembrī “Arēnā Rīga” koncertēja austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga.

gallery icon

2017. gadā dziedātāja atsauca saderināšanos ar aktieri Džošu Sasu, bet gadu vēlāk savā “Instagram” lapā atklāja, ka viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība – Pols Solomonss. Viņa par to pastāstīja ar romantiskas fotogrāfijas palīdzību. Tajā Kailija bija redzama, skūpstāmies ar savu jauno mīļoto uz kādas jumta terases Ņujorkā.

Pirmās baumas par to, ka dziedātājas uzsākusi kopdzīvi ar Solomonsu, parādījās 2018. gada maijā, kad abi bija redzēti skūpstāmies Kailijas 50. dzimšanas dienas ballītē Londonā.

Runā, ka pāris sācis satikties 2018. gada februārī, taču Kailija vēlējusies to paturēt noslēpumā un neko nesteidzināt.

Kailijai Minogai 50!

Kailijai Minogai 50!

gallery icon

Iepriekš Kailiju Minogu vienoja attiecības ar britu aktieri Džošu Sasu, kurš bija 20 gadus jaunāks par dziedātāju. Kailija šīs attiecības oficiāli apstiprināja 2015. gada novembrī, savukārt 2016. gada 20. februārī izdevuma „The Daily Telegraph” lappusēs parādījās paziņojums par saderināšanos. Diemžēl gadu vēlāk Kailija apliecināja, ka saderināšanās ir atsaukta un abi vairs nav kopā. Runā, ka pie vainas bijusi līgavaiņa neuzticība.

Kailija Minoga ar līgavaini Džošua Sassu "Brit Awards 2016" balvu vakarā

gallery icon

Iepriekš Kailiju vienojušas romantiskas jūtas ar modeli Andresu Velenkoso, franču aktieri Olivjē Martinesu, grupas „INXS” mūziķi Maiklu Hačensu un seriāla „Kaimiņi” kolēģi Džeisonu Donovanu.

Kailija Minoga un Džeisons Donovans

Kailija Minoga un Džeisons Donovans tēloja pārīti bija seriālā „Kaimiņi”. Romāns uz ekrāna pārauga romantiskajās attiecībās arī īstajā dzīvē. Minogas ...

gallery icon

Dziedātāja līdz šim nav bijusi precējusies. Pēc šķiršanās no Džoša Sasa popzvaigzne izteicās, ka laulība nav domāta viņai. Taču īsi pirms 50. dzimšanas dienas, intervijā izdevumam „The Sun” dziedātāja izteica pavisam citu domu: „Varbūt es apprecēšos, bet varbūt arī ne. Es iepriekš teicu: „Varbūt tas nav domāts man.” Taču otra manis puse saka – „varbūt ir.””